- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztikac
őstag
Olyan formában mint a "régi" Nokiáknál pl. PC Suite-al nem.
Nálam így van beállítva:
Képek, videók automatikusan töltődnek OneDrive-ra -> amit gépen is akarok tárolni azt simán letöltöm, amúgy minek foglalná a helyet
Kontaktok Outlook.com-al szinkronizálva -> sokkal kényelmesebb, bárhonnan elérem őket + asztali outlook-ban is megvannak
Megvásárolt alkalmazások -> ID-hoz kötve, telefoncsere esetén automatikusan letölthetőek
SMS-esek -> biztonsági mentés intézi, bár ez nem nagyon rázna meg ha elvesznének -
Mr. Nimbus
senior tag
Ez a wp-s facebook bugja, tudtommal tenni ellene nem lehet. Bármelyik wp-s telefonon néztem, nincs szinkronban a rendes hírfolyammal és minenkinek a nyűgjét látom, ha akarom, ha nem, de engem ez nem nagyon hat meg heti 1 facebookozással.
Más:
Mostanában, előfordul 2-3 naponta egyszer, hogyha telefonálni akarok, akkor befagy a hívás, vagyis le nem tudom rakni, de működik tovább a telefon. Másnál is előfordul ilyen? A telefon most kapott HR-t, de a probléma fennáll. Az sd kártyát nem formáztam, mert nem hinném, hogy bármi köze lenne az egészhez. Esetleg valami ötlet?
-
HKorn
veterán
no para, olyan programoknak kell a hozzáférés, mint a pl az időjárás app, hogy be tudja lőni, hogy épp hol vagy és az ottani időjárást mutatja, vagy pl a fotóknál hogy elmentse a gps koordinátákat, hogy később meg tudd nézni, hogy hol készült a kép stb.
igen, a kör alakú piktogram jelzi majd ha épp megy a gps, tehát fogod tudni.
engedélyezd nyugodtan.
-
Frosttide
tag
Szia!
- Ha a beállítások--> mobilhálózat + SIM kártya menüpontban átállítod az adatkapcsolatra használt SIM kártyát, akkor az adatforgalmi segédben tudod a másik kártyára is beállítani a határt.
Tehát nekem SIM2-ön van mobilnet, azon van a korlát, átállítottam az adatkapcsolatra használt kártyát SIM1-re, azután beállíthattam korlátot az adatkapcsolati segédben, majd amikor visszaállítottam SIM2-re, akkor beadta annak az adatait.
- Amikor átállítod, ne ijedj meg, átvált repülő üzemmódba és kis idő múlva (kb. 1 perc) adja vissza a térerőket. Míg ez nem következik be, addig a régi korlátot mutathatja.- Sajnos nem tudsz a két simhez külön csengőhangot állítani.
-
hroberto
veterán
Üzemmódokat nem lehet személyre szabi.
A Here Drive beállításai alatt offline-ra tudod tenni a navigációt. Természetesen az adott ország térképeit le kell tölteni ahhoz, hogy offline navigáljon.
A nem fogadott hívást jelzi csempén, zárolási képernyőn, az értesítési központban. Nem elég?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest