- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kolosanyi #3545 üzenetére
Az a baj, hogy iPhone-ból ami használható, az igen húzós áron van. A 4s, meg az 5c meg igazából elavult már régen, meg annyira nem is menő. (Note 4-et próbáltad?
)
BB-t nem ismerem.
(#3549) Gery1987:
Ugyanúgy csúszik szerintem mind, amelyik gyári. A fehér tutira. Különben google a legegyszerűbb, olyat keresel és onnan, ahonnan szimpi.
-
janeszgol
félisten
válasz
kolosanyi #3547 üzenetére
iPhone 5c az ajánlatom. Nekem az egyik kedvencem az.
Úgy lett volna korrekt, hogy a fél gigás L630-akat becserélték volna az egy gigás L635-re. Oké utóbbi LTE-s, egy simes, de így lett volna korrekt. Persze nem kötelezően, csak opcionálisan, a lehetőséget megadva.
Szerk.: BB-re sok a panasz (inkább a telefonokra, mint az OS-re).
-
-
gemini
aktív tag
válasz
kolosanyi #3539 üzenetére
Az biztos, hogy böngésznél néha elkél a több RAM, és hosszú távon sajnos a WP sem fog kényelmesen futni ennyivel. Én részben emiatt is újítottam be egy 640-est, de 630-on a böngészőn kívül nálam minden megy rendesen. Párom sem panaszkodik a 635-ére, azt is hibátlanul működik. Én a helyedben, ha már mindenképpen váltani szeretnél, akkor inkább egy erősebb hardverrel szerelt Lumiát választanék, mint egy droidot. Tökéletes rendszer pedig nem létezik.
-
MarQs
senior tag
válasz
kolosanyi #3532 üzenetére
Én nem tudom mit csinálok (vagy mit nem) a saját telómmal, de teljesen jól elvagyok vele és az 512MB RAM-jával. Elég sokat böngészek vele, pölö a PH!-s topikokat többségében ezen (IE) keresztül követem, ahogy a cikkek zömét is...
Nem tom van-e létjogosultsága WP-n, hogy ilyen közkeletű lett a HR, de talán nekifuthatnál, hátha!
Csináltad már korábban ezen a telódon? -
MarQs
senior tag
válasz
kolosanyi #3255 üzenetére
1GB RAM-mal kérdés nélkül, úja megvenném a 630-ast!
Én SS-t használok, 29.900-ért szerintem még ma is jó vétel 512MB RAM ide, vagy oda...Amúgy meg az L635-ről témáztunk!
-
benobi
csendes tag
válasz
kolosanyi #3098 üzenetére
Az volt az egyik tippem nekem is, mert a használata közben jelentkezett. Gondolom, fut a háttérben állandóan. Le lehet állítani? Végül is az elsődleges célja a telónak (már legalábbis ennek), hogy ilyen közösségi programokat futtasson. Vajon egy 730-as is így viselkedne?
-
Frosttide
tag
válasz
kolosanyi #3062 üzenetére
Ami jól működik, azt én sem szoktam cserélni. Ezért is várom a frissítést, hátha utána már jobban fognak működni azok a dolgok, amik most nem annyira.
Nincsenek pedig nagy elvárásaim, de jelen helyzetben a működésbéli "problémák" (vagy kényelmetlenségek) miatt azokat sem tudja a telefon és a rendszer maradéktalanul teljesíteni. Holott csak azt szeretném, hogy rendesen működjenek legalább a Microsoft által készített appok és ne kelljen folyton a wifivel b.szkódni ha bármelyiket is használni akarom, mert full jelerősség mellett is csatlakozási hibát ír (vagy épp percekig kell várni a működésre pl.: Áruház esetén appok megjelenítése). -
Blyan
félisten
válasz
kolosanyi #2719 üzenetére
A zenelejátszó és az ie HTC Trophyn is összefosta magát olykor, szóval nem biztos, hogy 800-as baki.
1000x elmondtam már, a 7.x sokkal stabilabb volt, már a legelején is, mint bármikor a 8.x. Bő 1 évnyi használat alatt a frissítés volt az egyetlen amikor újraindítottam, és emellett kétszer szarta össze magát a zenelejátszó és az IE miatt.
Az 920-at szinte hetente (aztán naponta, mert zárlatos volt az usb aljzat, csere megoldotta), az 520-at is kb két hetente újra kellett indítanom. Valami mindig volt.A 630 egyelőre jól bírja, nekem főleg az üzemidő az ami nagyon tetszik.
Mindent egybevetve viszont nem értem ezt az 53, 4x elképzeléseket. Kb ez kéne a legalja legyen a WP-nek.
Igénytelen anyagból van a ház (pedig maga a készülék nagyon jól néz ki), fos a kamera (az 520-é mérfőldekkel jobb), viszont gyors mint a nagyok (mint anno a 8.0 alatt az 5,6,720), a kijelző szerintem nagyon jó ahhoz képest, hogy hova pozicionálták (CB IPS, nagyon ott van, az 520 után remek használni, még ha kicsit pixeles is). -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest