- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztikac
őstag
Olyan formában mint a "régi" Nokiáknál pl. PC Suite-al nem.
Nálam így van beállítva:
Képek, videók automatikusan töltődnek OneDrive-ra -> amit gépen is akarok tárolni azt simán letöltöm, amúgy minek foglalná a helyet
Kontaktok Outlook.com-al szinkronizálva -> sokkal kényelmesebb, bárhonnan elérem őket + asztali outlook-ban is megvannak
Megvásárolt alkalmazások -> ID-hoz kötve, telefoncsere esetén automatikusan letölthetőek
SMS-esek -> biztonsági mentés intézi, bár ez nem nagyon rázna meg ha elvesznének -
sztikac
őstag
Nálatok nem csinál olyat a telefon, hogy időnként (havi 1-2 alkalommal) a másik SIM lesz az alapértelmezett?
Onnan szoktam észrevenni, hogy hívni akarok és nemsikerül (1-es az alapértelmezett SIM és ilyenkor átvált a 2-esre, amin csak mobilnet van).szerk.: hátlapot melyik eBay-es eladótól érdemes rendelni?
-
sztikac
őstag
Nekem is jelezte a független 630DS-em az updatet, de egyelőre még nem mertem rányomni...
Ma nagyon kell a telefon -
sztikac
őstag
-
-
sztikac
őstag
Lehet állítani külön csengőhangot a két kártyának? Értem ez alatt azt, hogy máshogy csörög, ha a cégeset hívják, és máshogy ha a privát számot.
nem sajnosLe lehet némítani csak az egyik kártyát anélkül, hogy lekapcsolnám?
nem lehetIlyenkor foglaltság esetén is van átirányítási díj?
nagyon valószínű, hogy vanWifi widget bár van fent az értesítési sávban (vagy hogy hívják), de bedob a wifi menüjébe, és ott kell kikapcsolni. Nem lehet úgy beállítani, hogy elég legyen ott rábökni? (tudom, nem android, de hátha)
nem lehetCsempék színén lehet egyesével állítani?
nem -
sztikac
őstag
-
sztikac
őstag
Windows phone topikból irányítottak ide a kérdéseimmel: [link].
Valaki megtenné, hogy ezeket megnézi?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest