- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
Gugliztam neked kicsit:
Lépj be a következő linkre: https://www.google.com/calendar/syncselect
Lépj be a Google azonosítóddal, akkor kiválasztatod mely naptárak jelenjenek meg a szinkronizálandók között.
Az email+fiókok között kiválasztod a Google fiókot és szinkronizálsz.Ezután elvileg látható és kiválasztható a megosztott naptár is.
Nem teszteltem, de egy próbát megér. -
MarQs
senior tag
Akkor töröld ki a kamu címet és a másik, sajátként használtat is az "e-mail+fiókok" alatt, majd ez utóbbit állítsd be Microsoft-fióknak!
MS-fiókot tetszőleges címmel is létrehozhatsz - lehet Outlook-, Gmail- vagy Yahoo! címet is megadni - ezzel tudod használni a Microsoft-féle szolgáltatásokat (Xbox, Outlook.com, OneDrive, Skype). Értelemszerűen azt érdemes megadni, amelyiket a leggyakrabban használja az ember.
(Ez után további második, harmadik címekkel is össze lehet vonni az MS-fiókban megadottat, hogy mindegyiket szinkronizálja a rendszer - pölö, a naptárakat - de persze nem kötelező.) -
MarQs
senior tag
Milyen címet állítottál be Microsoft-fióknak a telón? Gmail?
Ha igen, nézd meg a főmenüben a "Beállítások" (rendszer) -> "e-mail+fiókok" alatt a Google fiók beállításainál, hogy a "Szinkronizálandó tartalom"-nál az "E-mailek" és "Névjegyek" mellett a "Naptár" is ki van-e pipálva!Még egy kérdés, mert nem használom a Google Naptárat:
- hogyan osztottad meg a naptáradat édesanyáddal? Megadtad az e-mail címét a megosztás során? Mi a folyamata?Ezeknek a naptáraknak a megosztása elvileg teljesen platformfüggetlen! Microsoft, Google, Apple...
-
MarQs
senior tag
Szinkronizáld a telóján az Outlook email fiókját!
Ha PC-n keresztül sikerült megosztanod a naptáradat, akkor kapnia kellett egy értesítő emailt, hogy megosztanád vele... fogadja el, vagy sem, jelentkezzen be... stb.Lehet, hogy jelenleg csak napi frissítésre van állítva az Outlook-ja a telón, ezért nem futott be még eddig az értesítés! (A beállítások menüben ezt is módosíthatjátok!)
-
Tuomas
addikt
A naptár beállításainál nem tudod kiválasztani a megosztott naptárat? Úgy értem, hogy ki lehet pipálgatni hogy melyik naptárat szeretnéd látni (pl. ha fb fiókot adsz hozzá, akkor a naptárban kiválaszthatod, hogy mit mutasson).
Ha itt nem tudod beállítani, akkor nincs más ötletem. -
-
confuser
senior tag
A jobb oldali applistában hosszan érinted meg az alkalmazást, majd uninstall. Rendszer appokat nem lehet uninstallálni (pl. Alarms, Battery Saver, Calculator, Calendar stb.).
(#1692) TotoThomas
A fentiek neked is segíthetnek. A számológép és az ébresztő a jobb oldali applistában találhatóak (én angolul használom, de a számológép biztos számológépként van fordítva, az ébresztő meg vagy ébresztő, vagy riasztások).A másik kérdésedre pedig: https://people.live.com/
-
confuser
senior tag
Én pont most kísérleteztem vele. Arra jutottam, hogy 2 módszer van nem gyári csengőhang beállítására:
1. PC-ről USB-n keresztül közvetlenül a Phone/Ringtones mappába másolod az mp3-at, majd a telefonon Settings -> Ringtones+Sounds -> Ringtone -> a lista tetején a Custom alatt megjelenik az mp3.
Kritériumok a módszerhez: max. 30 MB-os, és nem lehet DRM védett az mp3 fájl. Továbbá a dolog úgy sem működik, ha egy másik mappába másolod fel (akár USB-n, akár WiFi-n), és ezt követően telefonon belül mozgatod át a Ringtones mappába (Pl. a fentebb linkelt Fájlok alkalmazással). Nekem kizárólag akkor jelent meg, ha USB-n keresztül másoltam közvetlenül a megfelelő mappába. Ha a másolás alatt a telefonon meg volt nyitva a Ringtones+Sounds menüpont, azt a másolás után be kell zárni, majd újra megnyitni, hogy lássa a felmásolt fájlt.
2. Felmásolod a telefonra/SD kártyára a zenét USB-n vagy WiFi-n keresztül, majd a fentebb is említett Ringtone Maker-rel kiválasztod és megvágod az mp3 fájlt, és az egyből be is állítja csengőhangnak.
-
hroberto
veterán
Ha nem látja akkor csak a Ringtone maker marad.
-
hroberto
veterán
Nem szükséges file kezelő, de ha nagyon kell van az is: [link] .
Csak simán számítógépről bemásolod a kívánt csengőhangot a telefon Ringtones mappájába, vagy használod a már linkelt Ringtone Makert.
A FB messenger a Viber-el ellentétben jól működik, mondjuk ahogy mondtam is a Viber üzenetes része nekem jó, csak a hívásoknál szarakodik. -
hroberto
veterán
1. Ringtone maker
2. A Viber nálam általában jól működik, a hívásoknál szokott problémázni, hogy csak nem fogadott hívásként jelzi. Nézd meg a Takarékos üzemmód alatt is, hogy a háttérben futása engedélyezve legyen. -
Frosttide
tag
Ha ringtones mappás dolog nem jön össze, akkor le kell szedni az asztali windows phone alkalmazást, ott pár kattintás és látni fogja a listában a saját számot.
Viber kijelzésnél fontos, hogy ne tilsd le a háttérben való futást, ekkor megjelenik a "Beállítások-> értesítések és műveletek" menüpontban, ott is be tudod állítani miképp jelezzen. Viszont sajnos ahogy HKorn mondta, vagy jelez vagy nem, de ez más platformon is ilyen. -
HKorn
veterán
Csengőhangot úgy tudsz beállítani, hogy a ringtones mappába másolod be az mp3-at és már látni is fogja a teló.
Viber meg ilyen, általában jelez, de nem mindig, elég hektikus sajnos, de ahogy hallani más platformokon is vannak bajok vele, én ezért is használom inkább a whatsappot, az tuti megbízható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- MacSzerez.com - iPhone 8/ Független / 256GB / Asztro / Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest