- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemkufar
tag
válasz
Lacus_84 #31317 üzenetére
Valóban! A Denim frissítés óta nálam is beszélgetés közben elsötétül a kijelző és ha a beszélgetés végén gyorsan bontani akarom a vonalat úgymond, az azóta körülményesebb lett, pár mp. időbe telik, amíg előbb fényt adok a középső gombbal. Ez a mobilszolgáltatónak előny lett, valamivel hosszabbak így a hívásidők ugye.
A másik észlelt hiba: Úgy 2 nappal ezelőtt kidobált a böngésző (IE) és a telefon kezdőképernyő csempéit láttam, annyira visszadobott. Pl. ha éppen hsz.-t írtam valamely hírportál cikke alatt a Face alkalmazással. Csináltam újraindítást is a telefonnal e miatt.
Tegnap nem észleltem ezt a hibát. -
törölt tag
válasz
Lacus_84 #31317 üzenetére
A közelségérzékelő nem lezárja a telefont, hanem kikapcsolja a kijelzőt. Mikor oldalt gombot kell nyomni, akkor le van zárva (Rocky975 esetében ezért volt egyértelműen szenzorhiba, mert kétszer kellett nyomnia a gombot, vagyis előbb lezárta, majd ébresztette, és akkor adott képet). De mint mondtam, nekem eddig mindig lezárta, és az előző telefonom is, szóval nem is gondoltam, hogy ez nem lenne normális, hiszen a telefont sem fogom olyankor.
Normál hívásnál tényleg nem kéne lezárnia. A szenzort próbálgathatod úgy, hogy letakarod, és duplakoppal próbálod ébreszteni (ilyenkor nem lehet), majd takarás nélkül is. Ha mindig jó, akkor nem a szenzorral van baj. -
törölt tag
válasz
Lacus_84 #31314 üzenetére
Nekem Cyan alatt is lezárta kihangosítva, meg szerintem előtte is. Előző Droidos telefonom is ezt csinálta, meg akit kérdeztem ismerősöm LG-je is ilyen. Nem nyúlsz hozzá, nem takarja semmi a képernyőt, ezért lezárja. A Skype-ot meg majd talán frissítik, hogy ne engedje elsötétülni.
-
törölt tag
válasz
Lacus_84 #27796 üzenetére
Ezért nem azt mondtam, hogy mindenkinek ugyanolyan
Nekem sem PfD-vel, sem nélküle nem merül jobban a telefon, igaz, nem is valami erős az üzemidő. Fullra feltöltve is 21 órát ír, a mobilnet, a helymeghatározás és a wifi mindig be van kapcsolva. Volt HR nélküli frissítés is, nem vettem észre különbséget.
-
Bjørgersson
félisten
-
Kempeti
tag
válasz
Lacus_84 #26045 üzenetére
Direkt most letöröltem, hogy újra beléphessek, de semmit nem kérdezett, cska hogy megjelenítse-e a képeket, ha levan zárva.
Lehet, hogy az a baj, hogy MS fiókkal is vanmár egy skype acc? Mert tegnap kénytelen voltam csinálni.
Mert amit irtál, hogy lépjek be ott stb, nem ad ki olyan lehetőséget, hogy már vanSzerk: Na megvan, azvolt a baj igen, szétkellet bontanom. Kösz!
-
confuser
senior tag
válasz
Lacus_84 #25794 üzenetére
830-ról már elég sok leak jött ahhoz, hogy szerintem ne legyen fake. 530-ról is kb. hasonló mennyiségű leak volt 1 hónappal ezelőtt. Viszont csak az ára miatt remélem, hogy lesz 730 is, nem szívesen nyúlok mélyen a zsebembe :/ De sajnos kétlem, hogy mindkettő jönne, nem lenne logikus az "egymás melletti" modelleket időben is egymás mellett vagy egymás közelében piacra dobni.
Egy 920-assal is "beérném", néztem ebay-en 56-60 körül vannak még (máshol kb. már nem is lehet kapni), csakhogy azok kivétel nélkül USA-ból meg HongKong-ból jönnek, ergo ahhoz még hozzájön az ÁFA, úgy meg már annyira nem éri meg (sőt egyáltalán nem, Telenortól meg lehetne venni hazai garanciával függetlenül rablánc nélkül 79ért a 925-öt...). A Xolo-tól meg a Prestigio-tól meg bevallom őszintén, félek telefont venni, pedig azok legalább dual sim-esek, és 1 GB RAM-mal szereltek.
-
Land
veterán
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Lacus_84 #24221 üzenetére
A szolgáltató függetlenítés itthon legális rablás. Lejár a hűség, és még súlyos pénzeket kérnek érte igen etikátlanul, szerintem az lenne a minimum, hogy ha lejár a hűség ingyen nyitnák. Ha megveszem a telefonomhoz az NCK kódot, abban semmi illegális nincsen, nem véletlenül van benne minden telefonban ez a funkció. Nem nyúlok bele sem szoftveresen, sem hardveresen és garanciavesztéssel sem jár.
-
Namelesske
addikt
válasz
Lacus_84 #23532 üzenetére
[link] Starterkites! Nekem ez van, bevált, de a tok nem a legjobb benne. Ennyiért ez volt a legjobb ajánlat minden volt benne amit venni akartam. A fólia 3 hónapot bírt saját hülyeségemből, a toknak még nincs baja, a töltő meg igazán jól szuperál és nem is melegszik. A vezetéke is telefonzsinór style és szilikonos jó fogása van.
-
westcoastog
veterán
-
SOAD19
addikt
-
x1port
addikt
válasz
Lacus_84 #21924 üzenetére
Ha józan paraszti ésszel közelítjük meg a dolgot akkor a végleges verziónak jobbank kell lennie mint a fejlesztőinek.
Viszont a Mikroszoftosék remek csapatát nézve akik kiadtak most egy rosszabb és érthetetlenebb rendszert mint a 8 -as volt már semmin sem csodálkozhatunk.
Olyan dolgokat csesztek el benne ami számomra érthetetlen.
Mint ha a felhasználó elijesztése lenne a céluk nem az elégedettség növelése.Szóval én is várom a véglegest de szerény véleményme szerint kb ez marad mint a mostani.
Ez az együtt lehet vele élni kategória és nem a hű de szeretem ! -
confuser
senior tag
válasz
Lacus_84 #21902 üzenetére
50-50%. Vagy igen, vagy nem
Viccet félretéve, ugye nem számítottál ennél pontosabb esélylatolgatásra a fórumban? Mégis honnan a búbánatból tudjuk előre? Rakjuk keresztbe az ujjainkat, ha fekete macskát látunk az úton keresztbe menni, forduljunk meg háromszor és köpjük szemközt a macskát, fogdossuk az utcai bronzszobrok lógó alkatrészeit, és reméljük a legjobbakat. Mást úgyse tehetünk.
/Lehet, hogy egy-két mondást nem pontosan idéztem, de mentségemre legyen mondva, középiskolában az óra második felében már sosem tudtam figyeltem, sietni kellett a buszra
./
-
rafileo
csendes tag
válasz
Lacus_84 #20505 üzenetére
Tegnap előtt ugyanezt tapasztaltam, majd jött a frissítés és helyre állt egy darabig. Majd ma szét esett az egész. Töküres telefonkönyv majd a tizedik deaktiválás és újratelepítés de most már se új kód se semmi. Remélem megoldják. Azt hittem általános probléma. Love 520.
-
westcoastog
veterán
válasz
Lacus_84 #20288 üzenetére
Mint írtam, az üveg felület a közvetlenül mellette lévő fekete kerettől emelkedik ki, tehát a képen piros nyíllal megjelölt fekete keretre van ráragasztva a digitizer üveg, és onnan emelkedik ki a tetején..
Itt egy videó, hm ki lehet szedni a digitizer üveget a műanyag keretből, csak hát ha itthon csinálnám tele menne porral az egész, vagy bepárásított fürdőszobában?
(#20289) x1port
Szar ügy hogy csak belépőszintet engedhetek meg magamnak egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vicces képek
- Hobby elektronika
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Nintendo Switch
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest