- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
Független DS-em van. Azt tűnt fel az elmúlt az elmúlt hetekben, hogy a telefonomon hiába kapcsolom be a mobil adatátvitelt, nem jelenik meg a 3G szimbólum, és nincs is net kapcsolatom. Hiába kapcsolom ki, meg be, semmi. Egyetlen megoldás, ha totál kilövőm a telefont, és úgy indítom újra. Akkor megtalálja a hálózatot.
Ahogy gondolkodtam, rájöttem, hogy ezt azóta tapasztalom, hogy megjött a Denim frissítés. Korábban soha nem volt ilyen gondom. Mindig szépen bekapcsolt, ha elindítottam. És mivel ritkán netezek, így ki szoktam kapcsolni, fölöslegesen ne merítse a telót a kapcsolat.
Tapasztalt már valaki ilyet? Mi lehet a gond? Vagy mit csináljak?
-
NoOne1976
őstag
Az én DS-emre is megjött a frissítés.
Egész pontosan hol kell megtalálnom az equalizert? Tudom, hogy írtátok már itt, de egyszerűen tegnap este nem jöttem rá, és itt se találom meg a postot.
A mappázásról van esetleg valami használható leírás? Hogy mit és hova kell összehúzgálni? Amit mondjuk a szülőknek is meg tudnék mutatni?
-
-
NoOne1976
őstag
Volna két kérdésem:
1. A 630-ashoz adott töltőn az látom, hogy output:750mA, a régebbi Lumiámhoz adotton pedig 1200mA. Jól gondolom, hogy ez azt jelenti, hogy a régi töltőm az erősebb és ezáltal gyorsabban tölti fel a telefont?
2. Elnémítani hogy lehet a legegyszerűbben a telefont?
-
NoOne1976
őstag
Amit egy automatikus, vagy akármilyen beállítás után nem tudsz módosítani a telón, nincs rá opció, azt online, a böngészőből érdemes megpróbálni! Szerintem lépj be a profilodba, és ott próbálj meg változtatni a képen! Biztos üresen is lehet hagyni, mint alapesetben...
Beléptem a profilomba, de ahogy azt írtam is, ott már kitöröltem a képet. Tehát ott nincs kép! Ezért sem értem, hogy miért nem állítja be így a telefonon is szinkronizáció után.
-
NoOne1976
őstag
A korábban feltett kérdéseimre továbbra sem találok választ
Ha tudtok, segítsetek! Nálatok is így van, vagy valamit én rontok el?
1. Szinkronizáltam a windows-os fiókból a kapcsolatokat. Mivel volt még az MSN-es korszakból volt nekem ott képem, ezért letöltötte azt a telefonomra, és ha belemegyek a kapcsolatok menübe, akkor ott van elől a saját képem. Erre semmi szükségem. Hogy tudom eltávolítani? Töröltem a windows fiókos profilomban, de szinkronizálás után továbbra is ott van a telefonon.
2. A kapcsolatoknál a rendezés vezetéknévre történik. A névmegjelenítési mód vezetéknév, utónév. Elég hülyén néz így ki a telefonban (pl. Tóth, Gábor), de ezt még megszokom. De ha belépek bármelyik névjegybe, akkor ott megcseréli a nevet (Gábor Tóth). Ez miért van?
3. A HERE Drive+-ba kéri, hogy regisztráljak. Ezt mindegy hogy milyen e-mail címmel teszem? Később beregisztrálhatok majd másik e-mail címmel is?
4. A 710-esemnél a letöltött játékok a jatékok csempe alatt voltak elérhetőek, az alkalmazáslistában nem. Itt iszonyat idegesítő, hogy megjelennek app-ként is, olyan, mintha tele lenne szemetelve az egész. A 8.1-es wp-ben már így van és kész?
-
NoOne1976
őstag
Most kezdek ismerkedni a 630-assal. Eddig korrekt kis telefonnak látom. Viszont van egy-két dolog, amit nem értek/tudok:
1. Szinkronizáltam a windows-os fiókból a kapcsolatokat. Mivel volt még az MSN-es korszakból nekem ott képem, ezért letöltötte ezt a telefonomra, és ha belemegyek a kapcsolatok menübe, akkor ott van elől a saját képem. Erre semmi szükségem. Hogy tudom eltávolítani? Mert nekem nem sikerült, hiába töröltem a windowsos profilomban a képet. Szinkronizálás után a telefonon továbbra is ott van.
2. A kapcsolatoknál a rendezés vezetéknévre történik. A névmegjelenítési mód vezetéknév, utónév. Elég hülyén néz így ki a telefonban (pl. Tóth, Gábor), de ezt még megszokom. De ha belépek bármelyik névjegybe, akkor ott megcseréli a nevet (Gábor Tóth).
3. A HERE Drive+-ba kéri, hogy regisztráljak. Ezt mindegy hogy milyen e-mail címmel teszem? Később beregisztrálhatok majd másik e-mail címmel is?
4. A 710-esemnél a letöltött játékok csak az app listában nem jelentek meg, csak a játékokat indítva kaptam meg a listát. Most pedig ott vannak, ami nekem fölösleges, mert elég volna úgy, mint régen. Vagy ez a 8.1-es wp-ben már így van és kész?
-
NoOne1976
őstag
Nem pont ide tartozik, de hátha tudtok segíteni. Adott egy Lumia630-as. A telefonban a piactéren megnézem az Angry Birdsöt, és azt látom, hogy ingyenes. Ez igaz? Mert volt aki nem olyan régen éppen arra panaszkodott, hogy tőle kétszer is levonták a pénzt.
Ingyenesben szívesen feltelepíteném újra, de fizetősen nem.
-
NoOne1976
őstag
Van köztetek olyan, akinek 520-a is volt, vagy esetleg van a környezetében? Milyen különbségeket vettetek észre?
-
NoOne1976
őstag
Csak ez azért szemét dolog, mert van funkció, ami csak a fülessel működik. Magyarán van a telefonban rádió, de nem tudod használni, csak ha veszel hozzá fülhallgatód. Vagyis a telefon többe kerül, mint amit első ránézésre gondolna az ember.
Ez főleg azért szemét dolog, mert ez van egy 40-50-60ezres telefonnál is.
-
NoOne1976
őstag
-
NoOne1976
őstag
A gyári független dual simes 630-asokhoz mit adnak hivatalosan? (töltő, kábel, füles stb?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest