- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frosttide
tag
Attól függ, hogy honnan nézzük. Ha mindegy csak WP telefon legyen olcsón, akkor mindenképp. Rokonnak rendeltem egyet, hát engem nem győzött meg. Színek elég fakók, kissé vaskos és beállítása alatt párszor nem reagált, plusz egyszer már épp nyomtam volna HR-t, mert lezárt képernyőt nem lehetett feloldani, kijelző sötét mintha ki lenne kapcsolva a telefon. Aztán feléledt.
Én személy szerint Örülök, hogy tesómat 520-ra beszeltem rá, még mielőtt átvette volna a helyét az 530. -
Frosttide
tag
Na tehát, a helyi edigital bolt esetén 9 órakor volt nyitás, odamentem, mert egy nem akciós terméket mindenképp rendelni akartam és a weblap hibája miatt úgy gondoltam jobb személyesen. Én voltam a helyi üzletben az első vásárló. Mikor rákérdeztem a telefonra, közölték, hogy az összeset lefoglalták már az interneten keresztül, tehát megrendelték. Megrendeltem a nem akciós terméket, közben hallottam, miközben a bolt második vásárlója Xbox-ot keresett, a válasz ugyanaz, nincs, mert az összeset lefoglalták az interneten keresztül.
Hogyan kellett volna megvásárolnom a készüléket, ha weblapon nem ment és személyesen közölték az összes készletükön lévő telefont lefoglalták már a neten? -
Frosttide
tag
Szerencséd volt, most már szinte semmit nem lehet rendelni, ha akciós, ha nem. Egyszerűen összesz.rta magét az edigital, most épp szürke 530-az mutat rendelhetőnek, másik három színt nem, rokonnak meg kiírta nincs raktáron, törölje a terméket a kosárból.
Azt egyébként baromi gáznak tartom, napokig promózzák, aztán meg egyszerűen nem bírja rendszer a sok rendelést és annyi eszük lehetett volna, hogy azokra gondolnak, akik épp nem akciós terméket akarnak venni, mert az is vicc, hogy egy teljes árú terméket sem tudok megrendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Renault, Dacia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest