- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latitude1023
csendes tag
Sziasztok, tudtok megoldást ajanlani telefonbeszelgetesek rögzítésére? Lumia 630😊 köszike!
-
Latitude1023
csendes tag
Sziasztok, a következő probléma jött elő,
Mai napon alacsony töltöttségi szinten a kis lumia nem lépett be facebookra, gondoltam a takarékos üzemmód tiltja a komolyabb alkalmazásokat (messengert engedte).
Most fel van töltve a teló, de nem nyitja meg az appot mégsem. Rákoppintok, elkezd betölteni és kidob.
Találkozott ilyennel valaki? Tudtok tanácsolni valamit?
Köszönöm! -
Latitude1023
csendes tag
Sziasztok
Lehet bena vagyok de h a fenébe lehet nem adatkábel segítségével zenet letörölni a telefonról... -
Latitude1023
csendes tag
válasz
Latitude1023 #1433 üzenetére
Szerintem ahogy esik 40alá az ára, nagyon best buy telefon annak akinek nincsenek nagy igényei.
Lassan eléri a Y300 hajdani árát és azt vitték mint a cukrot. Na annál sokkal minőségibb ez a cucc.
Flottás készüléknek ezt venném. -
Latitude1023
csendes tag
válasz
Joker88 #1432 üzenetére
Szia,
Nem vagyok hardcore user, de a wifi vagy a 3g sokat megy egy napon. Főleg messengert használok. Igy 3nap az üzemidőm.
Szerintem, ha be bekapcsolnám a GPS-t mert közlekedek, meg stb, akkor inkább 2 mint 1 nap.
Persze egy kiránduláson ahol GPS+kamera egész nap megy ott nem...dehát az nem is csoda!Hangminőségre sehol nem volt panaszom.
Kamera, jobb mint vártam. Vásárláskor a gyenge kamera miatt húztam a szám, de nemrossz. Persze előnyös ha szikrázó napsütés van
Képeket tudok küldeni privátban. -
Latitude1023
csendes tag
Gmailből letöltött PDF-eim hová kerülnek ?
-
Latitude1023
csendes tag
Sziasztok,
Pár napja nekem is feldobta a frissitést, de kinyomtam mert épp beszélgetésben voltam.
A beállitások közötti frissités menü azt mondja, hogy naprakész a telefon.Feltette magától vagy elszalasztottam a lehetőséget?
-
Latitude1023
csendes tag
Engem nagyon idegesit, hogy
Kapok egy emailt/ messenger üzenetet, amit megnézek gépen/telefonon és a másik készüléken nem frissül, hogy már megnéztem, és ott ismeg kell nyitnom az emailem/messengert hogy eltűnjön a a tile-ról hogy levelet kaptam.
Valamit elfelejtettem beállitani vagy ez ilyen nyűg ? -
Latitude1023
csendes tag
Connectivity tiles-szal lehet tile-t csinálni erre, én is ebben a cipőben jártam
-
Latitude1023
csendes tag
válasz
Cartman023 #1167 üzenetére
Kiprobalom, köszi !
-
Latitude1023
csendes tag
Hello
Konkrétan azt a gombot ki lehet tenni főképernyőre vagy csempére,amivel a 3g adatkapcsolatot kapcsolom ki be? Az itthoni wifi\3g valtasoknal lenne praktikus. Vagy csupán a Beállítások menüt lehet kitenni. -
Latitude1023
csendes tag
Problem van,
Fülhallgatóval mono-ban szól -
Latitude1023
csendes tag
válasz
Latitude1023 #1141 üzenetére
A hangerőszabályzó meglett
Az üzenethangok még nem. -
Latitude1023
csendes tag
Nos, tegnap lett meg a telefon
Első benyomások nekem, aki nem androidról jött, nem volt előtte semmiféle okostelefonom. A készüléket jó kézbe venni és tetszik, a kijelzővel sincs bajom, igy hogy nincs mellé téve a 925Ami nekem zavaros és nem annyira tetszik a Kapcsolatok lehetőségei. Facebookon keresztül mindenki látható, az is akit nem akarok, de nyilván egyesével nem akarom a számaimat beirni...merthogy csak a sim-számokat nem tudtam megjeleniteni. Szóval úgy általában egy egyszerű telefonkönyv nekem hiányos de könnyen lehet hogy bénán használom a telefont.
Másik amit még nem tapasztaltam ki, a hangerők állitása a zenéknél, csengőhangnál, alkalmazásoknál. Elméletileg pont egy újdonság hogy ez már könnyen kezelhető 8.1en nem?
Valamint az sms/msn/viber hangok változtathatóságára se jöttem rá hol van. -
Latitude1023
csendes tag
Sziasztok a héten meglesz a telefon
Nagyon gagyinak tűnő kérdés: Dobozból kivéve még ezek a telefonok is kivánják hogy használatba vétel előtt nagy töltésre tegyük fel, vagy kiveszem és már nyomkodom is! Azaz touch-olom
Köszi !
-
Latitude1023
csendes tag
Sziasztok,
A héten tervezem 630 vásárlását. Előtte se Android, se WP.
Okosteló for dummies témakör, fórumtéma bármilyen segitség ami kellene nekem, hogy ne offoljam majd szét a topikot tök alapvető kérdésekkelVárom a tanácsokat
üdv, köszi! -
Latitude1023
csendes tag
Hát az akcióról lecsúsztam sajnos,
de a válaszokat köszönöm, akkor nem kell nagyon agyalni hol is legyen megvéve. -
Latitude1023
csendes tag
Üdv,
Sajnos lecsúsztam a kuponos dologról az edigital-nál,
annyi kérdésem lenne, hogy garanciális ügyek intézésével jók-e a tapasztalatok itt? Vagy más helyeken...Lumia 630-at szeretnék szóval csak picit OFF, köszi!
-
Latitude1023
csendes tag
MM-ban egymás mellett volt a 630 és a 925.. két kiszemeltem.
Hát a 925 kijelzője valami álomszép, mellette a 630 számológép.
De nem is egy kategória, de nem hittem volna hogy ilyen nagy a különbség. -
Latitude1023
csendes tag
-
Latitude1023
csendes tag
Csak egy ici picit jobb lenne a kamera
Nem kell selfie kamera, nem kell vaku, csak ami van az lenne picit jobb -
Latitude1023
csendes tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Synology NAS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asztrofotózás
- Formula-1
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xbox Series X|S
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest