- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z()L3
tag
Köszi, azóta megvan a teló és háát nagyon tetszik
40k-ért sikerült venni 1 SIM-es változatot, a SIM kártyát meg ingyen cserélték. Vettem hozzá egy 16 GB-os MicroSD-t és még mindíg messze vagyok a T-s 48k-tól
Már csak egy frankó zenelejátszó kéne rá és nagyon csecse lenneNo meg azt tudnám hogy mi a bánatért megy a háttérben folyamat a Wifi ? Van rá valami app ami megmutatja hogy mi a fenével lopom a saját netem ?
A mobilnetnél ez nincs, ott a háttérben zajló mobil adatátvitel korlátozása "menü" ezt sikeresen kiküszöböli.
Marha idegesítő hogy folyton ott az a rohadt nyil.... -
Z()L3
tag
Januárban cserélték a SIM-et mert átmentem előfizetésesre. Nem tudom ez mennyire számít réginek
Mondjuk sima SIM, nem micro.
Semmi gond nem lenne az E52-vel ha nem akarna félbetörni, nem esne le folyton a hátlap és esne ki az akku meg nem lenne belassulva az egész a francba.Na meg asszem egy nagyobb MicroSD se ártana, a 8GB lehet kevés lessz
-
Z()L3
tag
válasz
Frosttide #2066 üzenetére
Frankó, meglátom mi lesz belőle
Előrelépés lesz az tuti, játékok, programok na meg böngészés terén is tuti. Ott az E52 már meg van halva
Remélem lesz 1 Sim-es is mégAmúgy ha szépen megkérem a T-s boltban őket beállítják nekem a netet a telón vagy nem nehéz beállítani ? T honlapján nem találtam semmit
-
Z()L3
tag
Az frankó akkor
Nem telefonálok túl sokat, néhanapján kell hogy el tudjam magam foglalni olyan 2.5-3 esetleg 4 órán keresztül, azt akkor remélem bírni fogjaAmi meg nem lesz az E52-höz képest az meg semmiség
A vaku hiányát észre se fogom venni. Alig fotózok (oda nem kell
), zseblámpaként meg nem használom, arra ott a fejlámpa
Na meg az előlapi kamera...4 és fél év alatt 1x max 2x használtam, szóval nem sűrűn
Egy nekem átlagos használattal akkor szerintem a 3-4 nap is meglehet, persze nem akkor amikor 3-4 órát nyüstölöm egyszerre
Nagy előrelépés lesz az E52-höz képest a navigáció is az tuti a nagyobb kijelző miatt, na meg a játékok is
Papírforma szerint van a közeli Euronics-ben egy Sim-es is, lehet inkább az jobb lenne, ne legyen azért már a második ott feleslegesen
Jobban szeretem az ilyen dolgokat személyesen intézni
Köszi az info-t !
Sim kártyámat remélem cserélik azért majd ingyen, de ha nem akkor is a T-s ár alatt vagyok még
(Ha ott venném akkor tuti ingyenes a Sim csere, de így nem tuti - mindegy, akkor is a 48ezer alatt maradok)
-
Z()L3
tag
Hello!
Nézegettem a telefonokat, mivel az E52-m igencsak csereérett. Szegény nemsokára kettétörik, na meg elavult már. Nagyon lassú a böngészés, böngésző + zene egyszerre nuku mert elfogy a memóriaNo meg a játékok is nagyon gagyik már...
A T-s szolgáltatónál néztem a 635-t, hűséggel el tudnám vinni 48-ért. Szép meg minden, csak a 4G-t nagyon nem tudnám nálunk kihasználni (még 3G lefedettség sincs rendesen
), szóval felesleges, marad a 630 függetlenül ami Euronics-ban pl most 40-ért van akcióban, igaz az Dual Sim, de sebaj, vagyis de?
Egy SIM-el is gondolom tökéletesen megy, ha az 1-es számú foglalatba rakom a kártyát, akkor az az alapértelmezett és nem próbál semmit a 2.-al csinálni ? Mert ha nem akar semmit így csinálni, akkor jó az is, aztán a két hálózatjelzőből csak az egyik aktív oszt készAz aksi meddig bírja egyébként ? Játék és zene kombóval, néha egy kis net közbeszúrva (ezek nem egyszerre, hanem külön-külön mennének) bír a teló olyan 3-4 órát ?
A navigációt ha jól értelmezem ugyanúgy lehet teljesen offline használni mint az E52-n ? Honnan lehet letölteni rá a térképeket ? A Windows Phone Store-ból vagy van valami Nokia Suite szerű alkalmazás itt is már ?
Hasznos alkalmazásokat meg játékokat kinéztem már magamnak, nagyon kéne már az új cucc
Előre is köszi a válaszokat !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Logitech G600 MMO gamer egér – gombokból nem lesz hiány
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bluetooth hangszórók
- Villanyszerelés
- Opel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest