- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
namsdrowseht
csendes tag
válasz
Orient84 #2221 üzenetére
Hasonló okok miatt váltottam én is pár hónapja egy ilyen dual simesre és maximálisan elégedett vagyok vele, teszi a dolgát ahogy kell. Én mondjuk konkrétan wp-t szerettem volna, utánaolvasva tudtam is mire számítsak tőle, meglepetés így nem igazán ért, vagy ha igen az mind pozitív volt. Azóta a baráti körömben 2-en is erre váltottak, hasonlóan teljes megelégedettséggel. Bátran tudom ajánlani bárkinek.
-
namsdrowseht
csendes tag
-
namsdrowseht
csendes tag
Ebben biztos vagyok
Elég sok topikban megfordultam az informálódás időszakban így lett egy kialakult képem a táborokról amiről sokat tudnék mesélni, de nem ide tartozik. Mindhárom rendszernél csak az agresszív "fanboyokkal" van szerintem probléma, de őket könnyen figyelmen kivül lehet hagyni.
Én a saját igényeim szerint veszek telefont, ennek pedig, jelenleg a WP felel meg legjobban. Másnak lehet másak a kritériumai, akkőr ő valószinüleg mást választ. Nem rám tartozik, meg nem is nagyon érdekel
-
namsdrowseht
csendes tag
Sziasztok.
Néhány napja hozzám is megérkezett egy sárga 630. Azóta próbálom belakni és kiismerni a rendszert. Utánaolvasás alapján nagyjából mindent megtudtam a WPről amit szerettem volna, de gyakorlati tapasztalatom nem sok volt.
Néhány szó az előzményről.
Legfontosabb kritérium számomra a dual sim volt, majd a további igényeim alapján leszűkítetten a kört 2 telefonra, 630 vagy moto g. Alapvetően WP-t szerettem volna, de némileg "bezavart" a túl jóra sikerült moto. Amerre olvastam, az összekép mindenhol pozitív volt róla. Összességében viszont, amiben többet ajánl a lumiánál, azok nélkül én bőven megvagyok. Így végül a WP, offline navi és a külső miatt, számomra elég simán a 630 nyert.
Kivártam vele kicsit, hogy kiderüljenek az esetleges szériahibák, stb. Addig videókból, tesztekből és fórumokból informálódtam, így nagyjából tudtam mire számítsak. Nos, éppen azt kaptam amire vártam. Eddig mindenről csak pozitívan tudok beszélni. Bár új felhasználóként nem indult teljesen zökkenőmentesen a beállítása, testreszabása, de bármilyen elakadásra azonnal találtam megoldást neten. Röccenés nélkül teszi a dolgát. Kellemes felhasználói élményt nyújt, gyors, stabil a mindennapi használatban. Pont amire szükségem volt. Maximálisan elégedett vagyok vele minden szempontból.
-
namsdrowseht
csendes tag
Hi.
630 tulajoktól szeretném kérdezni, hogy átlagos használat mellett (Gps, böngészés, stb, játékot leszámítva, mert nem játszom) mennyire melegszik a cucc?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Fali konzol lapos tévékhez
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobilinternet
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest