- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
#65388800 #19631 üzenetére
Lehet hogy el kene engedni a lumiat , de valahogy nem vonzo a droid , pedig a napokban volt nalam egy j5 2016 , inpozans a mukodese ,mnden egybol tortenik, de a felulet valamiert nem fekszik nekem hozza teszem a stock droide sem . A 735 is jo foleg ha a hw-t nezi az ember ...Ha valtok egyenlore wp vonalon maradnek , kiveve ha le leszunk szivatva az rs2 valtaskor ... kb ugy mint az x2x tulajok...de remelem nem lepi meg az ms
Cigam
Ennel a kepnel azert jobb a tiedA hp flagship hozta ossze ...
-
-
válasz
#65388800 #19524 üzenetére
Nalam alapbol 15 giga tarhelyem van, +200 giga ami jovore lejar ... de muszaj lesz tarhelyet szerezni mert kb 20 giga amit alapbol hasznalok, belakok...
metalstorm
Csak nem talaltal valakit aki megveszi a 735-ot ? A kamera nyug javitasara kivancsi vagyok , mert elegge bosszanto ...
-
metalstorm
aktív tag
válasz
#65388800 #19522 üzenetére
Levették? 5gb volt eddig is... + hűség+ kitartás...
- és 15GB!
Jó volt itt lenni.. Szerettem a 735-öt, de az utolsó együtt töltött napunk már nem volt túl szép! A memóriakártya gondok után a kamera hibaüzenetei betették nálam a kaput, és lefagyások!!!!!! Erről nem a telefon tehet hanem a szoftver Y generációs degenerált "fejlesztői"...De ki tudja... talán hiányozni fog és lesz még... persze akkor kicsit erősebb kamerával, minimum 16gb belső tárhellyel... ha lesz olyan!) Most a Blackberry Z10-em ismét hatalmába keritett, hiába a swipe az swipe... Azért mejd benézek... szép napot nektek, kitartást!
-
-
válasz
#65388800 #19434 üzenetére
Ha a bemutato videobol indulok ki akkor nehany alkalmazasnal villog ha uzenet erkezik .. megprobaltam mokolni vele de dll hibaval a cab feltelepitesere hasznalando program nem indul el igy sajat tapasztalatom nincs win10 32bit ami alol nem ment . Amirol van hogy interop toll-al registry modositassal a virtualis memoria meretet megnoveltem, talan egy picit furgebb lett az alkalmazas valtas, cserebe az utolso rp update csak wdrt utan valt telepithetove ...
-
válasz
#65388800 #19430 üzenetére
Ebben igazad van , csak a funkcioja mas a magneses szenzornak , gondolom emiatt nem hasznalhato erre a celra, ha csak nem csak szimplan nincs vagy nem publikus a hozza valo patch,sw, vagy registry beallitas , mint az ertesitesi lednel. Amire van update de csak mokolassal rakhato fel, aztan reg bejegyzes importalas es eletre kelt... nem tudom miert ulnek eme funkcion
-
válasz
#65388800 #19072 üzenetére
Nem figyeltem, hogy akkor is van-e, de ritkán használom napfényes kültéren, szóval alapvetően nem akkor fordul elő javarészt. Még azt nem néztem, hogy automata fényerő vagy fix befolyásolja-e. Mondjuk megvan már (fejben legalábbis
) a telefon utódja, de idegesít ez a furcsasága.
-
JSaN
addikt
válasz
#65388800 #19052 üzenetére
es martonx neked is kosz a segitseget.
Sikerult megoldanom, bar nem ment siman, mert a progi nem latta telot, meg aztan arra is figyelnem kellet hogy folyamatossan ujra indult a telo kb 5 perces idokozonkent, szal el kelett kapnom a ritmust. Illetve csak akkor latta progi a telot egy pillanatra, ha ujra inditottam a telot, es minden egyes nextnel el kelett jatszanom. De amint bejott piros hatterkep a telon ami mar rakta a rendszert onnantol mar siman ment minden, most upgradeltem w10re, es kezdem belakni a telot. Remelem jo lesz, attol meg MS bekaphatja ilyen gany hibat csinalni, es elbaszta teljes hetvegemet is. -
SpeedyG
tag
válasz
#65388800 #18971 üzenetére
Hát ez minden, csak nem érdekes. Magamat éreztem hülyének, amikor futás előtt be akartam kapcsolni, csak nem volt mit. Nem vagyok jogász, ne is menjünk bele - csak hangosan "morgolódok"-, de valahol azért komoly fogyasztóvédelmi kérdést vet fel (vagy kellene) az, hogy én megveszek egy készüléket, aminél alapkritérium volt az FM tuner, aztán jön a gyártó és másfél év után gondol egyet és elveszi ezt a lehetőséget. Persze van másik app, ami azért - jó MS szokáshoz híven - hagy némi kívánnivalót maga után.....
Én egyébként a 8.1-hez képest nem érzek előre-, csak oldalra lépést.
Már unalmas, hogy a felhasználók, vevők legyenek folyamatosan türelmesek. Ennyire nem cool a WP. Sajnálom, mert a 735 jó vas, de ha váltok, nem WP lesz, az biztos.Most próbálom helyretenni még a telefonkönyvet és kideríteni, mi tűnt el, változott meg a tegnapi frissítés óta. Unom.
-
-
-
-
Spet
addikt
-
sasa58
tag
-
válasz
#65388800 #18675 üzenetére
Elindul tobbszor is mivel nem lett frissitve az utolso lumia appra igy nem is bucsuzkodik... a frissitett tenyleg csak egy inditasig meg aztan bucsuzik is . Meg tavaly osz vegen jott az a frissites a lumia kamera appra amivel mar az insideres w10 alatt elbucsuzott az app. De holnap megnezem nem e voltam felszines ...
-
-
-
pikszel
addikt
válasz
#65388800 #18638 üzenetére
Én a naptárbejegyzéseket használom a zárképernyőn, de most megnéztem mi a helyzet az időjárással. Egyébként 2-3 órája folyamatosan esik az eső...
A torz értesítési hangot én is tapasztalom és ahogy valaki írta is, jellemzően akkor, amikor töltőn van. 950-en nem jelentkezik hasonló hiba, egyazon build-del.
-
Spet
addikt
válasz
#65388800 #18605 üzenetére
Nem.
A 8.1-ben a sorozatfelvétel esetén, a fókusz belövése után nagyon gyorsan elkészítette a 8 vagy 10 darab képet, (amiből később te kiválaszthattál akár egyet és külön elmenthetted).
A 10-ben miután beállítom a sorozatfelvétel készítését a kamera gomb tartós nyomásával, akkor tényleg 2 másodpercenként lő egy képet, és külön menti le.
-
Spet
addikt
válasz
#65388800 #18600 üzenetére
Maga a sorozatfelvétel tényleg üzemel(t) 8.1 alatt. 10-en camera tényleg lassú (folyamatos kép lövést ugyebár Iphone-ból vették volna, nem jött össze), illetve képenként menti el, nem sorozatban. Majd ha telefonnan wi-fi közelben leszek, akkor kíváncsiságból, majd társítok hozzá pár alkalmazást, hátha úgy használható lesz.
Illetve régebbi sorozatfelvételeket lejátsza a telefon, de nem lehet képet választani, a sorozatból, mint annó 8.1-ben.
(az igazam igazolásáért, nem teszem vissza a 8.1-et sorry
)
Szerk.: Köszönöm pikszel, hogy okosnak próbálod beállítani magad amikor te sem tudtad miről van szó pontosan. Az ingyen csokidat megkapod a legközelebbi MyDinDin boltban.
-
vzoltan87
tag
válasz
#65388800 #18592 üzenetére
Igen.
Egész eddig működött is. Tegnap akartam egy ilyet lőni, és kiírta a teló, hogy hát a lumia camera appot megszüntetjük, és cserébe ott a sima camera app, ami hú de király, meg MINDEN funkciót tartalmaz, amit a lumia camera. De ezt pont nem találom. Valaki tudja hol lehet ezt a funkciót elérni? Kellene. -
psg5
veterán
válasz
#65388800 #18563 üzenetére
Szia!
Köszi!
Nos nem egészen úgy, ezért is kérdezem.
Teló lesikálva, majd advisor áruházból letöltve, majd advisor megtalálta frissítést és ment a telepítés. Azóta többször dobott fel frissítést már. Rendben minden csak mostanában vannak furcsaságok ahogy pár hsz.-el előbb írtam, és nehogy ez miatt legyen.
-
psg5
veterán
válasz
#65388800 #18546 üzenetére
Igen-arra gondoltam. 8.1 alatt nem volt. S ez szoftveres hiba?
Lépni akarok prémium kategória fele és idáig egyértelmű volt hogy win alap marad, de nem tudom ezek elbizontalanitanak-e a 950xl től...735 az első telefonom ami 1 év után nem lassúlt be😁 . Droidoknal ez mindig volt(igaz prémiumom még nem volt). -
gyulaszu
senior tag
válasz
#65388800 #18468 üzenetére
Igen, nekem is úgy tűnik, hogy a WP10 egy jobban összerakott és áttekinthetőbb rendszer. (plusz az összes asztali és NB is már Win10-en fut a családban)
Már csak egyedül az időzített ki-/bekapcsolás témám maradt függőben. Ennek a Cortana-s dolognak kell jobban utána járjak...
Köszi mindenkinek a segítséget. -
martonx
veterán
válasz
#65388800 #18439 üzenetére
"nem is tudom miért" - mert az a jövő? Egyébként az Outlook az egyetlen szerintem ami tényleg jobb lett 10-esen. De akkor még mondok pár tippet, hogy miért érdemes 10-esre váltani:
1. jobb billentyűzet
2. a 8.1-ben megszüntetett javaslathoz új szó hozzáadás funkció ismét él (mondjuk ez a 8.1 sara, hogy ennek örülni kell, így 2016-ban)
3. a fentebb említett Outlook végre teljes értékű
4. szubjektív, de nekem a térképek jobban bejön, mint a sokféle Here Maps, Drive, Transport.
5. az UWP előremutató, minden újdonság app már csak UWP-re (értsd win10-re) jön kiUgyanakkor az üzemidő határozottan romlott üresjáratban, bár mintha erősebb használatkor meg javult volna. Mivel nekem a telefonom a nap 99%-ában alszik, és eddig 10 napos üzemidejei voltak, engem konkértan zavar, hogy most ha bármit beröccentek, akkor az mindenképpen elkezdi enni az akkut a háttérben, akkor is ha már rég kilőttem mindent. Amíg nem indítok el a tárcsázón kívül semmit, az üresjárati üzemidő ugyanolyan kiváló, mint eddig. Mihelyst bekapcsolom a wifit és ránézek az emailjeimre, ha utána kikapcsolom a wifit, kilövöm az outlookot, akkor is akár 100%-ról 3 nap alatt letornázódik 0-ra az akku. No ez rohadtul bosszantó. Ugyanakkor ha a gyerekek játszanak rajta, vagy aktívan netezek, érezhetően lassabban merül komoly használat mellett, mint eddig.
-
monosgeri21
tag
válasz
#65388800 #18427 üzenetére
Itt a frissített részt érdemes átolvasnod, mert mint olvasom, a korábbi módszer már nem működő képes. De a legegyszerűbb az lesz, ha a lumiafirmware.com oldalról leszeded a 059W5Q2 kód alatt található szoftvert, elrakod egy külön mappába, és WPInternals nevű programmal ráflesseled. Az a legegyszerűbb megoldás. A WPInternals programot itt találod: http://www.wpinternals.net/
Miután letöltötted a szoftvert, indítsd el a WPInternalst, dugd gépre a telefonodat és sorrendben haladj: [link] -
gyulaszu
senior tag
válasz
#65388800 #18385 üzenetére
Jó Reggelt!
Köszönöm. Van információd, hogy ez kb. mikor fog történni?
A Win10 jelenlegi verzió: 1511
Build: 10.0.14342.1004
van fenn. Ez már valami végleges, vagy fejlesztői kiadás?
Milyen módszerrel lehet feltenni vissza az eredeti 8.1-et?
(esetleg kipróbálnám azt is)
Üdv -
-
-
bandi81
csendes tag
válasz
#65388800 #18276 üzenetére
Köszönöm! Ennyit nem szeretnék adni érte. ezen az áron tudok venni használtat is, ezért gondolkodom az érintő cseréjén.Csak megvásárolni akarom , a javítást elvégzem. A készülékkel egyébként nagyon elégedett vagyok. Tehát, ha valaki tud akár eladó készüléket 20 ezer körül, kérem jelezze.
-
-
válasz
#65388800 #18203 üzenetére
Valahol olvastam hogy csak akkor lesz fw frissites ha az oprendszer vagy egy egy app igenyelne, amenyiben a 8,1 fw-vel minden jol mukodik akkor nem valoszinusitheto az fw frissitese... forras Nooeca a wp forumrol. De az rs buildnal minden kiderul...
Kezman
Biztos lesz fejlodes, legfeljebb ido kell neki hogy kiforrja magat az rs ha elkeszul ... a th2 is most ert be.. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest