Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gemini
aktív tag
válasz
Frosttide #3740 üzenetére
Én még mindig szívesebben használom ezt a rendszert, minthogy visszatérjek androidra. Az elég jó nekem már elég jó, azaz használható és csak apró hiányosságokat vélek felfedezni. Droid számomra elviselhetetlen volt, iphone meg nem éri meg az árát, így jött képbe anno a WP 8.1. Az jelenlegi alkalmazásokkal én elvagyok, ami nem jelenti azt, hogy ne viselném el ha több és fejlettebb lenne, de egyelőre együtt tudok élni vele. Bízom benne, hogy lesz pozitív előrelépés ezen a platformon. A rendszert (W10) folyamatosan javítják, én még nem temetném.
Érthető, hogy a MS is inkább droidra fejleszt, mivel abból tud jobban profitálni. Ami viszont biztos, hogy a W 8.1-es készülékek lassan csak telefonálásra lesznek alkalmasak, a MS és a fejlesztők azzal már nem fognak foglalkozni, de nincs is értelme, a W10-ben páran látnak még fantáziát, és kérdés, hogy mi lesz amikor megjelennek majd az új készülékek jövőre. -
Cartman023
aktív tag
válasz
Frosttide #3702 üzenetére
Én olyat olvastam valahol, hogy az 512 mb-os WP-k korlátozott Win10-et fognak kapni. Talán itt.
-
Gery1987
őstag
válasz
Frosttide #3627 üzenetére
Szia!
Futhat alapon, de értesítést nem kapsz energia takarékos módban.
Muffman01
Ez azért lehet mert nem épp a legjobb kijelző van benne. Bár nekem ilyen problémám nincs, legalábbis ekkorán nem bukik a fényerő. Menj be vele egy Care-be és megnézik. Veszteni valód nincs.
-
HAL9001
csendes tag
válasz
Frosttide #3043 üzenetére
Kipróbáltuk, sajnos ezen a készüléken hiába tapogatjuk az üres területet, nem történik semmi. Talán hibás, vagy megsérült... ha nincs erre vonatkozó beállítás (úgy tűnik, nincs), akkor ennyiben hagyjuk a dolgot, és marad a manuális képernyőzár.
Köszönjük a segítséget!
-
HAL9001
csendes tag
válasz
Frosttide #3041 üzenetére
Igen, elsőre mi is ezt találtuk megoldásnak, de valahol írták, hogy a közelségérzékelő (ami egyes írások szerint benne van a készülékben) hiányát orvosolták valami elsötétülős trükkel. Ezt hiányolom jelenleg. Amúgy köszönjük a tippet!
További megoldások is érdekelnek, ha vannak.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Frosttide #2821 üzenetére
Az előzőt például mobilnetről írtam és semmi baja (ez már PC). Tényleg érthetetlen számomra, hogy itt ez a telefon, nálam majdhogynem hibátlanul teszi a dolgát, másoknál meg mindenféle panasz van rá. Mondjuk korábbi telefonjaim közül egy-kettővel meg én voltam úgy, hogy a topikban mindenkinek teljesen hibátlan volt, nálam meg semmi se működött.
-
Blyan
félisten
válasz
Frosttide #2728 üzenetére
Direkt napfényben értelemszerűen fel kell nyomni a fényerőt a maxra (ugyebár más készülékeken ez automatikusan történik).
A 920-am jól muzsikált akkor is, a 520 nem (a Clear Black kijelző sokat dob ezen, plusz mondjuk olyan feature, ami itt a 630-ban nincs, ez a képernyő túlvezérlése, ami durván eltolja a kontrasztot az egekbe).
Szvsz direkt napfényben sincs ok szégyenkezésre az árához mérten. -
kengyel
nagyúr
válasz
Frosttide #2726 üzenetére
Akkor a te helyzeted nem értem. Azért itt egy IPS panelről beszélünk, és ennek közepes fényerőn szépen kell "villantania".
A háttér nálam is sötét, a fényerő közepesre állítva. A nagyobbik lányom a nyáron vette ( amit össze is tört ) és azon teszteltem elsőnek a napsütést. Bizony szépen olvasható volt a kijelző.
-
oz82
senior tag
válasz
Frosttide #2605 üzenetére
Hát én nem pörögnék ennyit a garancián. Miért nem elég 1 év? Ami nem hal be 1 éves kora előtt az ki fog bírni még 1 et az tuti. Még nem volt olyan telefonom ami 12-24 hónapig tartó időszakban mekkent volna meg, általában előbb megy tönkre. Átlagban 2 évig nyúzok egy telefont, ha megmekkenik falhoz vágom vagy fiók alja, legalábbis 520,630, és Samsung galaxy young termékvonalon biztos. Jó az igazsághoz hozzátartozik hogy nem szoktam kiadni telefonokra 5-10k nál többet egyszerre, mert előfizetéses vagyok. De ez legyen az én "bajom". Ha el is adom jó ha 5-8k-t kapok érte.
Persze jó dolog a több év garancia, tartós fogyasztási cikkeknél, de egy telefont nem neveznék annak.
Bolti garancia meg érdekes dolog, barátnőm öccsének volt droidos minije, még élt a bolt /plázás GSM/ de a srácnak mintha a fogát húzták volna mikor visszavittük mert nem működött rajta az egyik gomb...
MM és nagyobb láncokkal nem volt soha gondom. -
premete
veterán
válasz
Frosttide #2531 üzenetére
Nem erről van szó, be van kapcsolva a net, ugyanazon a wifi routeren van mindhárom eszköz, a wp mégis késik ~ negyed órát, a tableten windows 8.1 van, a notebookon windows 8.1 pro.
Attól, hogy ekkora windows fan vagy, még többet fogyaszt, és barom állat volt aki kitalálta, hogy kikapcsolt állapotban ne lehessen tölteni.
Eddig használtam a korábban említett hibái ellenére, de ez a kikapcsolva nem tölt dolog borította a bilit.
Próbáld felfogni:
- más telefont lehet kikapcsolva tölteni
- a kocsimat sem kell járatni, ha az akkut felhozom és feltöltöm
- a laptopom is töltődik kikapcsolt állapotban
- a villanyborotvám is -"-
Azokat a fanokat sem becsülöm sokra, akik ezt még megfejelik azzal, hogy milyen jó ficsör ez a csodálatosan innovatív Microsofttól. -
schellj
tag
válasz
Frosttide #2531 üzenetére
Nagyon Örülök hogy megint itt tartunk. Részemről nagy megnyugvást jelent az, hogy nem kell mégegy késüléket beállítani ébresztőre ha fel akarok kelni reggel. Androidnál ezt nem tudtam megtenni mert időnként reggelre lefagyott. Pedig az utolsó készüléken csúcskategóriás volt.
Aki szeretne fülest venni annak ajánlom a jvc ha fx 101 et 5000 ft és olyan a mély hogy rázza az agyam. A magasak is tiszták és olyan hangok is hallhatók amiről eddig nem is tudtam. Ha kell róla infó írjatok.
-
premete
veterán
válasz
Frosttide #2529 üzenetére
Az, hogy elfelejtem repülő üzemmódba tenni, és az éjszaka közepén lejátssza qrva hangosan a "vedd le a töltőről" dolgot.
A másik, hogy szeretem, ha a telefon reggel 100 %-os töltöttséggel kezdi a napot, a lumia pedig egy éjszaka alatt lényegesen többet fogyaszt előző telefonjaimnál, kb 10%-ot esik.
Másik idegesítő dolga, hogy a tableten, vagy notebookon már rég megválaszoltam a FB, vagy Skype üzenetet, akkor óbégat, hogy érkezett üzenetem.
Fel is tettem az apróra. -
kolosanyi
veterán
válasz
Frosttide #2524 üzenetére
Nem fog teljesen lemerülni az aksi, egyik telefoné se. Amit te 0-nak látsz, az olyan 7-8 körül van és amit 100-nak, az 90-95 környékén. Ez az akkumulátorok védelme érdekében van így. Ha kikapcsolásig merül, akkor feldobod a töltőre, akkor bekapcsol, majd elkezd tölteni. Lehet, hogy kell neki pár perc, mire hajlandó bekapcsolni, de bekapcsol.
-
-
válasz
Frosttide #2359 üzenetére
Aha, értem.
És természetesen köszönöm!Nekem főleg az internet + skype + facebook + messenger + hívás + zene, tehát alapvető kommunikációs dolgokra lenne használva.
Lehet hogy ez lesz, még meglátom ..
Nézegettem az 1320-at is, de nem tudom hogy jobban megéri-e.
Én egyáltalán nem játszok szóval.
Persze kérdés hogy most mit hoz a Denim update, de nem hiszem hogy javulást. -
SteveL
aktív tag
válasz
Frosttide #2297 üzenetére
Anyámnak kéne egy telefont venni, de nagyon zavar a közelségérzékelő hiánya. Lehet, hogy mégis inkább egy maradék 520-ast veszek. Anyám ugyanis úgy telefonál, hogy a telefont eltartja a fülétől a levegőben (tudom, hülyén hangzik), így bármikor előfordulhat szerintem, hogy nem nagy területen hozzáér a füle a kijelzőhöz, és ezt már érintésnek veszi a telefon...
-
-
törölt tag
válasz
Frosttide #2256 üzenetére
Ezért is írtam, hogy amúgy nagy általánosságban meg vagyok elégedve vele
Pedig féltem kissé tőle hogy az 5.5'-os HD kijelző után nem fogom tudni megszokni ennek a kijelzőjét, de érdekes mód 1 nap alatt simán átállt a szemem rá (habár még mindig zavar kissé a betűk kis szőrössége, ezt nem tudom mitől van, gondolom nem a felbontás hanem a panel megjelenítési technikája miatt)
De amúgy több év android után felüdítően "semmittevős" teló, igazi "lustafon" a WPNem kell semmit csinálnom vele, piszok gyors, nem kell telepakolgatni rendszer-appokkal ugyanahoz az élményhez mint androidon
kolosanyi: Flac??? Mp3-ban vannak rajta zenék. Miért, .flac formátumban hallhatóan jobban szólnak? Igényel külön lejátszót?
-
-
fullup
csendes tag
válasz
Frosttide #2129 üzenetére
Utána néztem a hibának, és valami kavar van a telefon "fejében"!
Próbáld meg kiszedni a kártyát, és minden partíciót törölni róla, majd létrehozni egy új partíciót és megformázni és visszamásolni a zenéket kártyaolvasó segítségével. Rakd vissza a kártyát és kapcsold be a telefont!
Itt bővebben taglalják a hibát!
-
Z()L3
tag
válasz
Frosttide #2066 üzenetére
Frankó, meglátom mi lesz belőle
Előrelépés lesz az tuti, játékok, programok na meg böngészés terén is tuti. Ott az E52 már meg van halva
Remélem lesz 1 Sim-es is mégAmúgy ha szépen megkérem a T-s boltban őket beállítják nekem a netet a telón vagy nem nehéz beállítani ? T honlapján nem találtam semmit
-
mrbego
aktív tag
válasz
Frosttide #1972 üzenetére
Mármint a telefon vagy a tartó "gyűrődése" érdekel?
Egy kérekpáros tartó lehet engem is érdekelne, mindig zsebben tartom és macera zenét léptetni, Sports Trackeren babrálni stb. Bár az kicsit fura nekem, hogy ha semmi mást csak a ST-t használom (még zene sem megy a háttérben) már a kezdőképernyőre lépéskor visít, hogy kevés a memória. Könyörgöm, nem 8-10 alkalmazást akarok futtatni egyszerre, hanem mindössze egyet max kettőt! 2014-ben nagy elvárás ez? -
MarQs
senior tag
válasz
Frosttide #1858 üzenetére
Ha fóliát szeretnél, akkor a pár száz forintos darabok is megfelelnek a célnak - nálam ilyen van feldobva a kijelzőre, nem rossz, működik - de ha az illesztgetésekkel, buborékokkal kevesebbet vesződnél és védelem terén is a maxot szeretnéd, akkor inkább a kijelzővédő üveg lesz a te pályád!
Keress rá tyúbon -> "Tempered glass". Számtalan bemutató van a megoldásról (pölö, LINK)! A fizikai behatásokkal szemben kétségtelen az előnye - állítólag még a durvábbakkal szemben is, mint a pofára ejtés - és azt mondják az ujjlenyomatokat is (jobban) ignorálja. Hátránya a fóliához képest, hogy jóval drágább - köbö 2-5ezer Ft/darab között mozog az ára attól függően honnan jön a cucc - és érezhetően vastagabb is, de ez utóbbi a felhasználók szerint teljesen szokható, idővel fel sem tűnik.
Egy ideje azon agyalok, hogy benevezek egyre... -
Tyer
őstag
válasz
Frosttide #1788 üzenetére
Elöször voltegy ieln hiba, igen, aztán hazajöttünk, wifi be, here bekapcs, majd kérdezi, hogy itten nicns térkép, kell? Kell hát
1 mega, jo, legyen, az még ráfér
Aztán ennyi, elindulunk, irja, hogy nincs hang. Mondom, meg az anyád.... de jo, lesz ez igy is
Haza, wifi-> Anya, férfi vagy nő? Nekem egy Férfi mondja meg merre menjek, a nőben nem bizok.
Letöltöm, teszt.
Anya: Milyen tisztességes embernek tűnik...
(Anyám mindenre ami tetszik neki azt mondja, h tisztességes...)Na most megyek, és ránézek erre a térképes dologra. De akkor az nem normális, hogy ha offline beirom, hogy nemzeti múzeum, akkor nem találja meg???
Köszi
-
confuser
senior tag
válasz
Frosttide #1756 üzenetére
A beépített zenelejátszóhoz már a 10. frissítés jött, nem a 3. A 8.1 megjelenése óta külön frissíthető (amire valljuk be, szüksége volt), és a MS 2 hetes frissítési ciklust írt neki elő (a beépített videó lejátszóval együtt). Mostanra már elfogadható sebességgel dolgozik, de vannak alternatívák is.
Atti0808
A 3rd party YouTube appok pedig kiválóan működnek. A 2 legnépszerűbb a MyTube és a MetroTube. -
atti0808
csendes tag
válasz
Frosttide #1756 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Igen, a ledekről én is olvastam, szerintem nekem sem lesz vele problémám. Igen, szerintem is teljesen korrekt az ár/érték aránya, ezért is tetszik. Sony xperia sp-n gondolkodtam még, de rájöttem, hogy inkább kipróbálom a wp, és otthagyom az androidot. Nem merek 20 ezerrel többet megkockáztatni, hogy egy év után más telefon után nézhessek mert az android használhatatlanná vált.
@amerigo
Neked is köszönöm a gyors választ, a zenelejátszóval kapcsolatban akkor megnyugodtam
-
bepken
veterán
válasz
Frosttide #1729 üzenetére
igen, a feloldással is rendszeresen problémám van ennél a telefonnál...de tényleg olyan is sokszor volt már, hogy egyszerűen képtelen voltam felvenni és x csörgés után átirányított hangpostára (aztán meg ugye magyarázkodhattam, hogy miért nem vettem fel....esetleg többszöri alkalommal, zsinórban...) - na szóval ebből tényleg elég
hjoci1980! az a baj, hogy a több helyen 80k feletti árat kalkulálnak a kezdő árra...nem tudom, ez mennyi idő után menne le 40k környékére. szép karácsonyi ajándék volna, de nem hiszem, hogy addig kibírom, a fent ecsetelt "élmények" tükrében...
-
bagkri01
őstag
válasz
Frosttide #1618 üzenetére
Köszönöm a választ. Most, hogy írtad megnézem már a gépem mivel van összeszinkronizálva (windows 8-at használok) és people app-ban szépen benne van az összes névjegy, tehát azzal nem lesz gond. Elsősorban a mostani telefonom mérete miatt váltanék és kíváncsiságból a wp-re gondoltam, valamint a nokia navigációja csábít még nagyon. Annak örülök, hogy a közlségérzékelő hiányát ilyen ügyesen megoldották. Ha elpasszoltam a wayteq-t (remélem nem lesz nehéz, mivel az enyém egy normális darab) és megvettem a nokiát akkor jelentkezek a fórumon. Addig még vissza-vissza nézek.
ui.:szerintem nekem tökéletes lesz a 630-as, az okostelón "csak" böngészni szoktam, navigálni viszonylag sűrűn, néha egy kis facebook, valamint zenét hallgatni. Erről jut eszembe fülessel/fejhallgatóval milyen a hangzás?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest