- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarQs
senior tag
Vannak olyan, adatforgalmat generáló funkciók, amik wifi hozzáférés mellett lépnek működésbe - pl. frissítések (ha automatikusra van állítva), vagy biztonsági mentések, névjegyek, saját dokumentumok mentése, stb...
Mindezt csupán azért, hogy kímélve legyen a mobilnetes forgalmad! Egy frissen belőtt rendszernél a gyakran felbukkanó nyíl ikon nem különleges, vagy fura jelenség! Eleinte bőven akad dolog, amit menteni, vagy szinkronizálnia kell a vasnak.Kicsit böngészd gyakrabban az adott témakörökhöz csatolt, az egyes beállítások mellett található online bemutatókat, használati útmutatókat - hasznos dolog, számos kérdésre kaphatsz azonnali kerek választ!
-
Tuomas
addikt
Hello!
Szerintem teljesen mindegy melyiket veszed
Ha a két SIM-est megtudod venni ugyan olyan áron mint az egy SIM-est, akkor meg pláne
Nekem is ugyan ez a kérdéskör volt, amikor venni akartam, nem volt egy, csak két SIM-es. Gondolkoztam, hogy hát mi legyen, mert nem kell a második SIM. Aztán aludtam rá egyet, és rájöttem, hogy igazából teljesen mindegy
Annyi hogy a felső állapotsávban van egy jelzés a térerő mellett, hogy nincs második sim bent (a második sim térerő jelzése helyett).A csempéknél meg úgy van, hogy van két "telefon" meg két "üzenetek", a két sim kártya külön kezelésére. De nagyon okos módon beletettek egy olyat, hogy csempék összekapcsolása és ha csak egy kártyát használsz, nem lesz két külön csempéd, amiből az egyik felesleges
Ha meg két SIM-et raksz mégis bele, akkor csak szétválasztod.
És kitudja, mikor hozza úgy az élet, hogy kell még egy SIMHa mobilnetet akarsz beállítani, akkor csak kiválasztod a telefonon legelső bekapcsolás után, hogy telekom LTE és kész. Utána már hozzá se kell nyúlni.
-
zzola
titán
Ha régi típus SIM-ed van, akkor kicserélik ingyen. A net-et pedig nem kell beállítani, berakod a SIM-et és működnie kell...
Anno nekem is volt E52-m, botrányos volt, rengetegszer volt szervízben. A 630 tetszetős, én kritikus vagyok a készülékek kapcsán, az 520 után hasít a készülék, hangminőség és hangossága is megfelelő. Legalább egy HD kijelző mehetett volna bele, de inkább legyen alacsonyabb a felbontás, mint hogy ne lehessen látni jól a kijelzőt. Egész jó IPS van benne, közepes fényerő mellett is jól olvasható napsütésben...
-
Frosttide
tag
Ha nem nyüstölöm 3 napot simán bírja. Nekem a 1,5 éves LG l4 II-höz képest is előrelépés volt, szerintem E52 után te sem fogsz benne csalódni.
Sim kártyát ingyen cserélik a szolgáltatónál, legalábbis T-mobile és Telenor kártyáimat gond nélkül cserélték,igaz szolgáltatónként 1-1,5 órát várattak. Ám ha mégsem cserélik, akkor egy szervizben fél perc alatt levágják neked micro sim méretre. Mobilnetes kártyámat 500 Ft.-ért megvágta a srác és gond nélkül működik a DS 630-ban. -
zzola
titán
Én sokat beszélek, napi 40-50 hívásom van, megy a wi-fi és a 3G is egyfolytában, így kibírja nap végéig, valamikor 1.5 napot is. Az 520-as nem bírta eddig. A térképeket a készülék menüjéből tudod kiválasztani/letölteni és megy offline módban is. Az árához képest nagyon jó készülék, nem bántam meg, hogy lecseréltem az 520-at...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest