- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Köszi! A Windows 10-ben ebben várom a legnagyobb fejlődést. Nekem mindegy melyik böngésző lesz benne az alapértelmezett (IE vagy Spartan), de az frankón működjön fél giga rammal is. Nem nehéz megoldani egy ilyen óriásnak, mint az MS. (Sőt, én a multitaskról is lemondok, csak rendesen fészkelje be magát a böngésző, magas prioritással, mivel azt használom a legtöbbet. De nekem az is jó, hogy majd mi osztogathatunk priokat a taskoknak/alkalmazásoknak.)
-
taip
senior tag
Nekem is G van a 2. SIM-nél, de szerintem ez csak az adatkapcsolatra vonatkozik.
A "mobilhálózat+SIM kártya" almenüben próbálkozzál állítgatni: Ha az "Adatkapcsolatra használható SIM kártya" almenüben a 2. SIM-et állítod be és alatta be van kapcsolva a 3G, akkor a 2. kártyán jelenik meg a "H" jelzés.
Bár az is igaz, hogy ha legfelül az adatkapcsolatot kikapcsolom, akkor is megjelenik az egyik SIM-nél a "H", a másiknál a "G". Nekem soha nem volt gondom azzal, hogy 3G-n vagy 2G-n vagyok, igazából nem is foglalkoztam vele soha, mert működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest