- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SteveL
aktív tag
válasz
confuser #29505 üzenetére
Sziasztok!
Nekem az 520 jobban tetszik formára, a hátlapja is jobbnak tűnt, amikor a Tescoban összehasonlítottam őket, illetve nagyon zavar a közelségérzékelő hiánya a 630-ban, nem tudom, ez mennyire zavaró használat során, el lehet-e fülcimpával
nyomogatni pl. telefonálás közben? Anyámnak venném, szóval minél kevesebb gikszerrel kéne működnie... Sosem volt WP telefonom. Előre is köszi a válaszokat.
-
johnyboy25
csendes tag
válasz
confuser #28391 üzenetére
Köszönöm a választ!
Akkor úgy látom megint szedhetem szét (sajnos nincs a telóra garancia) és megpróbálom megerősíteni a forrasztásokat a kapcsolónMondjuk azért a biztonság kedvéért rendeltem új kapcsolót, hátha az ment tönkre
Szerencsére ezen kívül nincs nagyobb gond a készülékkel, talán a GPS ami néha körforgalomnál rossz kijáratot mond miközben a térképen a jót mutatja
de ezt már megszoktam....
-
KunEmber
senior tag
válasz
confuser #28457 üzenetére
Köszönöm a választ, kicsit röstelkedve ismerem be, hogy pont az elmúlt pár napban / 1 hétben lógtam kevesebbet a fórumon.
Egyébként DIY megoldás nem érdekel, köszönöm, azért van a jó minőségű, 24 hónapos garimból 14 még vissza, hogy kicserélgessék ők a dolgokat. De az észrevételt mindenképpen köszi! -
zzola
titán
válasz
confuser #28457 üzenetére
"Bár ez egy másik Nokia Care pont, de hasonlóra számíthatsz szerintem az ország egész területén."
Nem éppen. A Pécsi Nokia Pont - ami amúgy egy ócska GSM bolt - mondhatni egy átvevő hely.
Nekem a kamera csere 1,5 hét volt...
Egyszóval mint mindenre ebben az országban-itt is igaz-hogy minden csak a fővárosban elérhető... -
cstom
aktív tag
válasz
confuser #28409 üzenetére
Áhh, eddig csak szívok. Most meg az áruházból nem tudok letölteni semmit, ezt a hibakódot írja: 80860010
Más: még tegnap mikor működött az áruház, leszedtem a Maxthon és az UC browsert. Mind a kettő kihajít 1 perc múlva, hogy out of memory. (A telón tegnap volt hard reset, szinte semmi nincs telepítve rá, nem fut semmi a háttérben.) -
Palibá
tag
válasz
confuser #28287 üzenetére
Igen, csak ahogy néztem, abban se a szuperszenzitív kijelző nincs (legalábbis nem lehetett a telenorban bekapcsolni rajta úgy a menüben mint a régebbieken), se vaku. Ram meg ugyan annyi benne 512MB.
Gondolkozok még az LG L70-ben is, 38-45ig van kb., de a bestbyte-ban is csupán 1 év garanciát adnak rá. Azért néztem rá az L70-re, mert az 1GB rammal van, menüje tetszetős és egyszerű, és 4.4-el jön. Azért gondolkodtam rajta, mert olvastam a t-mobil üzletben WP áruházban kommenteket, hogy már nem működik a Skype vagy nagyon vacakol, meg a Gtalk-sem megfelelő az IM+-ban. Ezért gondolkodtam el egy 4.4-es droidon, és igazából csak a szuperérzékeny kijelző ami hiányozna az L70-ről. Mit gondoltok? -
Neurotoxin
őstag
válasz
confuser #27201 üzenetére
Parancsolj
Balls Lights Glass Hd Wallpaper
-
xxSanchez
őstag
válasz
confuser #27201 üzenetére
Én ezzel a képpel vagyok folyton úgy, hogy mennyire jó, de miután megcsinálom már nem is annyira.
-
törölt tag
válasz
confuser #26774 üzenetére
Fogalmam sincs. Ezt a 30 email-t véletlenül kaptam, de rendszeresen levelezek több címzettel, soha nem akadt be, vagy nem volt gond vele. Igaz olyan emailt sem kaptam még, ami tele lett volna nagyméretű képekkel (engedélyezés után, ilyen több megás üzenetek), szóval ha van ilyened, akkor az okozhat lassulást.
-
Lacus_84
senior tag
-
Namelesske
addikt
válasz
confuser #25335 üzenetére
Nem kötelező, de agyamra fog menni hogy dobálja a popupokat, hogy frissítsem... nexus is ezt csinálta amikor szándékosan 4.1-en akartam maradni 4.2 helyett... ott hasonló visszalépést éltem meg... a 4.3 javított valamennyit... na nem baj majd akkor a cyant frissítem GRD1-re. De jó már hogy megint nem hivatalos firmware fut majd az OS alatt. xDDD
Magyarul multimédia monster telefonoknál és a low end telefonoknál is úgy ahogy van szarnak bele a felhasználói élménybe 8.1 alatt. Így vegyél 930-at...
Kösz nem, ennyiért kapok olyat is ami nem recseg...
-
-
westcoastog
veterán
válasz
confuser #24988 üzenetére
Jól esne.
(#24989) Sub-ZeRo
:/(#24990) Namelesske
Én meg egyszerűen nem találok semmit, első munkahelyem gyárban volt, cnc gépen, de 2 hónap után kirúgtak mert nem tudtam hibátlanul önállóan gyártani 0 tapasztalattal..
most meg egy pesti kertépítő cégtől raktak ki mert mégsem kell annyi ember, összesen lemelóztam itt 2 hetet...
Se jogsi se kocsi nem lesz idén sem már megint...Na de ez borzasztóan off téma, esetleg ha valaki erről szeretne beszélni akkor priviben.
-
törölt tag
válasz
confuser #24707 üzenetére
Nálam minden tökéletesen bejön, kivéve az MS 2014 mobility videós cikk. Ott rámentem a videóra, elkezdte tölteni, és kilépett.
Egy újraindítás után az is gyorsan elindult, szóval minden betölt és működik is. Próbáld ki.Az IE olyankor gondolkozik, mert ahogy észrevettem, alul a csík csak az oldalletöltést mutatja, azt nem, hogy épp hol tart a renderelésben, szóval ilyenkor várni kell, mert még nem töltött be mindent (ennek akadálya lehet az 512MB memória).
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
confuser #23158 üzenetére
Oh köszönöm, így már nőtt az optimizmusom.
Sajnos nem tudom a napokban vissza vinni, mivel a jótállásra várni kell, mert kiszállítással jött a telefon és a T-s emberke ma mondta, hogy maaaaaajd postán küldik a jótállást is utólag, de weboldalról is leszedhető, de oda meg a kódot nem tudtam, így kértem újat, amihez szintúgy postán küldenek végleges jelszót amivel elérhetem majd a dokumentumokat.
Kész agybaj.
-
stewe780
őstag
válasz
confuser #22608 üzenetére
Ezt már korábban is olvastam, és elírásnak tűnt, de itt újra megemlítik. Szóval 512MB ram mellet (mint pl. a Lumia 520) 150MB ram jut az appoknak, 2GB ram mellett meg 450MB!!
Szóval mi a jó ég történik a memóriával? 2GB-nál 1.5GB-ot megzabál az OS? Mi a jó eget csinál abban, lubickol? -
Lacus_84
senior tag
válasz
confuser #21912 üzenetére
Nyilván nem számítottam 100%-ig biztos információkra, mert ilyen jelenleg nincs, majd a gyakorlatban kiderül minden. Mivel én még sosem használtam korábban fejlesztői verziós frissítést (és most sem tervezem), gondoltam biztos vannak olyanok, akiknek vannak ilyen téren tapasztalatai, összehasonlítási alapjuk. Mármint ami a két verzió közti különbségeket, javításokat, javulásokat illeti. Peace.
-
x1port
addikt
válasz
confuser #20428 üzenetére
Sajnos egyik sem fogja pótolni.
Az pláne,hogy legfőképp androisítják a kinézetet.
Sajnos a fejétől bűzlik a hal.
De hurrá , lesz 3 soris csempe meg lehúzható statusbar és swipe billentyűzet !
Hirdetem én is, lehet hogy tényleg jól fizetnek
Igaz a 8.1 et már nem várom meg.Megyek vissza almára.
Ez a wp olyan nyugdíjas mobilra való platform.
Bocs a nyugdíjasoktól. -
-
m1lan
őstag
válasz
confuser #18949 üzenetére
Az első valóban egy bug, de ha nem látod meg, talán sosem derül ki
a többi meg valószínűleg a telefon gyengesége miatt jön elő. Pl. csak a nagy méretű képeknél lesz darabos az animáció a további beállításokra nyomva, míg egy kisebbnél nem (ami ciki, hogy a telefon által készített 5MP-es képeknél pont darabos) illetve weboldalaknál is csak akkor darabos IE-ben az animáció, ha egy nagyobb oldalt nyitsz meg, egy kisebb mobil oldalnál nem fog előfordulni. Valószínűleg a kevés RAM eredményezi. De egyébként én is vettem ám észre egyet: ha a Win gombbal lépek ki a Zenelejátszóból, akkor néha még pár másodpercig szürke marad a kijelző, aztán szépen bejön a kezdőképernyő. Nem zavaró, de nem is esztétikus
Ja meg mégy valami, amit lehet, hogy egy HR helyre hozna, mert Black frissítés után nem csináltam. Néha összeszarja magát a Beállítások menü. Múltkor kikapcsoltam a Wi-Fit, de az ikon felül még azt jelezte, hogy be van kapcsolva. Mennék vissza a Beállításokba, de nem enged, mert pár másodperc "Betöltés..." felirat után mindig visszadobott a kezdőképernyőre. Restart után helyre jött, de a Black előtt biztos nem volt ilyen.
-
Namelesske
addikt
válasz
confuser #18692 üzenetére
Érdekes, nekem jól láthatóan világít, és más telefonokon is láttam már világítani, de az eddigi saját telefonjaimon nem. Szóval lehet ez biológiai adottság is. Vagy éppen más fajta szenzor van az egyik 520ba és megint más egy másikban. Nem tudunk arról hogy milyen hw reviziók vannak piacon.
-
Ubul86
őstag
válasz
confuser #18171 üzenetére
nem értem a kérdést
tegnap előtt este néztem, hogy vna -e valami már, ide nem néztem fel (meg nem is nézek fel minden nap), és nem volt még (ez a lényegtelen információ
), tegnap este feljöttem ide, és látom hogy sokmindenki ujjong, szóval elég lett volna tegnap este tesztelni hogy van -e már valami frissítés
így értettem a dolgokat
amúgy 50 perc volt nekem is, lement a Gravityből 1 óra, mire végzett a telefon
-
válasz
confuser #17999 üzenetére
úgyszint osztom véleményedet!
Köszi srácok a linket az érintésre. Igazából sok hasznát nem veszem én nem kapcsolom ki a gombok rezgését de köszi
Azért látszik hogy fejlesztik a rendszert márcsak abeépített facebook appal kéne valamit kezdeniük hogy legalább képet küldjön
De ezt nem értem hogy valakinek feldobja az áruház valakinek nem. Ahogy nézem tök kaotikusan kinek milyen frissítés jön... -
gurabli
őstag
válasz
confuser #17645 üzenetére
És ez mennyire kockázatos dolog? Egyrész a készülékre nézve, másrészt a voda felé?
A garancia az gondolom ugrana. Mondjuk vissza lehet rakni az eredeti romot is...
A független alatt azt is érted, hogy a kártyafüggetlen is lenne a tel vagy attól még maradna voda-függő? Mondjuk nem szempont, mert csak az ő kártyájukat használom, de érdekel... -
-
Neurotoxin
őstag
válasz
confuser #17340 üzenetére
Ha jó értem, azért nem tudod leszinkronizálni a gmail-es fiókodat live fiókként beállítva, mert valójában a gmailes email címed egy "alias" a microsoft/live fiókodhoz. Ez az alias olyan, mintha egy felhasználó név lenne a live fiókodhoz. Mire rájöttem, én is majdnem letettem a hajamat. Tovább bonyolítja a dolgokat, hogy én nem tudtam hogy a live/microsoft/hotmail fiók az egy és ugyanaz...
Tehát, ahhoz hogy szinkronizálni tudjad a gmailes fiókod tartalmát is, igen, be kell állítanod külön is a "beállítások->email és fiók kezelés menüpontban' a gmail-es fiókodat. (a meglévő microsoft és nokia fiók mellé)
-
-
Neurotoxin
őstag
válasz
confuser #16735 üzenetére
Már olyan érzésem van időnként, hogy kezdem megérteni az MS gondolkodását a felhővel kapcsolatban. Elsőre tűnik átgondolatlannak, de:
Az talán az én hülyeségem, hogy csak most jöttem rá mikor a névnapokat összeszinkronizáltam a naptárral, hogy valójában a Microsoft fiók=a telefonkönyvben szereplő Hotmail (Live) fiókkal. Beléptem a windowsphone.com-on, eddig stimmelt is a dolog, mert ott a Microsoft fiókhoz tartozó loginommal szoktam belépni. Ezekután a Clemi névnapos posztja világosított fel engem, hogy a Hotmail = a Live accounttal, majd ettől vezérelve a https://login.live.com-ra (hogy továbbb bonyolítsuk, ez az outlook beléptető oldala) átlépve, ott találtam a telefonomon lévő Hotmail fiók szinkronizált adatait (telefonkönyv, naptár, outlook, skydrive).
Nah most kérdem én, erre magamtól kellett volna rájönnöm?
(Bocsi, ha nem követhető)
Véleményem szerint ez a sok fiók összekapcsolgatás néha csak bonyolítja a dolgokat, míg segítené. (Tudom, hogy én nem vagyok tisztába a Microsoft szolgáltatásaival, de ők meg mintha a szolgáltatások elnevezésében nem lennének a toppon.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest