- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Máté94
addikt
És tényleg... De, nem panaszkodok.
-
Máté94
addikt
Csak nem sikerült Február végéig kiadni minden készülékre a Denim-et...
-
Máté94
addikt
Még mindig nincs Denim 630 DS-re... Hihetetlen...
Legalább mondanának valamit, hogy melyik milyen fázisban tart.
-
Máté94
addikt
Azt esetleg tudja valaki, hogyan lehetne beállítani, hogy mindkét SIM-kártyán csak 2G-t használjon?
-
Máté94
addikt
válasz
Latitude1023 #1342 üzenetére
Nézd meg, milyen verzió van fent. Ha beállítottad, hogy automatikusan feltegye, akkor lehet magától megtette.
-
Máté94
addikt
Egyébként fehér/világos háttér mellett a kijelző szélén szoktak néha látszódni a háttérvilágítás kis fényei, amik félköröket alkotnak. Igazából olyan ez, mintha kisebb árnyékokat vetnének, és azon gondolkodtam, hogy ez gyárilag ilyen megoldás vagy az enyém selejtes darab?
-
Máté94
addikt
Így pár naposan már egyszer újraindult, rendben.
Most az előbb pedig nem tudtam felvenni a telefont, nem reagált az érintőkijelző. (slide up) résznél semmi. Csak újraindítani tudtam... nem lesz ez így jó. -
Máté94
addikt
válasz
Arthuro_Adam #1194 üzenetére
Nincs Glance.
-
Máté94
addikt
Mától én is beléptem egy fehér masinával (remélem nem lesz kövezés, fekete nem volt... majd egy hátlappal pótolom
) Egyelőre ismerkedünk.
-
Máté94
addikt
válasz
Latitude1023 #1097 üzenetére
Utóbbi. De annyiféle szabály van ilyenkor, hogy: 1.) Töltsük fel avagy ne, teljesen 2.) Merítsük le, de nem teljesen első használatkor és töltsük fel, akár tovább rajtahagyva. Zavaros.
Egyébként a héten valamikor én is szerzek egy ilyen gyönyörűt, bár a segédfény, fényérzékelő, és a kevés RAM még mindig zavar, de nem tudok egyszerűen tovább várni és pénz se volna jobbra. WP-t pedig már régóta szeretnék a szegény lagDroid-om után.
-
Máté94
addikt
Microsoft/Nokia akkor tudna nagyot/bbat szakítani, ha megcsinálnák a saját Moto G-ket, L925 újracsomagolásával.
De, még ha drágább is, már sokkal többen vennének WP-t, de amíg ezeket a "használhatatlan vackokat" és a felső kategóriát nyomják, semmi esélyük.
Miért olyan nehéz HD kijelzőt, vakut, és 1GB RAM-ot, műanyag borításba előadni? Még, ha nem is annyi, mint a G, hanem drágább, de már lenne rá egy csomó jelentkező.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest