- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
Véletlenül nem telekomos vagy? Mert akkor minden egyes feltöltéskor vagy amikor lemondod az aktuális netet, ha úgy van visszakapcsolják titokban a napi netet. (sokat vergődtem velük milyen gennyes dolog ez) Amúgy is a telefon szoftveres kapcsolója nem ugyanaz mint ami a szolgáltatónak van az előfizetéshez.
-
zsoltek
aktív tag
-
westcoastog
veterán
Nekem nem szinkronizál emaileket, nem lóg 3g-n, wifin-sem folyamatosan, éjszaka pedig repülő üzemmódba rakom, így megy napokig is persze, nincs mi leszívja a szuflát.
Ha elmegyek valahova akkor netezek, 3g, zenehallgatás, közben egy sony fejest hajt meg nekem is hamar merül, reggel 97%-on indultam el vele, mostanra tart 52%-nál. Most nem nyúlok hozzá, holnap estig, legkésőbb holnap után reggel rakom töltőre.Meg szerintem használati szokások alapján kalkulálgatja az üzemidőt.
Most azt nehéz elképzelnem hogy letelik az 1 nap 17 perc és rögtön jajgat hogy töltő kell.
-
CyberPunk666
senior tag
Nem kell leformázni. Ezeket az aksikat nem is lehet.
Beállításoktól is függ az üzemidő, tehát ha az asztalon pihen, akkor sem ugyanaz minden készülék. Sőt még a helyétől is függ, hogy hol van a torony.
A szokásos és aktuális felhasználásod alapján becsüli az időt.Btw nekem ha nem használom 3-4 napot elmegy bekapcsolt wifi, pozíció, 15 perces gmail, fb, 3G mellett.
Szóval ott biztos van fent valami fasza applikáció, ha nem használat mellett leszívja másfél nap alatt.Ha kikapcsolnám a wifit, a pozíciót, a 3G-t, fb-t, meg mondjuk a levelek szinkronizációját, akkor elmenne szerintem 1 hétig is.
Már 1 éves az aksi pedig.
Ha használom persze, akkor naponta-kétnaponta kell tölteni.
-
westcoastog
veterán
Tényleg nem tudunk értelmes választ adni erre ha nem érted hogy felhasználási szokásoktól függ mennyit megy a telefon meg mennyit fog mutatni. Nekem is elmegy 4-5 napot ha hozzá sem nyúlok, ha nyúzom 1 nap, ha alig alig használgatom, akkor el van magának 2-3 napot is, míg 20-30%-nál töltőre nem teszem.
Írd le hogy a 2 telefonon mit csináltok és mennyit, meg a harmadikon mit csináltok és mennyit....
Mivel az aksik ugyanakkorák ezért mindegyik telefonnak ugyanannyit kell bírnia, de a bírás meg használat függő, ezt értsd csak meg.
-
westcoastog
veterán
-
btudos
nagyúr
A jósolgatás teljes baromság, én simán kivenném a rendszerből. Figyeld meg, 10 perc játék után kb. 3 órát fog mutatni, mivel az elmúlt időszak (meg nem mondom pontosan hány perc) erőforrás-használata alapján kalkulálja a várható üzemidőt, ami nyilván sose lesz valós.
Szóval igazából lényegtelen, hogy miért van eltérés, mert egyik sem valós adat.
-
westcoastog
veterán
Biztosan nem fogják percre pontosan ugyanannyinak írni az üzemidőt.
Ugyan itt piros hátlapot keresek, arany nokia-ba csak fekete volt.
(#25402) Zsoty
Szerintem lényegtelen, használgassátok, aztán befog állni minden, fullra töltésnél úgy hogy hozzá sem nyúltál mutathat ennyit, elkezded használni rögtön kevesebbet ír majd. -
törölt tag
Előfordul újraindulás, de nem csak magától (ha igen, akkor laza az akksi, ki kell ékelni), valamilyen app tudja megborítani a rendszert. Én kb. 70 appot használok, abból 2-nél fordul elő újraindulás.
De ez sem jelent semmit, mert én még az Amber rendszerverzió előtt szálltam be a táborba, azóta egyetlen HR-t sem csináltam, mindig csak frissítettem, és már kijött vele együtt 2 nagy Nokia frissítés, és a Microsoftos fejlesztői 8.1, szóval Nálad akár jobb is lehet (vagy rosszabb, ezt nem tudhatom). A korábban már többször említett rejtélyes merülés nálam sosem volt (igaz semmit sem engedek a háttérben futni 1-2 app kivételével, és mindig mindent bezárok). -
Namelesske
addikt
Már írták előttem is:
Adatátvitel alkalmazásEz átvisz minden névjegyet bt-on a régi telefonról az újra.
Konkrétan mit értesz rendes fényképezés alatt, és milyen fényképezővel próbálkozol? Ugye nem a nokia smart cam-mal ami a kezdőképernyőn van alapból? A kameragomb hosszú megnyomására a kezdőképernyőn állva jó eséllyel a gyári kamera appba visz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest