- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
kb két hete kérdeztem a WP-s fórumon, hogy lesz e 630-ra win10...
ott azt írták hogy nem.így jártunk, ez van
nem tudom, ki hogy van vele, de böngészés közben - ez kb. ki is merül az index, illetve origo elolvasásával - elég harmatos a masina. erre jön a random nem elinduló gyári időjárás app, és a mobil net nem indulása, csak repülőgép mód után.
jó kis teló, de nekem nem lesz több wp-s rendszerem -
csibe1
addikt
A töltögetést programváltásnál már megszoktam-elfogadtam.
Ami viszont zavaró az az egyes programok működése, mint már említettem fentebb.
A win áruházban is jópáran panaszkodnak a Viberre, mert néha késve jönnek meg az üzenetek hiába lépek be a programba.Androidon állítólag nincs ilyen gond.
Nem értem erre a platformra miért nem tudják normálisan megcsinálni? -
junkhead
aktív tag
köszi, ezzel a gyári visszaállítással még várok, nem szeretem mókolgatni, az androidból is azért lett elegem, mert azt mindig állítgatni akartam
lehet egyszerűbb a helyzet, lehet csak egy gyengébb akksit fogtam ki, remélem nincs nagyobb baj, várok még vele, viszont úgy tűnik lassabban is tölt fel, eddig 20%ról mintha 1-2 óra alatt fetöltött, most meg 0%ról órákig tart. ha így van inkább akksit cserélek.
Neked mennyi idő alatt tölt fel? és érdemes néha teljesen lemeríteni? -
junkhead
aktív tag
most a takarékos üzemmódnál kikapcsoltam pár háttérben futó appot, ami állítólag nem evett sokat, de mégis hátha, kíváncsi vagyok.
A telom régi hibája, hogy a biztonsági mentést csak 97%ig engedi, így nem tudom mennyit mit állít vissza, gyári visszaállításnál mit töröl amúgy?
érdekes telo, eddig 2 sd kártyám volt, mindkettőnél hibát jelzett, bekapcsoláskor formázni akar, holott működik pedig.amúgy kb 14 órakor volt 100%ra feltöltve, azóta 1x volt egy 20 perces telom, azon kivül nem használtam, most 78%-on vagyok, normális?
-
Gery1987
őstag
Alapvetően semmi bajom a kijelzővel. Max annyi hogy kicsit bevilágít alul. De engem nem zavar. Alapvetően szépek a színek és nappal is jól látom. Azért írtam, hogy nem a legjobb mert biztos van ennél jobb kijelző is, de kategóriában valóban frankó. Nem bántam meg, sem ez, sem a platform miatt. Örülök hogy lejöttem az android vonalról.
-
Hatalmas ugrás, de nem méretben, inkább tudásban. A méretbeli különbségek nem annyira jönnek ki, de nincs is kicsi kezem az igaz.
A bal felső sarkot is elérem ha kell jobb kezes használat esetén.
A kijelző sokkal szebb, a kameráról nem is beszélve. Nekem hiányzott a ledes villanó és a közelség érzékelő.
Az első kamera nem nagy eresztés, de a célnak megfelel. Nekem fontos volt a glance ami szintén nem volt 630-ban.
Nem tudom mit mondjak még, nagyon nagyon elégedett vagyok a 640-el, de a 630-at is szerettem. Ha nem váltok szolgáltatót, akkor maradt volna az -
gg72
veterán
-
gg72
veterán
-
csibe1
addikt
Köszönöm neked és Coulsonnak is!
Amint gépközelben leszek megcsinálom kábellel is.Amúgy tetszik a telefon,eddig egyszer fagyott ki, éppen nemrég.
Ami jó lett volna:
- közelségérzékelő
- 1 GB RAM
- normális ledes vaku
- egy 2500-as vagy 3000-es akku,mert a mostani néha elég karcsú
- esetleg egy qHD felbontású kijelző, bár a mostanival sincs gondom
- ne kelljen a csengőhangokkal szórakozni
- lehessen egy teljes képet berakni a záróképernyő hátterének
- normális fájlkezelő, pl.: Total Commander -
HAL9001
csendes tag
Kösz a tippet, de egy ilyen súlyú hibánál még nem lenne célszerű kitenni magunkat a nokiaszerviz ügymeneti gyakorlatának. Ez a harmadik lumia telefonunk, és eddig még ez az első, ami nem járt szervizben. Az a tapasztalatunk, hogy szeretik változatlanul, hibásan visszaküldeni a készülékeket. Nincs kedvünk most ehhez, inkább megszokjuk a dolgot.
(Egy szoftverfrissítrést egyébiránt mi is meg tudunk csinálni. A szerviz is ennyit tenne első körben.)
-
NoOne1976
őstag
Amit egy automatikus, vagy akármilyen beállítás után nem tudsz módosítani a telón, nincs rá opció, azt online, a böngészőből érdemes megpróbálni! Szerintem lépj be a profilodba, és ott próbálj meg változtatni a képen! Biztos üresen is lehet hagyni, mint alapesetben...
Beléptem a profilomba, de ahogy azt írtam is, ott már kitöröltem a képet. Tehát ott nincs kép! Ezért sem értem, hogy miért nem állítja be így a telefonon is szinkronizáció után.
-
Frosttide
tag
Főleg, hogy az emberek döntő többségének más eszközhöz szokott lenni USB kábel és fülhallgató.
Nálam jelenleg minimum 3 (de lehet 5) USB kábel és 2 headset, na meg 4 fül- illetve fejhallgató van. Éppen nincs szükségem többre.
Ez max azoknak gáz, akiknek ez az első telefonjuk, nincs tablet sem és soha nem volt mp3 lejátszójuk, plusz éjszaka is hangszórón át használják a számítógépet/laptopot vagy a TV-t. -
NoOne1976
őstag
Csak ez azért szemét dolog, mert van funkció, ami csak a fülessel működik. Magyarán van a telefonban rádió, de nem tudod használni, csak ha veszel hozzá fülhallgatód. Vagyis a telefon többe kerül, mint amit első ránézésre gondolna az ember.
Ez főleg azért szemét dolog, mert ez van egy 40-50-60ezres telefonnál is.
-
313313
addikt
Az amire te gondolsz, az Facebook ficsőr, webes változatnál és droidon is előfordul.
Valami változott a megjelenítés metódusába facebookon, ismerős gépen és droidon használja, arra panaszkodott, hogy alig frissül neki az aktualitás(a hirfolyam vagy hogy hívják), több napos posztok, azokból is pár, eddig meg napi szinten több 100 új linkelés/feltöltés/hozzászólást mutatott neki. -
alphamooncam
őstag
Köszi a választ !
Az SD kártya music könyvtárában tárolom a zenéimet *.flac formátumban albumonként külön mappában.
Moliplayer látja a zenéket. Mindet, de ömlesztve.
Nem tudok egy mappát kiválasztani a lejátszáshoz, mert nem a mappákat látja, hanem a zenéket.
Ezért kellene, vagy az hogy mappákat lássa, és lehessen kiválasztani, vagy lejátszási listát készíteni.
Az ajánlott app. pont azért nem jöhet szóba, mert ez az az egy általam ismert lejátszó, ami szakadozás mentesen játssza le a flac-jeimet.
Megvettem az appot, mert ragaszkodom a minőséghez, a veszteségmentes és egyben kisebb zenei mérethez, csak bosszant, hogy sokáig tart kiválasztani a számokat amiket hallani szeretnék.
Nem szeretnék minden szám után keresgélni, hogy hol a következő, elrontja az élményt.
"Csak" ennyi bajom van.
-
sztikac
őstag
-
pr1mzejEE
addikt
Egyébként amíg nem volt netem esténként mindig feldobott egy üzenetet, hogy nem tudott tartalmat frissíteni, mert nincs wifi.
Volt, hogy 25%-ra lemerítette az akksit, mert egész este világított ez az üzenet. Van egy olyan sejtésem, hogy most mivel volt net, automatikusan letöltötte ezt a dolgot és így lett demo a készülékből.Tökéletesen működik mostmár! A sim kártya pin kódját is kérte (korábban nem), de mint kiderült az már elévült, szóval mindegy..
Amúgy köszi, fejben (a saját felhőimben
) rögzítettem őket, amúgy meg elvesztek..
-
pr1mzejEE
addikt
-
japy
őstag
Örülök hogy a tied és sok másé is jobb a látott képnél,de amiket én láttam mind ilyen és még ennél is csúnyább volt.Azért nem merek még egyet venni mert hátha belefutok megint! Engem borzasztóan idegesítene! Van egy 520 a nejemnek de azon ilyet de még hasonlót sem látni!
-
Tyer
őstag
Ms fioknak valami fiktiv cimet, mert hogy nincs, de természetesen van egy xy@gmail fiok is.
Ott ki van pippálva mind3 (föleg, hogy ha nem lenne, akkor a sajátját se sync-elné), de csak a sajátja sync-el oda-vissza.Igen, e-mail alapján, mondom netes felületen tökéletesen látszik, de a telon csak a sajátját mutatja...
mellesleg Androidon a fiok beállitásai alatt van hogy melyik naptárat akarom látni, melyiket nem... itt semmi...
Amugy senki nem használ google naptárat???
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Egyedi ékszerdobozka
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest