Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !

Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coulson
tag
-
vzoltan87
tag
Megnézhető-e a telefonon, hogy navigáláskor az amcsi (gps) vagy a ruszki (glonass) műholdakat használja? Esetleg kezeli egyszerre mindkettőt?
-
vzoltan87
tag
válasz
üzenetére
A drive tényleg működik teljes offline állapotban. Az egy más kérdés, hogy szerintem tervezhetne jobban is. Ez fejleszthető. A telefonon ki tudod választani, hogy 2,3,4G-t használjon, és azt is, hogy folytathat-e mobil adatkommunikációt vagy sem. A drive-on belül választható, hogy online vagy offline navigáljon. Letölthetsz wifin keresztül komplett országtérképeket és soha többé nem kell neki internet, ha úgy akarod. A GPS-Glonass vevője tényleg gyors és pontos. Nem kell csüggedni.
-
zombinyul
addikt
Nekem .341 előtt (amit Telenoroskent tobb mint 2 honapja megkaptam) borzasztó instabil volt. Ujraindulas, fagyás rendszeresen. A frissítés ota volt talan 1 fagyás, es ennyi. Atomstabil lett. A netet mondjuk én nem kapcsolgatom, fixen be van kapcsolva 4G-vel egyutt, azt részemről letudva.
kalm007:lehúzható redonybe gyorsgomb.
-
Devas
őstag
válasz
üzenetére
Hát én talán 2 hete kaptam meg a frissítést még Februárban... ez a Szeptember 24 semmit nem számít.
De mittudomén ha a te telefonod tételezzük fel hogy a Finn régióhoz van gyártva (bocs ha netto faszságokat írok), akkor mivel ők még nem kapták meg az új szoftvert így te sem.
Amúgy a mobilnet kapcsolót leszámítva nem nagy szám az új verzió.
...sőt... a telefonom az utóbbi időben öntudatára ébredt, és magától kapcsolgatja be a mobilnetet, holott én kifejezetten megkértem a wifi beállításoknál, hogy köszönöm de neeeem... lehet ez a frissítésnek valami bugja?Általában kezes kis jószág ez a 735, de néha meg a falhoz tudnám vágni
-
Devas
őstag
Azért üres az áruház, mert nincs Microsoft (Nokia) fiókotok, vagy a fiókban 18 évnél fiatalabbnak tüntök.
Valószínüleg.Mondjuk nálam is gáz van az áruházban, most hogy így mondjátok! Csak a kiemelt alkalmazásokat látom.
-
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
Úgy gondolom NEM ellentétes semmivel sem!Mivel csak Feltételes módban beszéltem róla!Úgyhogy sorry!
-
törölt tag
Hali!
Ma vettem egy 735-ös telefont.
Alkalmazásboltban nem jelenik meg semmi, keresni sem lehet.
Mi a gond, és hogyan tudnám megoldani?
Köszi! -
vzoltan87
tag
válasz
Dj.Kütyü
üzenetére
Olvasható pár fórumon, hogy valaki vett használtmobilt zugboltban. Letiltották, visszavitte a bolti garaciával. Átírták benne a szükséges azonosítókat és innentől kvázi másik telefon. Tudtommal ez bűncselekmény, és hozzáértő szaki is kell a művelethez. Egyszerűbb belerakni egy bontott panelt és reménykedni, hogy azt nem tiltják le. Én azért újat vettem. Az a biztos. Esetleg megbízható forrásból is lehet.
-
törölt tag
Azt viszont nem találtam, hogy hol lehet megnézni a telefonon melyik verzió van.
-
vzoltan87
tag
A tulaj is és a szolgáltató is letilthatja. Pl. díjnemfizetések alkalmával. Azt hiszem az Imei szám alapján tiltható a telefon. Ezt akár otthon is elintézheted. Hasznalt mobilosboltokban trükközhetnek az imei-vel, hogy ne lehssen az eredeti tulajnak letiltania, de ez törvénytelen.
-
törölt tag
Itt meg lehet nézni, hogy melyik telefonra melyik szoftver érhető el szolgáltatóra lebontva. Ha valaki szolgáltatónál vette a telefont és nem látja akkor az elvileg független.
-
törölt tag
válasz
Dj.Kütyü
üzenetére
De miért ne bírna ki kettő évet. Normális használat mellett nem lesz baja. Nem ez az első amoledes telefonom. Amikor telefont választok a fő szempont amoled vagy sem. Előző mobilomban is elég jól bírta a kijelző. De az IPS is tönkre tud menni. Nem értem honnan jött a topikba ez a nagy aggódás.
-
Viper26
nagyúr
Létezik ebből két SIM-es változat?
-
Baridas
csendes tag
Egyébként szerintetek mennyire éri meg gyors sdkártyára telepíteni és onnan futtatni alkalmazásokat? Érződik sebességbeli javulás?
-
Baridas
csendes tag
Értem, ez esetben köszi a felvilágosítást!

-
Baridas
csendes tag
Nekem IPS kijelzőn kb fél centis piros foltok látszódnak de csak fekete háttérnél, számomra egyáltalán nem zavaró, de nem tudom pontosan amoleden milyen a beégés, gyanítom nem annyira más.
-
törölt tag
válasz
Dj.Kütyü
üzenetére
Tényleg nem vágod mi az a beégés? Homogén felületen látszanak más grafikai elemek nyomai. Boltokban általában a csempék szoktak ott maradni, főleg akkor jön ki ha belépsz internet explorerbe és akkor a fehér háttéren halvány csempék láthatóak. De boltokban extrém igénybevételnek vannak kitéve, 0-24-ben mennek.
Valaki korábban írta hogy a Super AMOLEDe nem jellemző. Fenét. Samsung boltban nagyon szépen ott maradt a flip tok kivágásába szánt óra meg hasonló cuccok. Ennyit a Super AMOLEDről.
De normál használat esetén nem vészes a dolog, még egyszer mondom, a boltokban eléggé határon használják őket.
-
Devas
őstag
válasz
üzenetére
Tudtommal a független 730-ra még nem jött frissítés, a független 735-re viszont jött, nekem olyanom van (azt viszont ne kérdezd milyen régióba tartozik a telefon).
Beállítások: az aljafelé ott van hogy telefonfrissítés. Ott érdemes kiszedni a pipát hogy automatikusan letöltse a frissítéseket. Ha rákeresel, szól hogy van-e frissítés, bár nekem anélkül is szólt, mivel küldött egy értesítést. Mindjárt mutatok neked képeket is.

-
gg72
veterán
Kösz a tippeket, lehet inkább az lesz belőle, mondjuk árban lenne különbség (2 hónapos telekomos 42 ezer vs. vadiúj független 59 ezer), de lehet megér ennyit a későbbi bosszankodás elkerülése miatt.
-
Nimda
addikt
Az épségére elsősorban, vedd le a hátlapot, nézd meg bontatlanok e a csavarok, történt e bármilyen külső behatás.Ellenőrizd a funkciókat, wifi, hálózat, töltés, próbahívás.Ha mindent rendben találsz, csinálj egy HR-t és várd meg míg a rendszer teljesen magához tér.
A letiltás elleni garanciát azért szokták "erőltetni", mert a telefon valószinűleg részletre lett vásárolva és a nemfizetése esetén, az imei szám alapján kivonhatják a forgalomból. -
gg72
veterán
Ha használtan vennék egy 735-öst (telekomos), mire kell figyelnem (persze azon kívül, hogy megnézem rendben működik-e)? Mert pl. egy hirdetésben találtam egy ilyen szöveget: "Letiltás elleni örökgaranciát írhatunk." Ezt nem igazán tudom értelmezni. Az eredeti/első vevő letilthatja a telefont, ha úgy van kedve?
-
Nimda
addikt
Nekem egy Galaxy S2 és egy S3 égett be.Az elöbbinek egy Super AMOLED Plus, azaz RGB mátrix kijelzője volt, az utóbbinak meg PENTILE.
Nyilván, mint ezt már sokszor kifejtettük, biztosan történtek előrelépések, fejlesztések, de maradjunk annyiban, hogy a jelenség valós, a veszélye fennáll a beégésnek, akármennyire is marhaságnak titulálják egyesek.Amit tehetünk ennek elkerülésére az az, hogy ne nézegessünk sokáig erős kontrasztú képeket, témákat, és időnként, ha sokáig netezünk vagy játszunk, pihentessük a kijelzőt.
Nem tudom létezik e valamilyen teszt/pattern progi a telóra, amivel ellenőrizni tudjuk a színtelítettséget.
-
Baridas
csendes tag
Illetve még egy kérdés kimaradt, mégpedig az, hogy mennyire gyorsítja fel a működését egy UHS-III-as 32 gb-os sdkártya?
-
Baridas
csendes tag
Sziasztok!
Két teljes évet sikerült túlélnem (
) egy Galaxy S Advance társaságában és úgy döntöttem h soha többet android telefonba. (tablet más dolog, jó még az N7 2013
) Először a 930-at néztem ki de anyagi forrás hiányában ez a teló lett a kiszemelt, de lenne még előtte pár kérdésem.Először is, hol lehet hozzá kék hátlapot szerezni?
Illetve, én néhány ismerőstől hallottam, h a viber értesítések (meg úgy ámblokk néha az értesítések) nem mindig működnek rendesen, ezt ti mennyire tapasztaljátok?Előre is köszönöm a válaszokat!

-
edari
őstag
Én is beszállok a beszélgetésbe ha nem baj

Amoledre: Mutteromnak előző telefonja egy s advance volt. Abban is amoled volt. 2 év intenzív használat után se égett be sehol.
Oszt. társnak viszont van egy lumia 925-ös telefonja, neki párszor beégett az ie a képernyő alján, de azt mondja h mindig eltünt. Elmondása szerint akkor égett be mindig, ha a telefon felmelegedett (pl. töltőn volt).Feri1977: Én tegnapelőtt valtottam erre a telefonra. Android utan egy megváltás. Halálnak kell sok bena app. Sokkal jobban tetszik a wp, sokkal életképesebbnek tartom mint az androidot. Amiket én kerestem appokat azok fent voltak (pl shazam, otp smartbank).
Persze nem kell hogy mindenkinek tetszen valami, hisz ízlések és pofonok, de ha valami nem tetszik akkor szerintem ne így fejezd ki.
Mert nekem pl eszembe sincs visszamenni androidra, egy életre eladta magát nálam. -
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Azaz
-
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Na fityiszes! :-))
-
-
Dimond G
senior tag
válasz
Bandi8bácsi
üzenetére
Én a Z3-hoz vettem egy Sony SBH20-t. Bluetooth-al kommunikál, szinte azonnal és jól működik vele! Ezzel használom!
-
Bandi8bácsi
tag
Létezik olyan vezeték nélküli fejhallgató, ami kompatibilis a 735-el?
-
foxymaci
senior tag
Nekem ipod nanom volt előtte amikor megvettem a telot azonnal eladtam a nanot szerintem ez a teló eszméletlen jól szól ha beállítom rendesen az eq-t.
A fröcsögőknek:
Nem tökéletes teló tény de már régóta olvasom ezeket a felesleges fröcsögéseket jajj nagy a teló jajj kicsúszik a kezemből jajj nincs ilyen app nincs olyan app előtte olvassatok utána, számtalan helyen ki lehet próbálni megnyomkodni, ha meg nem tetszik van rá 3-14 nap és küldjétek vissza és vegyetek droidot ebbe a kategóriába vannak használható droidok pl g2mini bár szerintem az is csúszik.... -
Tybe3e
tag
válasz
Feri1977
üzenetére
Nekem is ilyen Sennheiser fülesem van, és én pl. semmi kivetnivalót nem találtam a telefon hangzásában zenei téren - igaz én inkább metált, djentet, ilyen keményebb dolgokat hallgatok. Viszont van ebben is mély és magas hang is bőven.
Persze nyilván ízlés kérdése a dolog hogy hogy szólal meg a mély-magas, nem vagyok audiofil, nem értek annyira hozzá, de nekem nincs bajom vele. No meg az is lehet hogy én vagyok igénytelen ilyen téren
-
Dj.Kütyü
aktív tag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Akkor jó beszélgetést vele...kb mintha lóval sakkoznál...
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
Feri1977
üzenetére
Megkérdezhetem, hogy előtte milyen telefonod volt? Gondolom az valami csúcs volt zenei téren.

Az alkalmazáskínálatnak meg utána nézhettél volna előtte is.ui: Engem baromira nem zavar ha valaki leírja a véleményét. Akár pozitív, akár nem. Viszont ilyen baromságokat érvként felhozni kb olyan, minthogy nagy a telefon, vagy hogy nem fekete, hanem sötétszürke... Nézz utána mielőtt megveszed, vagy kérdezz... Ennyire nehéz?
-
válasz
Dj.Kütyü
üzenetére
Feri1977-re gondolsz?
De miért? Azért mert elmondja a véleményét?
Nem vagyunk egyformák, Neki azok a szempontok a fontosak.
Én imádom a 735-öt, de azért van igazság abban amit mond, a zenelejátszók nincsenek a helyzet magaslatán az eddig megszokotthoz képest! (Poweramp)
Nekem amúgy a hangzásvilággal semmi bajom, igaz nem is minőségi fülhallgatón hallgatom. -
Dj.Kütyü
aktív tag
Moderator!Tiltsd már ki légyszi ezt a (tagot)!
-
Feri1977
senior tag
válasz
Steelers
üzenetére
Azért, mert a főnöknek, meg a munkatársamnak is ez van, azt imádják, én meg vagy 6 éve androidot használtam, most megvettem én is, 3 nap után se tudtam megszokni+hogy semmi nincs olyan program játék lejátszó nincs mint androidon, a kamera pocsék, zenemániás vagyok, a fullos fülesemmel is eq használata mellett semmi mély és magas (techno, trance, house stb.), és még sorolhatnám, bocsánat, hogy írtam itt, legyetek boldogok a telefonnal, én nekem sajnos nem vált be. Szép meg csicsa meg minden de...elnézést, hogy írtam itt, bocsánat.
+Devas: Jó, kipróbálom, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) egy Galaxy S Advance társaságában és úgy döntöttem h soha többet android telefonba. (tablet más dolog, jó még az N7 2013
) Először a 930-at néztem ki de anyagi forrás hiányában ez a teló lett a kiszemelt, de lenne még előtte pár kérdésem.
Még vacillálok a cserén, mert nagyon szeretem a Q5-öt, csak a napokban volt a kezemben egy 735 és nagyon megtetszett, kár, hogy nincs hozzá aktív tok, amit a BB-nél nagyon megkedveltem.