- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
-Faceless- #3628 üzenetére
Szervizet próbáld.
-
janeszgol
félisten
válasz
-Faceless- #3600 üzenetére
Gyengébb képeket lő, mint a Lumia. A videó hiába full HD-s, a Lumiáktól messze van. Amúgy nem rossz az M2.
-
Frosttide
tag
válasz
-Faceless- #3068 üzenetére
Mivel nem áll fenn a "hiba" 10-ből 10-szer, ezért hiába adnám be, visszakapom, hogy hibátlan.
Ezeket a dolgokat úgy kell elképzelni, hogy ma pl OfficeLens esetében, wifi bekapcsol, dokumentumokat lefotóz, majd leokéz, következő készít. A végén nézem csak nem megy fel a fájl, csak dolgozik vele 10 perc múlva is, wifi ki és wifi be egyből elkezdett működni. Viszont utána OneDrive-ba belépve simán továbbította emailben.
Aztán PDF-ek tárolása OneDrive-ban, Wifi be, egyet megnyitok olvasom, majd 5 perc után a következőt, simán megnyitja, ezt olvasom 1 órán át, majd nyitnám a következőt, semmi, azutáni, semmi. Wifi ki és be, simán megnyitja mindet.
Áruház esetén frissítés pöpec, app böngészés eleinte ok, eltelik néhány perc (10-30) és az újabb kategóriát alig nyitja meg, várakozás 2-3 perc, majd nagy nehezen bejön vagy sikertelen csatlakozás. Ezt eljátssza egy ideig, másnap megint rendben.Ezek önmagukban nem nagy dolgok. Viszont van, hogy pont fontos lenne az adott dokumentum megnézése/továbbítása és akkor kezdi a hülyeséget.
Félre értés ne essék még mindig meg vagyok elégedve a telefonnal és még mindig fényévekkel használhatóbb számomra, mint az előzőleg használt rendszer. Csak jó lenne ha valóban gördülékenyen tudnám használni és nem égnék be, hogy dicsérem a rendszert, ennek ellenére a fontos helyzetekben van vele fennakadás. -
MarQs
senior tag
válasz
-Faceless- #3009 üzenetére
Bevolt ígérve L630-nál?
-
kengyel
nagyúr
válasz
-Faceless- #2658 üzenetére
Agyereknek is valami betonra sikerült ejtenie. De rendesen szétment az egész telefon
-
luk88
tag
válasz
-Faceless- #2506 üzenetére
Azota csak vegig gorgette
-
Bandee941
csendes tag
válasz
-Faceless- #2504 üzenetére
Ott csak a sáv színét tudom megváltoztatni
-
Blackhole13
senior tag
válasz
-Faceless- #1705 üzenetére
Én abszolút egyetértek veled, de a szoftveres oldal, valljuk be, még elég elmaradott. Mikor eldöntöttem, hogy váltok androidról a legtöbb helyen írták, hogy a legfontosabb programok megvannak, és legalább profi módon megírva. Nekem ez a része volt csalódás. Mondok pár dolgot, ezek közül, ha valamelyikre van megoldás azt nagyon megköszönném, ha jeleznétek:
-Jack csatlakozásra elinduló zenelejátszó, ami megjegyzi, hogy a lejátszási listában hol tartottál és nem kell kikeresgélned
- Olyan videólejátszó, amiben lehet fényerőt állítani, egymás után tudja lejátszani a videókat, lehet rárakni billentyűzárat
- Olyan viber, amiben az üzenetek nem találomra érkeznek, és az én küldött üzeneteim nem néhanapján jelennek meg
- Facebook, ami megjeleníti az üzenőfalat, és nem hagyja ki a hírfolyam nagy részét
- Youtube program, ami nem kéri mindig, hogy vegyem meg, illetve utaljak köszönetképp
Hirtelen ezek jutottak eszembe, amik valljuk be, kicsit bosszantóak. Sokáig 1520-at akartam venni, de úgy gondolom, hogy jól jártam, hogy alacsonyabb kategóriában kóstoltam bele a WP-ba. -
válasz
-Faceless- #1207 üzenetére
Asszony is így gondolta a GG2es S3-ról aztán valahogy csak sikerült "meghúzni".
Pedig nem volt se kulcs, se semmi, egyszerűen kijelzővel lefelé volt az asztalon, poros volt, mert felújították az irodájukat és ahol felhúzta/felkapta/megemelte kapott egy szép íves karcot rá. No nem túl nagyot, pont akkorát, hogy idegesítse az embert...
Ezért gondoltam, hogy megelőzöm a bajt. Az előző telefonomon nekem is sikerült valahogy húzni egy kb 2 mmes "darabot" a mai napig nem tudom ,hogy mivel. Zsebben hordom (zakó/öltöny/ing/vászonnadrág), kulcs, pénz a közelében sincs, de valahogy összejön.
-
VD
őstag
válasz
-Faceless- #1066 üzenetére
Lehet a kártya hibája is! Milyen típusú és mikori? Láttam már így megdögleni SD-t. Ments le mindent róla (felhőbe vagy PC-re), mert ha elszáll akkor az egyik pillanatról a másikra fog és akkor bukod az összes adatot, fotót, stb.
-
szakmaster
tag
válasz
-Faceless- #1017 üzenetére
Szia!
Én is tapasztaltam ezt a jelenséget. Legelőször a Youtube HD használata során, amikor bedugtam a fülesem és mozgattam a csatlakozót, recsegett a hang és kifagyott az egész teló úgy ahogy volt. Ezt követően restart, majd minden ment simán tovább hiába mozgattam a csatlakozót. Másik fülesemmel nem is produkálta ezt a recsegést/fagyást. Talán ahhoz lehet köze, hogy amikor fülest csatlakoztatunk, a hangerőkezelő átvált fülhallgatós üzemmódba, és ha nem megfelelő a kontakt, ez a gyors váltogatás megzavarja és kifagy. Nemrégiben zenehallgatás közben is produkálta a fagyást a problémás fülesemmel.
-
Frosttide
tag
válasz
-Faceless- #1017 üzenetére
Ha sikerül reprodukálni (márpedig azt veszem ki a szavaidból, hogy igen), akkor érdemes lehet visszavinni a 3 napon belül. Reprodukálod a hibát és megmutatod.
Egyébként én már aludtam is el zenét hallgatva, de semmi hasonló nem történt. -
csubika1
újonc
válasz
-Faceless- #960 üzenetére
Hamar leráztál. Remélem lesznek itt olyan személyek akik nem magas lovon ülnek. Valamikor te is voltál kezdő!
-
Vindex
tag
válasz
-Faceless- #905 üzenetére
Nem azt írtam, hogy nem jó, csak a robothang nem tetszik. Valóban nem ér az Igó nyomába, de reménykedjünk, hogy lesz ez sokkal jobb is.
-
batai15
félisten
válasz
-Faceless- #905 üzenetére
valjuk be egy sygic és igo mögött van .Főleg sygic.
De végülis meg teszi ez is. -
tony_snow
tag
válasz
-Faceless- #859 üzenetére
először is köszi a választ!
Beragadt appal mit lehet kezdeni? Csak hard reset?
Amúgy valószínűleg azért nem egy hibásan települt frissítés lenne a probléma, mert mikor kibontottam a telefont, semmit sem frissítettem, és már ilyen drasztikus merülés volt. Utána frissítettem mindet, hátha jó lesz, de maradt ugyanaz.
Már írtam a wp topikba, ott azt a választ kaptam, hogy várjak vele 2-3 töltési ciklust, mert ennyi kell neki, és akkor lehetséges, hogy rendbe jön, és hogy frissítsem. Megtettem, vagy 28 app-ot frissített, de nem változott semmi. -
csƵ
addikt
válasz
-Faceless- #859 üzenetére
Beragadt alkalmazást hogyan lehet kiiktatni?
-
Szitya66
újonc
válasz
-Faceless- #660 üzenetére
Töltsd le a screennlamp appot az áruházból....ezzel a zseblámpa dolog kilőve!!!
-
HKorn
veterán
válasz
-Faceless- #683 üzenetére
Hm, lehet igazad lesz, kíváncsi vagyok, de sztem 40k alatt egyiknél se lesz kártyásan.
-
csƵ
addikt
válasz
-Faceless- #683 üzenetére
Na, oké. De mikor lesz már kapható a T-nél?
-
HKorn
veterán
válasz
-Faceless- #671 üzenetére
Ezeket az árakat honnan veszed? Előbb azt mondtad hogy 40K lesz. (ez hihetőbb is szvsz mint a 35.)
-
oz82
senior tag
válasz
-Faceless- #678 üzenetére
Pedig hogy fanyalgott mindenki...
-
csƵ
addikt
válasz
-Faceless- #671 üzenetére
Akkor mindenképp megvárom.
Az mennyire zavaró tényező, hogy nem kapcsol ki a kijelző telefonálás közben? -
csƵ
addikt
válasz
-Faceless- #660 üzenetére
Előlapi kamera nem kell, a villanó meg néha jól jönne zseblámpaként.
-
HKorn
veterán
válasz
-Faceless- #653 üzenetére
Az akkor nem lesz rossz ajánlat, nagy sikernek fog elébe nézni.
Bár sztem most az euronics-os 42K-s akció a független dual simért nagyon megérte.
-
HKorn
veterán
válasz
-Faceless- #649 üzenetére
Gyanítom feltöltőkártyásan 50 körül lesz, bár kíváncsi leszek az árazásra.
-
gar8
tag
válasz
-Faceless- #649 üzenetére
Az a baj,hogy a szolgáltatóknál nem lesz Dual simes.
-
törölt tag
válasz
-Faceless- #632 üzenetére
Az csak jó hír ha a kiállított készülék rossz és nem egy egész széria
-
junkhead
aktív tag
válasz
-Faceless- #625 üzenetére
kinai mtk-st már nem akarok
most megnéztem euronicsben még MA 42.499
aszem megveszem, mert tetszik -
junkhead
aktív tag
válasz
-Faceless- #604 üzenetére
Nekem az 1S-t ajánlották, de az op rendszere miatt nem mertem belevágni, illetve itt beleolvastam a fórumokba, és a sok akadémikus mind mókolja, félek ebben az állapotban a telo nem ok mindennnapi használatra.
Sokáig Samsung Garnd2 duosban gondolkodtam az 78 függetlenben, viszont fizikailag sehol nem láttam még azt sem.
Tetszik amúgy a Nokia csak az a 4,5" kijlező..na
-
törölt tag
válasz
-Faceless- #606 üzenetére
Nem, eddig csak a Mediában láttam. Nem is tudtam hogy már ki van rakva. Lehet nem mindenkinek zavaró hogy ilyen, Live with Walkmant is sokan vettek.
-
junkhead
aktív tag
válasz
-Faceless- #602 üzenetére
ok kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
MELEGEN ajánnlod?
-
junkhead
aktív tag
válasz
-Faceless- #600 üzenetére
ok köszönöm,tehát ezt csak akkor látom ha már a 630-t szorítom magamhoz 8.1-egyel, mondjuk hajlok rá
tudom google a barátom esetleg most hol a legolcsóbb? ahol rögtön vihetem is.......... -
junkhead
aktív tag
válasz
-Faceless- #597 üzenetére
s 625nél háttérkép beállítást nem látok. lehet csak 630ban van?
-
junkhead
aktív tag
válasz
-Faceless- #595 üzenetére
nézegettem a beállításokat, hol kell 4-ről 6-ra húzni, nem látom.
Igaz ez már 8.1 egy, egyre szimpatikusabb................. -
junkhead
aktív tag
válasz
-Faceless- #592 üzenetére
most a fiaméról tolom az övé lumia 625, az legalább 4,7" és 1 GB RAM, viszont elég penge
ez viszont csak 4,5" és 512 RAM leginkább ez zavar, ráadásul a szemem se ok már közelre-.....
és 5"ról lefele váltani extrém sport?ja és ilyen kijelző mellett kell-e fólia? illetve maga a hátlap is elég felhasználóbarát nem hiszem kell szilikon hátlap
vagy tévedek?
köszi -
junkhead
aktív tag
válasz
-Faceless- #590 üzenetére
soha nem játszom teloval, zenét sem hallgatok rajta,
net és bika gps kell
mtk-s andoridom volt fos gpssel
eltört a kijelzője váltanom kell. -
Poley
csendes tag
válasz
-Faceless- #583 üzenetére
Gyors, elég pörgős. Alsó kategóriáshoz képest szerintem vállalható képeket készít. Láttam már drágábbtól is rosszabbakat.
-
Arkhalon
tag
válasz
-Faceless- #583 üzenetére
Szia, a páromnak vettem egy ilyet ajándékba. Sztem korrekt teló, könnyű, gyors ( gyorsabb mint a 720), gorilla3, dual sim, szép a kijelzője is, mivel ő nem játszik nem érzi az 512 hátrányát. Fehérben nagyon szép a fekete kijelzőjével.
-
Shyciii
veterán
válasz
-Faceless- #81 üzenetére
Muffman01, zsoltyyy
Elég sok, és lényeges dolgot hagytál ki az összehasonlításból:
- Nokia 630 bővíthető, de minek, ha ily kevés memóriája van. Komoly programok, játékok alatt meghal, főleg ha sok fut egymás mellett, míg a Moto G-nek kétszer ekkora memóriája van
- Moto G felbontása 720*1280(!) már ez miatt szebb képe van, de az IPS panelje is szebb képet tud. Ez pedig egy telefonnál, amit folyamatosan bámulsz, nyomkodsz, már jelentős előny
- 630-ban nincs közelségérzékelő (vicc kategória), míg Moto G-ben van. Ez nem csak a telefon felvételekor hátrány, hanem más programok esetében is. Sok program képes használni jó kis feature-öket elérve ezzel
- Moto G kamerája ugyanúgy 5mp-es, mégis szebb képeket tud, ráadásul LED-es villanója is van, videó rögzítés lassítva is működik
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest