- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbego
aktív tag
Srácok, észrevettem valamit, de lehet csak nekem új. 720p-s videót akartam nézni a Videok gyári alkalmazással és nem teszi ki teljes képernyőre egészen, mivel a három szoftveres navi gomb mindíg látszik. De! Kipróbáltam, hogy a Fájlok appon keresztül nyitom meg a videót és így viszont eltűnik a navi bar és tényleg teljes képernyőn megy. Lehet, hogy ez a Fájlok app saját beépített videplayere?
Szóval csak jelzem, hogy így lehet tenyleg teljes képernyős módban videót nézni. Ha már régi trükk, akkor boccs... -
mrbego
aktív tag
Van valami...
Talált egy frissítést a telefon, valószínűleg a Denim lehet.
(Gyári független L630) -
mrbego
aktív tag
válasz
Lalikiraly #2781 üzenetére
Szerintem lesz abból augusztus is
-
mrbego
aktív tag
Szia,
ugyanezt szokta csinálni Skype alatt is néha. A közelség érzékelő hiánya miatt van. Az igaz, hogy normál telefon hívásnál nem csinálja sosem, de gondolom nem foglalkoznak vele a skype és viber (és egyéb hasonló chat szoftverek) alkotói, mert abból indulnak ki, hogy ma minden telefonban van közelség érzékelő. Ez az egy-két készülék (530, 630) meg nem tétel nekik, hogy a szoftvert átírják. -
mrbego
aktív tag
válasz
Frosttide #1972 üzenetére
Mármint a telefon vagy a tartó "gyűrődése" érdekel?
Egy kérekpáros tartó lehet engem is érdekelne, mindig zsebben tartom és macera zenét léptetni, Sports Trackeren babrálni stb. Bár az kicsit fura nekem, hogy ha semmi mást csak a ST-t használom (még zene sem megy a háttérben) már a kezdőképernyőre lépéskor visít, hogy kevés a memória. Könyörgöm, nem 8-10 alkalmazást akarok futtatni egyszerre, hanem mindössze egyet max kettőt! 2014-ben nagy elvárás ez? -
mrbego
aktív tag
Tud valaki egy jó alternatívát a Google Hangouts kiváltására? Avagy Hangouts partnerrel hogyan lehet kommunikàlni?
Más is találkozott olyannal, hogy Skype hívás közben nem lehet használni a telefont, mert amint hozzáérek a kijelzőhöz, azonnal lekapcsolja azt. Ezért még kinyomni se tudtam a folyamatban lévő beszélgetést.
Még valami: equalizert hogy lehet varázsolni erre a ketyerére? Ki mit ajánl/használ?
-
mrbego
aktív tag
Hello,
na beléptem én is a klubba egy ilyennel. Eddig teszi a dolgát rendesen.
Az mondjuk érdekes/fura, hogy amikor a töltőn van, akkor nem lehet kikapcsolni, vagy csak én nem tudom hogy kell.
Jah, és a fehér kijelzőn látszódódó led-ektől tartottam, de egyáltalán nem észre vehető.De azért jó. Hogy felhivta a figyelmet erre az egyik fórum társ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest