- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Namelesske #33634 üzenetére
Nem eBayes rendelgetésre meg otthoni kókányolgatásra gondoltam.
-
Bjørgersson
félisten
Mikrofoncsere nagyjából mennyibe kerülhet? 1-2e?
-
Bjørgersson
félisten
A tegnapi rendszerfrissítés óta nem indult újra magától, kopp-kopp.
-
Bjørgersson
félisten
Találtam közben valami rendszerfrissítést, remélem megoldja.
-
Bjørgersson
félisten
Egy-két óránként magától újraindul ez a hülye, ma kezdte el, mit csináljak vele?
Lauda te ne írj, kösz.
-
Bjørgersson
félisten
[link] - keresd a hibát.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
szakalistvan #32165 üzenetére
Most nézem, de nem igazán.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
szakalistvan #32159 üzenetére
Meg is van, köszönöm!
-
Bjørgersson
félisten
Mi a picsáért nem lehet mobilnettel OneDrive-ra feltölteni?
-
Bjørgersson
félisten
Még valami, Facebook alkalmazás nélkül nem lehet megoldani, hogy az ott kapott üzeneteimet a Üzenetek közt is el tudjam olvasni + válaszolni? Régebben mintha lehetett volna ilyet.
-
Bjørgersson
félisten
Tegnap letöltöttem ezt a nagyszerű Denim frissítést, fent dobott a telefon egy értesítőt, hogy üdvözli a Denim, viszont semmi újraindítást nem kért a telepítéshez, igaz más miatt újraindítottam, és a fogaskerekes telepítési animáció elmaradt. Normális ez?
Az extrák+infó résznél viszont mindezek ellenére Lumia Denim szerepel, 2014. 07. 07-i megjelenési dátummal. -
Bjørgersson
félisten
válasz
bodnar10261 #30814 üzenetére
Mondjuk a WP 8.0-nak.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
tothjozsi96 #29565 üzenetére
Hmm, ez gyanúsan jól hangzik.
Ha lenne itthon wifi router, hogy után a programokhoz is le tudjam tölteni a frissítéseket, akkor kipróbálnám.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
tothjozsi96 #29562 üzenetére
És aztán?
(#29563) sentinel: Lehetséges, bár nem tudom, miért kellene belenyúlni a szolgáltatónak egy kész rendszerbe. Nem értek én ezekhez.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
tothjozsi96 #29560 üzenetére
Őszintén szólva, azt sem tudom mi az.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
tothjozsi96 #29551 üzenetére
Amennyit használom az értesítősávot, az fog legkevésbé hiányozni.
-
Bjørgersson
félisten
Van valami felső korlát a csengőhangok méretét illetően? Még délelőtt másoltam egy 12,9 MB-os zenét a telefonra, de azóta sem látom a beállítások közt, hiába nyomtam már jó néhány resit.
-
Bjørgersson
félisten
Tudnátok linkelni egy magyar leírást 8.1 -> 8.0.legfrissebb telepítésről?
-
Bjørgersson
félisten
No, végre én is telepítettem a 8.1-et, viszont eddig egészen felemásak az érzéseim. Nem találom pl., hogyan, hol tudom kikapcsolni a navigációs gombok rezgését, tudtok segíteni?
-
Bjørgersson
félisten
Köszönöm! Az a -fél nap még elviselhetőnek hangzik.
-
Bjørgersson
félisten
Gondolom volt már róla szó, de inkább megkérdem; 8.1 telepítése előtt vagy után érdemes HR-et nyomni? Tegnap este kíváncsiságból megnéztem van-e frissítés, aztán jelzett, hogy van bizony, gondolom ez már a 8.1 lenne. Telenoros vagyok.
-
Bjørgersson
félisten
Köszépen!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
westcoastog #26830 üzenetére
Oké, de még mindig nem tudom mi az a PfD.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
westcoastog #26826 üzenetére
PfD?
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
Ez a hátlap szerintetek mennyire eredeti?
-
Bjørgersson
félisten
USB kábelen keresztül tudom valahogy használni a mobilnetet számítógéppel?
-
Bjørgersson
félisten
Az mennyire normális, hogy mobilnetezés közben hátulról nézve a telefon bal felső része baromi forró?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Namelesske #23198 üzenetére
Azt hittem a Telenorhoz kell visszavinni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Namelesske #23196 üzenetére
Akkor viszont nem jobb lenne inkább gariztatni a telefont?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Namelesske #23191 üzenetére
Holnap megnézem, köszönöm!
-
Bjørgersson
félisten
Fekete háttérnél olyan, mintha lenne 20-30 döglött pixel a kijelző jobb szélén.
-
Bjørgersson
félisten
A Black frissítés óta tiszta bugos fos a zenelejátszó. Tök random, van, hogy egyik napról a másikra vagy éppen zenehallgatás közben doboz hangja lesz azé egésznek és csak restarttal lehet helyrerakni. Másnál is csinál ilyet?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
westcoastog #19234 üzenetére
Micsinálsz?! Rossz a füled vagy szereted ha fáj?
-
Bjørgersson
félisten
Black frissítés óta találkoztatok olyan jelenséggel, hogy a telefon önkényesen leveszi zenehallgatás közben a hangerőt, mert az káros?
Tegnap este 18-ról 15-re lement két szám között, csak nézem, hogy mi a francért ilyen halk, csomó zaj szűrődik be a buszról, erre.. Aztán még bepróbálkozott egyszer, amikor hangosítottam volna, hogy biztos vagyok benne? Huzamosabb ideig akár káros is lehet.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
huntenseN #19116 üzenetére
1) Arctic E461-gyel használom, metálzenét szoktam hallgatni és szerintem a kategóriájához képest kifogástalanul szól. Sokkal rosszabbra számítottam, nagyon kellemest csalódtam, amikor először hallottam.
2) Ezt passzolom, m.facebookot használom.
3) Vásárlás után majdnem egyből raktam fóliát a kijelzőre, ami elég szépen gyűjti a karcokat, az üvegről viszont nem tudok nyilatkozni. A zsír gyorsan gyűlik rajta, szemüvegtörlővel lehet csak szépen letakarítani róla, egyébként szerintem nem karcolódik. -
Bjørgersson
félisten
A Black frissítés óta találkoztatok olyan buggal, hogy csak akkor lehet lefele görgetni, ha előtte felfele mentek egy-két sort?
-
Bjørgersson
félisten
Be lehet valahogy állítani, hogy csak kézileg szinkronizálódjon az Outlook? Ha kikapcsolom a beállításoknál, hogy szinkronizálódjanak az e-mailek, akkor eltűnik a menüből, olyan beállítás pedig nincs, hogy csak kézileg töltse le az új maileket.
-
Bjørgersson
félisten
Beállítások\tárterület\telefon: itt az egyebekbe mik tartoznak?
-
Bjørgersson
félisten
Letöltöttem ezt a Bing weathert, hogy majd kirakom a zárolási képernyőre az időjárást. Nem. Nézem a beállításokat, de csak az Naptár, Outlook, Telefon és Üzenetek választék van, az Időjárást nem tudom kirakni. Halp! Azt ne mondjátok, hogy majd ez is a GDR3-ban lesz benne.
-
Bjørgersson
félisten
Köszi mindkettőtöknek!
-
Bjørgersson
félisten
Hogy lehet print screent csinálni?
-
Bjørgersson
félisten
Köszi srácok, akkor várunk a GDR3-ig.
-
Bjørgersson
félisten
Ez gyors volt, köszi mindkettőtöknek! Akkor majd megszokom a rezgést, egyelőre még egészen zavaró. Közben újabb gondba ütköztem, Ringtones mappába másoltam egy zenét, hogy majd beállítom csengőhangnak, de a beállítások közt csak a gyári hangok vannak, a sajátomat nem látom. Mit tegyek?
-
Bjørgersson
félisten
Végre sikerült életre kelteni a telefont, lenne is egyből két kérdésem;
1) Hogyan tudom kikapcsolni az alsó három gomb rezgését? A beállítások közt semmi ehhez hasonlót nem találtam, pedig gondolom kiszúrja a szemem.
2) Ha valamiből simán csak a vissza nyíllal kilépek, akkor rendesen bezáródik vagy a háttérben dolgozik tovább?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Lalikiraly #15095 üzenetére
Igen, a zsírgyűjtést említettétek.
Rendben, köszi, neked is westcoastog.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Viktor0610 #15093 üzenetére
Nem tudom, a múltkor valamiért nagyon belém állítottátok, hogy kell rá a fólia.
Bekapcsolás után van valami javaslat, teljesen lemeríteni majd feltölteni az akksit vagy lehet egyből normálisan használni?
-
Bjørgersson
félisten
Köszi srácok, lehet akkor inkább megvárom, amíg megjön rá a fólia.
-
Bjørgersson
félisten
Gyárilag raknak fóliát a telefonra? Délután meghozták, de rohadtul nem tudom eldönteni van-e rajta.
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
Milyen fóliát érdemes venni a telefonra?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Lalikiraly #14164 üzenetére
A többiektől kérdezd.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest