- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
S0m30n3
aktív tag
válasz
S0m30n3 #23165 üzenetére
Fejlemények: Nokia Care-be bevittem telefont, de nagyon mondták, hogy így kell viselkednie a kijelzőnek alapjáraton, de azért persze cserélik, ha akarom... Másnapra kész is volt, de ezen a kijelzőn egy halott pixel van és bevilágít alul, nem csak egy oldalon, hanem kb. végig. De annyira nem vészes, inkább nem futok több kört a kijelző miatt egyelőre.
A telefon amúgy nagyon szuper, mondjuk nekem úgy tűnik, hogyha valamit bezárok, majd később újra indítom, akkor hamarabb jön be, mintha nem zárnám be és nézegetném a "Folytatás..." kiírást. Másik érdekesség, hogy HR-ek után mindig kell neki 3-4 nap, hogy megtalálja az alkalmazásboltban a frissítéseket (pl. érintőgombok rezgésének kikapcsolásához kell egy frissítés). Ezt a megtalálási folyamatot nem lehet ráerőltetni valahogy? Frissítések keresése nem ad semmit. Mondjuk kivárom én a napokat simán, csak gondoltam megkérdezem, hátha van valami "gyorsítás".
-
-
törölt tag
válasz
S0m30n3 #23135 üzenetére
Légy optimistább
A pixelhiba ritkább mint a bevilágítás, szerintem meg Te vagy az első, akinek úgy is marad a kép. Talán nem lesz baja az újnak. Talán.
MöBalázs: Hát normál esetben nem kéne bevilágítania, de ha nem zavar, akkor nem kell vele foglalkozni, nem lesz ettől baja, csak a háttérvilágítás jobban látszik a kelleténél. A jóval komolyabb Lumiáknál is jelentkezik elvétve ez a dolog amúgy, akár az 1520-nál is, vagy éppen egy olcsóbb kijelzőjű laptopnál.
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
S0m30n3 #23126 üzenetére
Ha felhúzom maxra akkor sem csinálja. Erősebb lesz a fénye de színek megmaradnak. A szolgáltató sajna mindig vonogatja a vállát. Én vodás vagyok ráérdeklődtem a nfc és a infra protra mely a specifikációk között szerepel mint vodás lumia 520. válaszra sem méltattak. nem tudom hogy a garancia nokiás garancia-e. egy próbát érdemes vállalni, bevinni hozzájuk, mi a véleményük. én ezt tenném. remélem sikerül orvosolni mert korrekt kis készülék ez az 520. sok sikert.
-
törölt tag
válasz
S0m30n3 #23131 üzenetére
Hát elvileg 1 pixelhiba miatt nem cserélnek, de még 3 miatt sem, meg önmagában a bevilágítás miatt sem, viszont ha már van elszíneződésed, beégésed meg pixelhibád is, akkor ezt illik cserélniük, és szerintem fogják is. Mondjuk tapasztalatom a Nokia szervizzel nincs, esetleg más többet tud mondani itt a fórumon. Egy próbát szerintem mindenképpen megér.
-
törölt tag
válasz
S0m30n3 #23126 üzenetére
Ez nem normális vagy megszokott dolog, ez a kijelző bizony hibás, úgyhogy érdemes lenne elvinned cseréltetni. Sokaknak van apróbb bevilágítás max fényerőn a képernyő alján, de ilyesmiről szó sincs.
Volt régen egy SE z530i telefonom "UBC" kijelzővel, ott aztán volt szellemkép meg minden, de még ott sem égett bele a felirat a kijelzőbe.
Nekem szerencsére sem bevilágítás, sem pixelhiba nincs. Ahogy olvasgattam a fórum eddigi hozzászólásait úgy tűnik, hogy általában a T-mobile-tól vett telefonoknál jönnek elő ezek. Hmm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest