Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !

Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
silboy
aktív tag
Explorerben a kedvencek mappán belül hogyan tudok új mappát létrehozni?
-
KunEmber
senior tag
válasz
BlackLamb
üzenetére
Az összes programot átraktam az SDről a telefonra. Így a gyári kliens hallgatása közben már tényleg csak egyszer-egyszer döccen meg a windows gomb megnyomása után.
Az azonnali szétfűrészelést és hasonlókat támogató gondolatok elmúltak, de nem fogadom el ezt a kompromisszumot. Lehet, hogy egy teljes (azzal a PCre írt programmal) újrarakás megoldaná, de annyit most nem ér. -
kutga
félisten
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Én december 14-ről tudok.
-
Tottalino
tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
A mai állapot szerint nem várnám a 10-et annyira. Lehet, hogy szebb, meg többet tud(na), de a beta 10 után megváltás visszaállni a 8.1-re. Stabil, gyors, üzemidő (ugyan azon a telefonon) lényegesen jobb.
-
shteer
titán
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Van: Lesz.
-
Van valami konkrét információ a Windows 10 érkezéséről?
-
kovacss72
aktív tag
Én vevőként jól jártam, hogy nem könnyű egy ilyet eladni. 13 hó garival, karcmentes kijelzővel, szépséghibás hátlappal 25 -ért megkaptam a 730 -ast. (Dobozában, papírjaival, igaz samu töltővel és fülessel.)
Bónuszként még a win10 is problémamentesen fut rajta. (Már én raktam rá.) -
kissg620
tag
Sziasztok! Vezeték nélküli töltésnél másnak is teljesen átmelegszik a készülék a töltőkoronggal együtt?
-
szori
tag
válasz
Bandi8bácsi
üzenetére
Ja így már értem. Köszönöm!
Más: gondolkodom a 730 eladásában. Független, fél év garival (MM-ben vásárolva), zöld hátlappal (most érkezik rá az új, szűz hátlap). Szerintetek mennyit ér?
-
szori
tag
válasz
Bandi8bácsi
üzenetére
Miért, eddig Beta verzióval árulták? Vagy Wp8-al? Nem értem
-
kissg620
tag
Sziasztok! Lumia 620-ról szeretném Lumia 735-re átvinni az SMS-eket az Adatátvitel programmal, de csak névjegyzéket enged. MI lehet az oka? Hogy vigyem át az SMS-eket?
-
pikszel
addikt
Nálam már tegnap este landolt. Amit én tapasztaltam eddig, hogy pl. a weboldalak előnézeténél nem azt az oldalt hozza be, ami a bélyegképen szerepel. A kezdőképernyőre kitűzött linkek is fejlődtek, most már nem csak szimpla kékek, hanem van rajtuk egy Edge ikon...Valamint a kijelző automatikus fényerőnél néha darabosan skáláz.
-
szori
tag
Ez minket miben érinthet?
[link] -
Vegha
senior tag
-
Vegha
senior tag
Ha jól láttam sok tulajnak problémája van a fb messengerrel. Ez gyárilag van telepítve a telón ? Ha igen, akkor van arra mód, hogy teljesen le lehessen szedni ?
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Használta már valaki a CR-123 tartó műszerfalra/kárpitra vagyis nem szélvédőre rögzíthető öntapadós részét és eltávolította már onnan? Le lehet szedni a műszerfal megsérülése nélkül ha majd nem kell?
-
lovas93
tag
Sziasztok! Tudtok ajánlani nekem appot vagy megoldást arra, hogy a lumiámon tudjak futball streameket nézni, mert amikor próbáltam akkor valami olyasmit írt ki h nem felismerhető videóanyag. Köszi
-
kornél88
csendes tag
sziasztok
Csak nálam van az, hogy dupla koppintásra nem mindig ébred a 735 ? L620-on mindig ébredt! -
KunEmber
senior tag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Azzal kezdtem.
Szuper, mindenesetre köszönöm a válaszokat.
-
KunEmber
senior tag
Az hogy a f...enébe van, hogy a középkategóriás telefonom továbbra is akad zenelejátszás közben? Cseréltem SD kártyát, volt HR, megvettem a Core-t. Csak az segít, ha a telefonon tárolom a számokat, de az meg a tárhely miatt nem ok. A Corenál a görgetés akad meg állandóan, a gyári appnál a kezdoképernyő betöltése. Nem hiszem el, hogy ez így normális. Pontosabban egész biztos vagyok benne, hogy nem az, mert ezt a minimális követelményt még az 520-am is tudta. Másnál (730) is jelentkezik ez, vagy most 2,5 évnyi hibamentes WP-zés után én kell, hogy a farok rossz oldalán álljak? 😠😠😠
-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Hétvégén be kell laknom egy 735öt! Windows-os telefont még nem használtam huzamosan, hogy a legegyszerűbb régi buta Nokiáról átmásolni rá a számokat?
Köszönöm a segítséget előre is! -
szacsee
nagyúr
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Nekem nem jött össze, aprón cseréltettem ki.
A bibi az, hogy az üvegre rá van "sütve" az érintő fólia (fekete). Ahogy veszed le az üveget jön vele, ami nem baj, csakhogy üveget külön kapni, de fóliát alá nem. Ráadásul ha úgy bontod meg, akkor a csatlakozó részt is el tudod szakítani (fekete fóliáét). -
hülyegyerek
addikt
Kb. 40 centiről esett a kijelzőre pofával, és a kijelző nem tört, hanem csak az érintőpanel. Ennél a típusnál lehet külön cserélni ?
-
SpeedyG
tag
Valaki tapasztalta már a következőt?:
TubeCast nem játsza le a videókat, csak hang van. A lejátszás előtt az első képkocka látszik, aztán indítás után fekete minden...
-
kutga
félisten
Azért ma nekem is becsusszant egy újra indulás böngészés közben. Úgy tűnik megfeküdte a gyomrát az index cikke a Sithek bosszújáról.

-
kezman
őstag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Enyémet biztosításra 4500-ért cserélték hátlappal együtt, megszűnt a kopott hátlap, egy nagy karc a kijelzőn és a beégés gondom (egy éves készülék)

-
kutga
félisten
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Mire ejtette?

Viccet félretéve javításra nem mondtak semmit?
-
hülyegyerek
addikt
Asszonykám leejtette kb. 10 cm magasról a 6 napos telefonját, a kijelző ripityára tört. Tehetséges, na.
Ugyanitt törött kijelzős 735 eladó.
-
Tin
veterán
válasz
Norbika88
üzenetére
újraindítás még az apple csodáknak is kell. cserébe azokon olyan banális hiányosságok vannak, minthogy emlékeztetőnél megadd, mennyivel halasztod el - ráadásul csak az i-fiókos emlékeztetőidet képes snooze-olni, a live.com-osat pl nem. 1 évig is képtelenek voltak kijavítani.
én iphone-ról váltottam vissza lumiára. egy percig sem bántam meg. persze én telefonálásra és melóra használom az eszközt, nem játszani meg appokat gyűjteni.
-
Norbika88
senior tag
Hanggal én is találkoztam, restartoltam.
Olyan puha müanyagból van, hogy a jobb sarka már egy 20 centis esétől is felgyűrődött, megnyomva a kijelző keretét is.
Megpróbálom egy hőpisztollyal vissza formálni. Az S3 -as ilyen szempontból jobban bírta a gyűrődést, tudom hogy nem erre tervezték őket..Tokot már berendeltem. -
mai sztori a kedves kis 8.1-es denimes nokia 735-tel:
kicsit furcsállottam, hogy nem szól a telefon, csak rezeg (tiszta mázli hogy nyugis helyen voltam így észre is vettem. Ja, a kicsike lenémult. OK, erre még rá lehet fogni, hogy "biztos a zsebemben úgy helyezkedett el, hogy a hangerő gomb benyomódott, és lenémította".
Aztán kicsit érdekesebbet is észre vettem: a teló szerint ma 2015.04.07 van, reggel 4:07 perc, mindez ~ délben. Aha, ez már azért nem kicsit gáz. Nézem, idő+dátum, minden automatikusra van beállítva, ehhez nem nyúltam. Természetesen emiatt az összes emlékeztető nem emlékeztetett, mert hát az még csak fél év múlva lesz a teló szerint...Valaki hasonlót tapasztalt már? Komolyan, ha nem olvasnék ugyanennyi szart a droidokról, földhözk**nám és lecserélném (meg ha nem lenne céges is egyben). Almát még nem próbáltam, arra meg szimplán sajnálok 3x pénzt kifizetni, az meg azért nem lesz. Marad hát ez a fostalicska...
Ja, frissítsek w10-re, majd az megoldja...
nem is tom miért vagyok ezzel kapcsolatban finoman is szkeptikus. Ezt majd megoldja és lesz helyette 2x ennyi de más hiba. -
szori
tag
válasz
westcoastog
üzenetére
Azért megnézném, hogy a WM 6.5 hogy muzsikálna olyan drivereken, mint amiket ma kapnak a telefonok. Mert ugye akkor az volt a fő bajuk, hogy belassultak, mert kevés volt a memória. Azért 2 GB RAM-mal és 4 magos procival lehet a leggyorsabb rendszer lenne ma :-D A Microsoft akkor megelőzte a korát, csak nem tudta jó irányba fejleszteni, se jól eladni. A Palmról nem is beszélve.
-
lorcsi
veterán
válasz
honeker
üzenetére
tegnap óta ezt tesztelem, hátha előjön nálam is ez a nem kapcsolódik jelenség
de egyszer sem
ki-be kapcsoltam mind a 2 eszközön a bt-t (óránként egyszer legalább)
de tovább is mentem a teszttel, mert párszor teljesen kikapcsoltam a telót..majd vissza és akkor is kapásból csatlakozott a bt hangszóróhoz -
honeker
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
ezzel sem müködik.....BT rendesen.....
westcoastog ezzel kezdödött az egész.....de minek 
-
törölt tag
válasz
westcoastog
üzenetére
komoly

-
FireKeeper
nagyúr
na bátorkodtam én is insiderkedni kicsit. 10586.29-et tett fel, a slow variánst választottam. "belakott" 8.1 rendszert váltott, szóval homokórázott egy csöppet mire feltette magát és mindent befrissített.
eddig összességében pozitívak az élményeim. sebesség ok, nagyon-nagyon ritkán megröccen kicsit, de abszolút vállalható. végre van PPTP VPN, és böngészőből faszán elérem a raspberry-men futó médiaszervert. meglátjuk a mindennapokban hogyan üzemel a 10, de az első tapasztalatok jók róla.
-
westcoastog
veterán
-
honeker
őstag
-
lorcsi
veterán
válasz
blackmoto
üzenetére
én is bt-vel használom 2 hete napi 6-8 órákra
bt hangszóróval egészen pontosan
nálam meg 0 újraindulással működik..absz. nem is emlékszem mikor volt utoljára kikapcsolva a teló rendszer restart miatt..félévnél biztos több idő telt el
WP10 meg nagyon nem jön be. Nagy katyvasz lett az egész rendszer.
még ki sem jött a hivatalos wp10..nem tudom miért kell iylen mindenféle instabil rendszert feltenni..bétákat
és stabilitást-kiforrottságot várni az egésztől
jóhogy katyvasz..elképesztő h. mióta megy ez a droid vs. win vita..

lényegében absz nem is a topikhoz tartozó témáról folyik a hosszas eszmecsere ill. nem...fölöslehes puffogás..
jön egy mod..lezs itt akkora takarítás

-
blackmoto
senior tag
Csak hogy a WP stabilitását megcáfoljam. Nincs egy hete hogy használom a Bluetootht a telefonon, de bekapcsolásakor már háromszor indult újra a telefon. Szóval lof@szt stabil ez. Előtte március óta, mióta megvan a telefon, nem használtam nem is volt ilyen gond. Valahogy ezen fel is szabtam magam, főleg hogy ezt már nem valószínű hogy kijavítják, a WP10 meg nagyon nem jön be. Nagy katyvasz lett az egész rendszer. Haragszom a MS-re, nem tetszik az ahova tart. Nincs egységes design a programokban. Pedig épp ezért szeretem a rendszert.

-
sleen
tag
válasz
üzenetére
Nem kívánok vitába szállni, mert felesleges. Mindenki eldönti magának.
Ellenben határozottan visszautasítom, hogy fagy, laggol vagy épp appok záródnak be. Ez nem igaz, ne általánosíts, sokan ebbe a hibába esnek.
Ne felejtsd el, hogy iszonyú széles a droidos paletta. Nagy probléma, hogy sok a vállalhatatlan készülék, ez igaz.
Egyébként hagyjuk a témát, ez egy Windows-os készülékről szóló topic. -
törölt tag
Ez a te véleményed. Szerintem pedig egyáltalán nem jobb a droid. Már csak azért sem, mert a többszázezres csúcskészülékeken is akad, döcög, appok bezárulnak, stb.
A kezdetek óta látjuk, hogy a Java VM nem túl nyerő, és nem azóta sem sikerül kiküszöbölni ennek hátrányait, pedig volt 7 évük. Állandóan jön az új OS, de a legégetőbb hibáka sosem orvosolják. Az érdemi új funkciókat meg valahogy sosem látom. -
sleen
tag
válasz
zombinyul
üzenetére
Ez egy Windows topic. Itt nem kell hittéríteni. Egyértelműen a droid a jobb rendszer.
Aki Windowst használ okkal teszi, ahogy az is aki droidot. Valaki a német autóra esküszik, valaki a japánra. Soha nem győzik meg egymást.
Mindenesetre sok a szar droidos teló, de nem az oprendszer miatt. Kétség kívül jobb a windowsnál, csak sokaknak a ratyival van tapasztalata. Egy virsli lehet nagyon szar és nagyon finom. Nem a virsli a szar, csak nem mindegy melyiket próbálod. -
törölt tag
válasz
zombinyul
üzenetére
Olyan fóliát kell venni, ami nem ér el a kijelző széléig.
Nagyon is érdemes, ha nem akarod, hogy pár hónap alatt szétkarcolódjon, leharcolódjon a kijelző.Az android témához meg: épp elég saját és környezetbéli tapasztalatom van droidról, eddig csak szívás volt velük. A WP meg mindenkinél akadás nélkül megy... Soha többet droid lag, újraindulás, fagyás, 1napos lemerülés, és egyéb idegtépő marhaságok. Droidos telefonok mindig csak papíron tudnak dolgokat, de a valóságban valahogy sosem működik egy csomó funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Pixel 7 pro 128/8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nem is tom miért vagyok ezzel kapcsolatban finoman is szkeptikus. Ezt majd megoldja és lesz helyette 2x ennyi de más hiba.

westcoastog ezzel kezdödött az egész.....de minek