- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarQs
senior tag
válasz
Cartman023 #3725 üzenetére
Netezés és egyéb használat során idővel keletkezik némi hulladék a telefon belső tárhelyén "egyéb fájlok" formájában, amit manuálisan nem lehet eltávolítani a "Tárterületsegéd" használatával sem, viszont van egy trükk, amivel rendbe lehet tenni a telót és fel lehet szabadítani a (fölöslegesen) lefoglalt részt factory reset nélkül is.
Kapcsolódj le a netről! Wifi / mobilnet: OFF!
Állítsd át a dátumot manuálisan a következő hónapra, tehát egy hónappal előre!
Hagyd pihenni a telefont vagy 15 percig, ill. közben töröld a böngészési előzményeket is és a biztonság kedvéért egy újraindítást is csinálhatsz!
Az idő leteltével ellenőrizheted a végeredményt a Tárterületsegédben és kapcsolódhatsz is a netre.Eredeti poszt netpeti98-tól.
Nekem már kétszer is bevált! Hogy miért, ill. mi szükség az "egyéb fájlok" bebetonozására, azt nem tudom, de ezzel a megoldással le lehet nullázni azt.
-
csibe1
addikt
válasz
Cartman023 #3703 üzenetére
Akkor inkább kenjék a hajukra.
A fejlesztőcsapatokat kellene inkább zargatni (már ha van beleszólásuk), mert némelyik program minősége lassan a bányászbéka hátsó fertályát közelíti, de alulról.(pl.:Viber)
A telefon egyelőre marad, de a legközelebbi már nem valószínű, hogy ezzel az oprendszerrel lesz. -
MarQs
senior tag
válasz
Cartman023 #3022 üzenetére
A szabad, vagy épp a foglalt tárhely vizslatására a Tárterületsegéd alkalmazást használd! Szemléletesen részletezi mind az SD, mind a készülék aktuális állapotát.
Közben itt is sikerrel landolt a Denim!
Frankó, hogy van végre hangszínszabályozó, de mire megérkezett, addigra tök érdektelen lett nálam...
Mondjuk főleg azért, mert elég jól szól a vas alapból is.Következhet a GDR2!
-
Andreas44
csendes tag
válasz
Cartman023 #1167 üzenetére
Köszi, nagyon hasznos app, nekem is nehézkes volt a WiFi/3G. Már fel is tettem, tökéletesen működik.
-
Latitude1023
csendes tag
válasz
Cartman023 #1167 üzenetére
Kiprobalom, köszi !
-
btudos
nagyúr
válasz
Cartman023 #1159 üzenetére
Kb. azt, hogy milyen gyakran nezed az e-maileket az adott fiokban. Ha tobb napig ra se nezel az olvasatlan uzenetekre, ritkabban fog szinkronizalni, mintha 10 percenkent beneznel.
-
törölt tag
válasz
Cartman023 #969 üzenetére
Még mindig nem bántam meg a vásárlást, viszont napfényben szvsz eléggé gyatra a kijelző.
A hangerő / rezgés idáig teljesen jó volt. Hasonlítást nem tudok, Nokia 1616-ról tértem át. Majd egy hozzáértő válaszol ebben a témában
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Dell notebook topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xbox Series X|S
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- MacSzerez.com - iPhone 8/ Független / 256GB / Asztro / Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest