- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frosttide
tag
válasz
NoOne1976 #3212 üzenetére
Equalizer: Beállítások -> hang
Mappázás: Ujjad ráteszed az egyik mappázni kívánt csempére, nyomva tartod, amikor kiemelkedik a többi közül, akkor egyszerűen ráhúzod a másik csempére, amit szintén mappázni akarsz, amikor megjelenik a négyzetrácsos felosztás, akkor elengeded és kész a mappázás.
-
MarQs
senior tag
válasz
NoOne1976 #2970 üzenetére
Gyári visszaállítással is próbáltad eltüntetni a profilképet?
A soft reset végül is egy szimpla újraindítás (Halkítógomb + Bekapcsológomb 10–15 másodpercig egyszerre nyomva), a hard reset pedig az, amit te is csináltál, csak menüből, a "Beállítások" -> "névjegy" alatt (Halkítógomb + Bekapcsológomb 10–15 másodpercig egyszerre nyomva, majd 10–15 másodperc után, rezgésnél azonnal megnyomva csak a Halkítógombot és nyomva tartva a képernyőn megjelenő felkiáltójelig - utána sorrendben, egymás után Hangosítógomb, Halkítógomb, Bekapcsológomb, Halkítógomb)
-
MarQs
senior tag
válasz
NoOne1976 #2961 üzenetére
Az első kérdéseddel még nem találkoztam korábban, így csak tippem van!
Amit egy automatikus, vagy akármilyen beállítás után nem tudsz módosítani a telón, nincs rá opció, azt online, a böngészőből érdemes megpróbálni! Szerintem lépj be a profilodba, és ott próbálj meg változtatni a képen! Biztos üresen is lehet hagyni, mint alapesetben...Kapcsolatoknál a kontaktok rendezése nekem is ugyanígy van beállítva! Ez így működik! Nem sikerült teljesen az MS-nek a magyar lokalizáció. Úgy oldottam meg a dolgot, hogy minden kontaktom nevét teljes egészében a vezetéknév mezőbe másoltam, a keresztnév helyét üresen hagytam. Gépen keresztül, böngészőből értelemszerűen ez is könnyebb.
A HERE Drive-ba nem muszáj beregisztrálni! Kilehet hagyni a lépést! Az csak ahhoz kell, hogy az egyéni mentéseid, beállításaid profilba legyenek rendezve! Ezek online, böngészőből is kezelhetőek, így ha mégis megadsz egy email címet, valószínű azt is tudod módosítani idővel onnan, de ez csak tipp! Majd pontosítják a témát a kollégák, akik többet használják az alkalmazást...
A játékok nálam is elég furán festenek az appok között - szerintem is jobb lenne, ha egy csempe alá lennének rendezve. Ezzel nem lehet mit csinálni, talán WP10 alatt már másként lesz.
-
orangutan4
tag
válasz
NoOne1976 #2833 üzenetére
A kijelző szebb a 630 ban. Ha jól tudom van ebben clearblack, de mindenesetre a fekete üveg egységes mindenhol, nem virít a kijelző helye mint 520 ban. A kamera azonos kb, a rendszer erősebb, de nekem 520 nál sem volt zavaró.
Szal én 520 ról nem váltanék 630 ra, csak ha kell a dual mondjuk. Akkor már inkább 535 öt vennék, abban legalább villanó led van -
Új hozzászólás Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest