- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
Nahát, megjött a frissítés, hogy ne induljon újra véletlenszerűen a telefon, eddig semmi baja nem volt, ma reggel máris egy újraindulással fogadott a feloldás után
-
Tuomas
addikt
Ez így már kezd x-aktákra hasonlítani
Ha a legkisebb méretre állítod a csempét akkor is jelenik meg rajta valamilyen kép? Mert akkor elvileg átlátszónak kellene lennie, lehet, hogy beragadt valamiért. Ha rámész a "minden fényképet mutat" pontra, akkor lesz "összekeverés most" -
Tuomas
addikt
válasz
vandeminek #3211 üzenetére
A képek eddig is megjelentek, váltakoztak a fényképek csempéjén (legalábbis nekem). Be is lehet állítani, hogy egy kép, vagy csak a kedvenc képek jelenjenek meg a csempén (fényképek -> beállítások és rögtön a legelsőnél tudod kiválasztani "a kezdőképernyő fényképcsempéje" pontnál, valamint az "összekeverés most"-tal tudod aktualizálni).
-
Tuomas
addikt
Az "újratelepítés" csak annyi, meglátásom szerint, mintha frissítene egy-két alkalmazást, a rendszeralkalmazásokat meg nyilván aktualizálja (mint pl az audió beállítások alá bekerült a hangszínszabályozó). Nem kell semmit újra beállítanod, marad minden a régiben (beállítások, üzenetek, a fiókok amiket beállítottál, ahova beléptél, stb..), tehát nem olyan, mint egy gyári visszaállítás.
Rosszabb nem lesz, nekem mintha még gyorsabb, gördülékenyebb is lenne. A mappázást jól megoldották (mégha nagyon sok haszna a csempék miatt nincs is, de valamennyire praktikus), és a hangszínszabályozó is hasznos, ha sokat hallgatsz zenét!
Mindenképp megéri telepíteni, hibajavítások vannak bent (még ha nem is tapasztaltál hibát), újdonságok, és nem utolsó sorban lesz egy friss telefonod! Gondolj arra, hogy androidon mennyit panaszkodnak a szoftverfrissítés hiánya miatt a felhasználók, mi meg ígéretek szerint még a 10-et is megkapjuk (remélem is)! -
Tuomas
addikt
-
Tuomas
addikt
válasz
wandor0930 #2082 üzenetére
Helló!
Tokos kérdésre: Én vettem, bőr szerűt lehajthatós, teljesen vissza lehet fordítani a telefon háta mögé, így telefonáláskor is kényelmes, nem lifeg a szád előtt. 2500 Ft volt, sima mezei telefontokboltban
-
Tuomas
addikt
-
Tuomas
addikt
Hello!
Szerintem teljesen mindegy melyiket veszed
Ha a két SIM-est megtudod venni ugyan olyan áron mint az egy SIM-est, akkor meg pláne
Nekem is ugyan ez a kérdéskör volt, amikor venni akartam, nem volt egy, csak két SIM-es. Gondolkoztam, hogy hát mi legyen, mert nem kell a második SIM. Aztán aludtam rá egyet, és rájöttem, hogy igazából teljesen mindegy
Annyi hogy a felső állapotsávban van egy jelzés a térerő mellett, hogy nincs második sim bent (a második sim térerő jelzése helyett).A csempéknél meg úgy van, hogy van két "telefon" meg két "üzenetek", a két sim kártya külön kezelésére. De nagyon okos módon beletettek egy olyat, hogy csempék összekapcsolása és ha csak egy kártyát használsz, nem lesz két külön csempéd, amiből az egyik felesleges
Ha meg két SIM-et raksz mégis bele, akkor csak szétválasztod.
És kitudja, mikor hozza úgy az élet, hogy kell még egy SIMHa mobilnetet akarsz beállítani, akkor csak kiválasztod a telefonon legelső bekapcsolás után, hogy telekom LTE és kész. Utána már hozzá se kell nyúlni.
-
Tuomas
addikt
válasz
zsola32 #2011 üzenetére
Helló!
A válasz wandor0930 is szól
A GPS a tartózkodási helynél van. Ha be van kapcsolva, és használja egy alkalmazás, akkor a felső állapotsávon megjelenik egy kis kör.
Nekem mindig be van kapcsolva, de kíváncsi lennék arra, hogy ha nem látszik a kis kör (azaz nem használja egy alkalmazás sem), akkor maga a GPS be van-e kapcsolva, vagy automatikusan kapcsolódik be-ki, amikor egy alkalmazás hozzá akar férni? -
Tuomas
addikt
Szerintem mp3-at úgy, ahogy csengőhangba tennéd be. Erről volt korábban írva. A szundi időtartamával megfogtál
Ezt én sem találtam igaz nem is hiányzik, mert egyből kidob az ágy
Hangerőt pedig szintén nem tudom, a hangerőt szintén nem tudom, azt nem próbáltad, hogy beállítesz 2 perc mulvára egy ébresztőt, és akkor állítod a hangerőt?
-
Tuomas
addikt
A naptár beállításainál nem tudod kiválasztani a megosztott naptárat? Úgy értem, hogy ki lehet pipálgatni hogy melyik naptárat szeretnéd látni (pl. ha fb fiókot adsz hozzá, akkor a naptárban kiválaszthatod, hogy mit mutasson).
Ha itt nem tudod beállítani, akkor nincs más ötletem. -
Tuomas
addikt
válasz
ciceroo #1718 üzenetére
Szia!
Az amiatt lesz, hogy bizonyos időszaknál régebbi üzeneteket nem mutat (alapértelmezetten asszem 1 vagy 2 hét). Se a gmail, se az outlook.
Azt be tudod állítani, hogy hány hétre visszamenőleg mutassa (Beállítások -> e-mail + fiókok -> ott ráböksz arra, amelyik e-mail fiókodba át akarod állítani -> e-mailek letöltése és alatta kiválasztod) -
Tuomas
addikt
válasz
Blackhole13 #1631 üzenetére
Igen-igen, ismerős. Próbáld úgy, hogy ha nem vált át egyből, akkor kihúzod, bezárod az összes alkalmazást. Utána nekem működni szokott
-
Tuomas
addikt
válasz
bagkri01 #1615 üzenetére
Szia!
Én nemrég váltottam, androidról, úgyhogy frissek az élményeim
Átállni nem nehéz, van adatátvitel, ami átviszi a névjegyeket, smseket is. De ha a mostani telódon elmented a névjegyeket outlook fiókba, akkor nem is kell semmit átvinni, mert a felhőből lehívja (de a google névjegyzéket is elvileg)
Közelségérzékelő nekem nem hiányzik, valami olyasmi megoldás van, hogy ha telefonálásnál a füledhez rakod a telefont, a képernyő két szélén érzékeli az érintést és lekapcsol a kijelző. A fényérzékelő nekem spec. jobban hiányzik, de mivel a fényerősség 3 profilja (kicsi, közepes, nagy) tetszőlegesen testre szabható, így túl lehet élni
Nekem az akksi kibír másfél-2 napot folyamatos mobilnet/wifi kapcsolat mellett, eléggé aktív használattal (fb, messenger, internet, néhány játék)
Térerő, wifi, GPS problémát nem tapasztaltam, sőt, GPS mobilnet/wifi segítségével kb 3 mp alatt talál jelet.
512 mb Ram egy átlagos felhasználásra simán elég. Előzőleg egy HTC desire x-em volt, abban 768 mb sokkal döcögősebb, töltögetősebb volt. Egyedül akkor szokott némileg töltögetni, amikor megy a spotify + fb messenger + fb. De ez lehet a spotify alkalmazás hibája is, mert az máskor is szokott döcögni.
Alapjában véve, gyors, és ha nem akarsz művészi fotókat csinálni vele, és átlagos használatra szánod, bőven megéri az árát. Az áruház kínálata nekem megfelel, minden alap alkalmazás megvan, majdnem ami androidra, de érdemes böngészni legalább hetente párszor, mert folyamatosan jönnek újdonságok.
Az alkalmazások is jobban optimalizáltak, mint androidra, pl fb és fb messenger alkalmazások is gyorsabbak, gördülékenyebbek észrevételem szerint. -
Tuomas
addikt
Helló!
Azt tudom, hogy a skype-nál most nemrég óta kezdik/kezdték el azt bevezetni, hogy szinkronizálódjon az eszközök között, valami olyasmi alapon, hogy a skype figyeli melyik eszközön használod és a többire nem küld értesítést.
E-mail ügyben nem tudok sokat segíteni, nekem ez eddig nem tűnt fel, szerintem nekem eltűnik (gmail és outlook) ha gépen nyitom meg.
Viszont a fb az csinálja, hogy ha a messengerben jön egy üzenetem, akkor kijelzi a fb app is, és ahhoz hogy eltűnjön az értesítést meg kell nyitni mindkettőt. -
Tuomas
addikt
Helló!
Mármint telefonon szeretnéd megváltoztatni a jelszót?
Vagy hogy telefonon is legyen megváltoztatva?Telefonon böngészőből megtudod változtatni a jelszót. És hogy a megváltoztatottat használd, szerintem csak jelentkezz be újra a microsoft fiókkal. De elvileg kérnie is kellene szerintem az új jelszót, máskülönben nem tudna szinkronizálni. Próbáld meg újraindítani, lehet akkor kéri. Mondjuk azt nem tudom, hogy hogy lehet a meglévő fiókodat törölni.
-
Tuomas
addikt
Azt valaki esetleg tudja, hogy a zenelejátszó csempéje miért nem élő?
-
Tuomas
addikt
válasz
junkhead #1532 üzenetére
Leáll, és ki is lép, vagy csak megakad?
Mert ha csak megakad, akkor én arra tippelnék, hogy van valami nagyobb fájl amit tovább tart neki lementeni.
A másik tippem, hogy próbáld eltávolítani, majd újra hozzáadni a fiókodat, hátha segít (már ha lehet ilyet csinálni).
Figyeld meg azt is, hogy a képeidet amit kamerával csinálsz, szinkronizálja-e one drive-ba.
Kipróbálhatod azt is, hogy egyesével végigpróbálgatod a biztonsági mentésnél, hogy mit mentsen fel. Tehát úgy értem hogy megpróbálod úgy a biztonsági mentést, hogy elsőként csak az alkalmazások, beállítások, másodikként csak az sms-ek, harmadikként meg csak a fényképek.
Aztán így az is kibukhat, hogy melyiknél áll le. -
Tuomas
addikt
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha csinálok egy gyári visszaállítást, és be van kapcsolva a biztonsági mentést, akkor az sms-ek, és a kapcsolatok megmaradnak? Illetőleg hogyan fog visszaállni?
Vagy érdemes erre a célra egy külön programot (ha van ilyen) használni?
-
Tuomas
addikt
Így, hogy két hónapos, nem tudom mennyire foglalkoznak vele garanciálisan, mert van valami olyasmi, hogy bizonyos számú pixelhiba miatt javítják garanciálisan.
Megkerestem a nokia honlapján: http://www.nokia.com/hu-hu/tamogatas/gyartoi-korlatozott-garancia/
"3. MIRE NEM TERJED KI A JÓTÁLLÁS:
..... Bármely (i) a rendes mértékű elhasználódásra, (ii) az akkumulátor lecsökkent töltőkapacitására, mely az akkumulátor természetes elöregedésének eredménye; vagy (iii) az iparági szabványokban meghatározott mértékű pixelhibákra a Termék képernyőjén"Ettől függetlenül megpróbálhatod, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest