- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
schellj #2536 üzenetére
Nem szerepel a Fórum alapszabályai között, hogy csak dicsérni szabad az adott cuccot, és hiányosságairól nem szabad beszélni; rákerestem a kérdés feltétele előtt, de nem volt találat, tehát itt nem volt kitárgyalva, máshol sem emlékszem olyanra, erről kérdeztelek volna.
Feltettem a kérdést, megkaptam a választ, amit megköszöntem, és ezzel lezártam (volna) a témát.
Erre megtaláltatok, hogy milyen jó ficsör is ez, meg az android lefagy éjjel, és hasonló szövegekkel, amikor 3 windows-os eszközről van szó, és már akkor windows-os okostelefonom volt, amikor a legtöbben olyant még nem is láttatok élőben. -
kengyel
nagyúr
válasz
schellj #2464 üzenetére
Azért a gyári kicsit drágább .
-
-
MarQs
senior tag
válasz
schellj #2395 üzenetére
Minden lehetséges... mindenesetre volt eset már itt a topikban is, hogy a kollégának garanciális javítás helyett árat mondtak a kijelző cserére.
-
kengyel
nagyúr
válasz
schellj #2386 üzenetére
Nem tudom ezt pontosan, ilyen karcos dologban még nem volt részem. Eddig minden telefonomra tettem fóliát és nem volt nagy hátrányom belőle.
Most nem drága fóliában gondolkozom, hanem csupán egy kisebb mértékű védelemben.
Csak amikor átvesznek egy telefont a szervibe , a papíron az állapotát minden esetben feltüntetik.
A gyerek telefonját vittük szervizbe egy hónapja, és ráírták hogy karcos kijelző, viseltes akkufedéllap stb....
Ennek ellenére megjavították csak szépen körbe nézegették a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest