Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Frosttide

    tag

    válasz bepken #2291 üzenetére

    0:00-01:00 között is próbáltam, akkor sem működött, ma reggel 4-től szintén nem ment. Azt én megértem, hogy nagy a terhelés, de akkor mi a drága jó anyukájukért promózzák 1 hétig, ha nem készülnek fel a rohamra? A másik, hogy a nem akciós terméket szintén nem tudtam megrendelni, szóval azokkal is kicsesznek, akik mást, akciótól független terméket vásárolna.

    Személyesen kellett elmennem a bolthoz nyitásra (szerencsére nincs messze és első voltam), hogy a Black Friday keretén kívül eső terméket megrendeljem, telefonra rákérdezvén ( de xbox és minden egyéb nagyon megérős termékre is igaz) a válasz "Az interneten lefoglalták az összes készüléket", persze azután a kérdés után (amit mögöttem állók kórusban tettek fel), miszerint "Hogy azon a weboldalon, ami nem megy éjjfél óta?" persze nagy volt a kuss.

    Ez az alkalom kiváló volt arra, hogy kiderüljön, az edigital amatőr módon kezelte ezt a promóciót és már tudom, hogy legközelebb felesleges várnom, mert egy kalap sz.r az egész. Persze úgyis akadtak szerencsések, akik tudtak rendelni, de a nagy többség hoppon maradt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák