- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balion
senior tag
válasz
vrsptr #22331 üzenetére
Végre egy kis pozitív hozzáállás. Szeretnék csatlakozni hozzád. Nekem is nagyon tetszik egyébként. Semmi problémám nincs vele a lassú zenelejátszón kívül. De inkább nem is a lassúságával van a baj, hanem azzal, hogy kb minden harmadik belépésre csak egy fekete képernyőt ad ki magából.
Amúgy tetszik. -
Neurotoxin
őstag
válasz
vrsptr #16739 üzenetére
Végre megtaláltam: "Alias"-nak hívja az MS azt a "további (általad megadott) email címet", ami a szolgáltatásokat összekapcsolja, valójában ez Microsoft 'univerzum' fiók felhasználó neve/loginja, aminek hívni akarjuk. Így már világos
@zsoltek: így van, ez valójában olyan, mint a google-fiók.
-
tybke98
csendes tag
válasz
vrsptr #13818 üzenetére
Egy kérdés a frissítéssel kapcsolatban. A preview for developers alkalmazás nekem nincs benne az áruházban
. Vagy le kell tölteni az app studiot és azon belül kell letölteni? Elnézést a bénázásomért.
Old Rocker: Köszönöm. Ki fogom próbálni. De arra emlékszek mintha pont neked szívta volna le az aksit nem? Vagy csak egy másik programmal együtt?
-
HawerKing
őstag
válasz
vrsptr #13792 üzenetére
Ocsem ha tudom h ezt a frissitest ilyen gyerekjatek feltolni mar reg fennt lenne. Koszi.
ha jol ertelmezem ez a Lumia 520 ra a Nokia specifikacios frissites kivetelevel feltolja a gdr3 ata kerdesem az hogy ez a vegleges gdr3 vagy meg lesz valtozas ? A masik pedig az hogy majd ha hivatalosan kijon nekem is fog jelezni frissitest a telo hogy feltoljam a hianyzo nokia frissiteseket?
-
tybke98
csendes tag
válasz
vrsptr #13792 üzenetére
Értem. De akkor még ezen kívül lesz egy hivatalos is? Mert akkor nem regisztrálgatok ide-oda. Azt hittem, hogy mivel már kivan írva a frissítés, mindenkinek elérhető. Eddig azt se tudtam mit takar a GDR3
. Szóval a különböző verziókat. Mindig tanul valamit az ember. Akkor megvárom a hivatalos kiadást. Vagy itt sokan megcsináltátok már l520 tulajok?
-
-
rasky
senior tag
válasz
vrsptr #12619 üzenetére
A zsírfoltok olyanok mintha vízcseppek lennének a kijelzőjén, én is láttam, szenzort megtudjuk különböztetni...neki is volt már egy jó pár telefon a kezében. Hívás indításnál és közben halk sistergés hallatszott a hangszóróból, skype esetén meg tiszta volt. A hátlapra nem tudok mit mondani, azt én nem néztem, viszont a facebook app és társai tényleg le vannak egy kicsit maradva az androidos társaitól..persze valakinek ez is megfelelő, nem mindenki egyforma.
szerk: valószínű hibás telefont fogott ki, nem vitatom, én csak közzé tettem a tapasztalatainkat.
-
xxSanchez
őstag
-
Csokissüti
csendes tag
válasz
vrsptr #12317 üzenetére
Illetve az áruházba láttam olyan alkalmazást ami 1 csempe, de rajta a bluetooth, wifi, repülőüzemmód meg meg a térerő azt hiszem, szeritnem az kéne nektek.
Igazából, ha szépen végignézitek az áruházat, akkor láthatod, milyen jól testre lehet szabni.
Annyi, hogy sajnos naptarat, ami normálisan kiírja a dátumot csempére nem találtam, pedig szerintem alapnak kéne lennie mert ez a "cs 12" ez olyan primitív.....mondjuk én csak ingyeneseket nézek
-
-
-
-
Zsolt1
tag
válasz
vrsptr #11250 üzenetére
Megnéztem és rendben van a hátlapon mind a 10 pöcök, a telefonba a kis lyukak is rendben vannak, nincsen egyikben se kosz, se szennyeződés, a nyomógombok is a helyükön vannak és mégis egy-két perccel a visszarakás után már ugyan úgy nyikorog.
(#11251)
Nekem a fekete gyári hátlap van rajta és azzal csinálja, de akkor lehet beszerzek egy másikat próba képen, hátha csak ez van eldeformálódva valami miatt. -
Outlander
addikt
válasz
vrsptr #11104 üzenetére
Én épp egy pár napja téptem le a fóliát... mintha új telóm lenne, teljes élénk színek...
Egyébiránt bár nem gorrilla glass-os, de elméletben ez is valami karcállósabb fajta.
Én most egy jó darabig biztos h nem fogok rá fóliát tenni, bár mondjuk én meg imak tokban hordom.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
vrsptr #10493 üzenetére
mert ők is keverik a szezont a fazonnal. a GDR3 a MS által kiadott általános frissítés a rendszerre, míg a Lumia Black (régi nevén Bittersweet Shimmer) a Nokia által kiadott spéci frissítés, extra tartalommal, ami csak a Lumiákra érhető el (ahogy az Amber volt anno).
zodo: ha figyelmesebben elolvasod, meglátod, én is ugyanezt írtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest