- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz
kezman #22600 üzenetére
Nekem olyanokat szokott csinálni sokszor, hogy nem, hogy a csempék felületét nem tölti be, hanem magát a csempéket sem. Szóval a kirakott csempéim fele kb. hiányzik, a maradék csont üres. És ez nem pár tized másodperces dolog.
Na meg ma volt újraindulásom. Az egyiknél éppen tartottam a telefont, amikor egyszer csak látom, hogy éppen bootol be, aztán meg volt, hogy kivettem a zsebemből és pin-t kért....
de nem idegesítem ezen magam, majd jön a végleges.
-
Bib
őstag
válasz
kezman #22575 üzenetére
Természetesen ugyanúgy használtam a telefont 8 és 8.1 alatt
Már megláttam hogy sok különbség van.Természetesen nem 2 nap tapasztalatából mondom,hanem felraktam megjelenés utáni napon a 8.1-et ,majd múlt héten vissza a 8-at és szemlátomást pörgősebb,akku jobban bírja.Nálam ezek tények. -
Bib
őstag
válasz
kezman #22573 üzenetére
Nekem azért jobb ,mert én telefonálásra használom elsősorban,néha net ,navigávió.Ezért 2G,csak wifi.A 8.1 pont a felét azaz 2 napot,pár órát bírt,viszont a 8-al akár 4 napot is.Ami valóban hiányzik az a hangerő állítások.Ja és a böngésző is gyorsabb a 8-cal.Valószínűleg a véglegest felrakom majd,de ez számomra nem hoz annyit.
-
Zsoltwader45
aktív tag
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
kezman #22417 üzenetére
Köszi a gyors választ de én ingyenest kerestem volna.
Ha már lúd akkor legyen kövér. Beletettem egy 16gb (class 10) memokártyát.szépen átmásoltam mindent. zenéket videókat képeket alkalmazásokat térképeket. mindent szépen lát a programok futnak, a videók mennek, a zenék szólnak viszont képet egy darabot sem lát a fényképek csempe alatt. tárterületnél ott vannak a fájlkezelő látja meg is nyitja, de a csempe alatt nincs semmi ha megnyitom. Nos hát ez a gondom.Help.
-
x1port
addikt
válasz
kezman #22377 üzenetére
Nekem a végén már nem volt gondom az akku idővel.
Viszont elég lassú volt.
A csempék üresek voltak , egyenként töltötte rájuk a feliratot.
Az alkalmazások indítás után egyből kiléptek. (messenger , im+ )
Zene , játékok borzalom lett.A Black gyorsasága és a 8.1 újdonságai.
A kettőből lehetett volna egy jó kis Custom romot csinálni -
Lall
veterán
válasz
kezman #21895 üzenetére
Várható volt szerintem, hogy lesznek ilyen hibák. Egyik sem jobb a másiknál. A Google sem viritott semmit a low end kategóriában a 4.0-val, ahogy az Apple-nek is időbe telt mire valamelyest optimalizálták a 7-et a 4, 4S-re. Arról nem is beszélve, hogy egyiknek sem fűződik olyan nagy erdeke hozzá, hogy hasítson rajta. Értsd: Vegyél újat. Mocskos kapitalizmus, fogyasztói társadalom... Mi akartuk.
-
Is-tee
aktív tag
válasz
kezman #21796 üzenetére
Köszi, de szerintem nem jól tettem fel a kérdést! Szóval a 8.1-ben van az az opció, hogy pl: Az A sorba beteszi az AppSocial-t, Adatátvitelt, majd az Á sorba az áruházat, és így tovább, black-ben nem volt ez a funkció, és nem tudom nagyon elmagyarázni! Vagy, hogy mi a pontos elnevezése ennek a funkciónak!
-
x1port
addikt
válasz
kezman #20536 üzenetére
Az Y300 is nagyon jó kis telefon volt.
Én szerettem nagyon.
Az ment megállás nélkül , hibamentesen.
Abban az árkategóriában sztem a legjobb androidos telefon.Az 520 is egy hibátlan készülék.
Én amit hiányolok belőle az egy LED értesítő ( az idegesítő képernyő bekapcsolás helyett ).
És persze a push üzenetküldés / fogadás hibái.De ugyebár ez nem a készülék hibája. -
törölt tag
válasz
kezman #20062 üzenetére
Szerintem nem trollkodás, ha leírom mi a baj vele, és már mások is többen jelezték ezeket a hibákat, szóval nem én vagyok a kibírhatatlan és rugalmatlan. Szerintem sok alapvető dolog el van szúrva, a jelenlegi mobil trend kb. 1 éves termékciklusa miatt pedig hiába ígéri az MS, hogy majd a frissítések megoldják, mert annyira lassan haladnak vele, hogy régen a fiók mélyére kerül a teló mire bármi megváltozna. A black frissítés is érzékelhetetlen változást hozott, pedig mindenki nagyon várta. Úgy tűnik mindegy mit veszek, tisztességesen frissítve nem lesz, tessék új telefont venni. Ebben az esetben viszont elgondolkodtató, hogy van-e bármilyen előnye a WPnek a vetélytársakkal szemben. OK, nem akad annyira, meg szép az animáció. Kb. ebben ki is merül a sok előny, a bosszantó hibák viszont minden nap ott vannak.
Szerk: na bakter x1port pont előttem írta le ugyanezt
-
HuMarc
veterán
válasz
kezman #20021 üzenetére
Ezzel akkor megvan az összes AB ingyenesen. Nem szeretem őket. Mobilon nagyon gáz. De akkor csak hogy tudjátok: Van ám PH!-n Angry Birds topik is
-
-
-
davidsz
senior tag
válasz
kezman #19826 üzenetére
Nagyon úgy néz ki a dolog, hogy 2013.dec. 31-től a friss userek, akik ms-google syncet akarnak használni és elötte nem tették folyamatosan, azok így járnak mint én.
Office 2010 Outlook express sem akar szinkronizálni google fiókkal
Ez kezd vicces lenni.
iCloud ... android ... linux stb megy minden... MS-el semmi. Lehet hogy csak engem ért eme kitüntetés, de jelenleg a WP platform számomra kuka.iPhone mellé pedig jó lett volna 2. telefonnak, de ebben a formában ez nem való dolgozni.
-
davidsz
senior tag
válasz
kezman #19824 üzenetére
Az összes létező variációt eljátszottam.
A legjobb eredmény az volt, hogy Outlook.com on összekapcsoltam google névjegyzékkel. ebben az esetben Outlook.com-on minden jó volt.Telefonon viszont minden esetben hiányosan jelennek meg a névjegyzékek.
(informatikus vagyok, nem egy telefonom volt, de ez kriminális...)
Feltúrtam a fél netet és a magyarázat erre kicsit vicces "nem támogatja a google az outlook syncet" valahol tömören ez volt és googlenak panaszkodjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Napelem
- Villanyszerelés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest