-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezman
őstag
válasz
karika85 #18225 üzenetére
Meg volt, tegnap ment rá fel a Black, de előtte sem volt a system appra meg nincs frissítés a sysapp-ban legalább is, csak megosztást dobja fel, de szerintem is itt a hiba, csak nem tudom miért nem lehet frissíteni
Sub-ZeRo: Gratula, nem tudom nekem megvan fél éve de még nem volt fagyás, ja de nem vagyok power user
-
válasz
karika85 #17333 üzenetére
Egyébként mostanában az utóbbi két három hétben jelentkezett előtte nem. Nem lehet mégis valami server vacakolás vagy frissült volna? Tudom droidnál sem röpdösnek a facebook apptól mert az meg memóriazabáló. De ez mégjobban alulmulja sebességben is ... Na de majdcsak észbekapnak...
-
-
Kryczek
aktív tag
válasz
karika85 #12012 üzenetére
ha már így felhoztad, Facebookból én a microsoftosat töltöttem. melyiket érdemes? Droidon sokat használtam a FB messengert, de itt ami van az egyik se jó. Kvázi ha nem indítom el a programot, akkor nem látom ha üzenet jön. valakinek ezzel tapasztalata?
jaa és most látom h az insider akku csempe nem nagyon frissül
-
-
zodo
nagyúr
válasz
karika85 #4004 üzenetére
Ezzel az JBD app-al lehet képeket feltölteni?
"importál minden ismerőst a "Kapcsolatok"-ba" résztől én is parázok ezért csak böngészőn keresztül kerestem/használtam a Face-t de úgy nincs lehetőség képet feltölteni.
Lépésről lépésre leírná valaki miként kell beállítani hogy ne importáljon minden ismerősömet?
-
duo
addikt
válasz
karika85 #1135 üzenetére
Ketszer volt inaktiv a felvevo gomb. Masodszor asszem ugy oldottam meg h a lezaro gombot megnyomtam.elaludt a kijelzo, a bejovo hivas tovabbra is ment,majd megint megnyomtam, es mar nem emlekszem h felodottam e a kijelzot vagy egybol ott volt a hivas, de akkor mar aktiv volt a gomb. Nem tudom ez ertheto e igy. Szerintem olyankor nem old fel a kepernyozar.(a hatterben)
-
válasz
karika85 #774 üzenetére
amennyiben vitamax kártyával veszed, akkor jár hozzá (kötelezően) az új telefonszám, kivéve, ha van meglévő vitamaxos telefonszámod és arra az elmúlt 2 évben nem vettél készüléket, ekkor 1680 Ft-tal olcsóbb.
2000Ft kedvezmény akkor jár, ha a webshopból rendeled - online kedvezmény
kösziprogi kedvezmény csak előfizetés (flottás nem) jár, minden egész év után 500/1000/2000Ft (tehát ha keveset költesz és 4 éve vagy vodás, akkor 2000Ft)
-
duo
addikt
válasz
karika85 #743 üzenetére
aha. sz@rjanak csilis sünt farfekvéssel
köszi az infót!
bejön a vodalogó, majd egy szép elem aztán kialuszik.
élek a gyanúval hogy kifogtam egy hibás darabot. azért vagyok viszonlag nyugodt mert símán kicseréltetem. tekintve hogy tegnap kb 16:00 kor vettem meg és ma már szóltam telefonon, holnap délután viszem be. (nem csak három munkanapon de három napon belül is vagyok.)
-
duo
addikt
válasz
karika85 #713 üzenetére
beszereztem
köszi mindenkinek az infót!
a 620 nekem már drága volt, másfelől ez GG és lesz FM rádió+ kicsit erősebb az akksi.
az az igazság hogy az állandó romolásba belefáradtam. a kijelzőre meg rakok valami nem tükröződő fóliát.amit a kolléga írt fentebb, a tudásról az jogos. de azt tudni kell hogy a droidon csak kis böngészés, fbreader, minimál játék (egy billiárd volt fent) és telefonálás volt néha lőttem egy fotót. azt se kellett volna mert zajos szar.
csere droidon is gondolkodtam de ebben a kategóriában nem volt alternatíva huawei y300 de annak meg a JB sok, és már mondogatják hogy megeszi a ramot. hagytam is a fenébe.
ha így nézzük nem igazán léptem vissza nem?
-
8kati
csendes tag
válasz
karika85 #654 üzenetére
Jó kis teló nekem elég a 4" a 4,7 hd-s csúcs telója páromnak nekem nagy így ezt választottam és a kijelzője is teljesen jó!!! Korrekt ! Ekkora kijelzőn ez a felbontás okés, meg én jól látom világosban is hétvégén egész nap a teraszon nyomkodtam
Én meg vagyok elégedve egyenlőre talán ami hiányzik az alsó érintőgombok nem világítanak
sajnos !!!
Amúgy gyors kis masina , a wifi-je nagyon erős ! Olyan helyen is használom, ahol már nem igen tudtam gagyibb táblával netezni csak nehézkesen, így ebben is nagyon jó.
A hátlapja kicsit mocorog néha a cyan-nek , de elmegy ...a másiknak nem (a fehérnek)
Ami viszont még nem sikerült ,de majd ráállok az ügyre , hogy a hívásinfó nekem nagyon karcsú
nem mutatja külön a nem fogadott hívást a fogadottakat stb.... és a hívások időtartalmát sem látom ha visszanézem csak miután valakivel beszéltem akkor egyből ....hm....
-
8kati
csendes tag
válasz
karika85 #669 üzenetére
Letöltöttem a FB-ot ,de nem használom ,mert tényleg nem a legjobb (még) , egyszerűen kitettem csempének úgy az FB-ot ,hogy a böngészóvel megnyitottam és ennyi ezt kitettem a főképernyőre csempének és csak belépek megnyitom és kész így teljesen úgy használom mint a számítógépemen. Nekem amúgy is úgy van beállítva a teló ,ha "pihen" nincs wifin....
-
Bailey
senior tag
válasz
karika85 #671 üzenetére
Ez jó kérdés. Nekem Win8 van a gépen és az miután először csatlakoztattam a telefont, kérdezés nélkül letöltötte és telepítette a hivatalos Windows Phone alkalmazást. Ez nincsen XP-re is? Mert akkor a drivereket gondolom telepítené vele együtt.
Megelőztek, és ahogy látom XP-re nincs.
-
slayer006
addikt
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
karika85 #659 üzenetére
én ilyet rendeltem, ismerősömnek SII-re van ilyen és nagyon jó minőség, ebayen kb 1700 Ft árfolyamtól függően.
csengőhangot még nem is állítottam, de állítólag már lehet betenni bármit csak van méret és hossz korlát ami mondjuk logikus. áruházban láttam ingyenes csengőhang szerkesztőket amivel kivághatsz pl egy refrént.
-
Bailey
senior tag
válasz
karika85 #658 üzenetére
Semmi extrát. Facebook, twitter, foursquare, whatsapp, viber, skype, az e-mail-re hotmailt használok, az meg ugye microsoft. Sajnos látom hogy a youtube alkalmazást leszedték ideiglenesen, de elvileg hamarosan visszakerül ha megegyezik a MS és a google. Instagram is úgy néz ki hogy lesz hamarosan WP-re, meg lesz jobb facebook app is nemsokára. Viszont nem találtam rendes bkv menetrendet, amit frissítenek is rendszeresen. Google plus fiókom van, de nem nagyon használom tehát az innen sem hiányzik egyenlőre. Google maps helyett meg jó a here maps, i4-en a T-mobile-os navigont használom kocsiban, de a here drive is teljesen jó, sőt talán naprakészebb is. Híreknél index, origo van wp-re is, weather channel, shazam, tunein radio szintén.
Ilyen tokot rendeltem:
Igazából inkább hátlap, de így a kamera mélyebben lesz.Viszont mit kell még beállítanom hogy megérkezzenek a facebook üzeneteim? Az i4 is iPad rögtön jelez de a Lumia nem, és nem is mutat semmi értesítést a főképernyőn.
-
Carlocito
csendes tag
válasz
karika85 #525 üzenetére
Nekem is az első lesz
fájó szívvel válok meg a 4,5 éves w910esemtől
. Ma voltam bent a vodánál (Győrben) azt mondták a héten már várható
de már rutinos vásárlóként - 3x voltam bent náluk sony xperia miroért - tudom, hogy holnap kapnak szállítmányt
Bár szerintem ebből jövő hét lesz, de azért reménykedek mert a fórumon másnak is ugyanezt mondták.
-
Carlocito
csendes tag
válasz
karika85 #522 üzenetére
Jó lenne mert én is vodás vagyok
csak az a baj, hogy még sony miro is a listán szerepel ami 1 hónapja abszolút nem kapható és a sony xperia e is bő 1-2 héttel a listára felkerülés után várt elérhetővé. Szerencse, hogy egyiket se vettem meg
, de most már mindenképpen kivárom, mégha a mostani mobilommal lassan már hívni se lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest