- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitius
tag
válasz
Palibá #28299 üzenetére
Skype - ritkán használom, de amikor hívnak/üzenetet küldenek, akkor jelez és fel tudom venni, vagy válaszolni.
Gtalkot az ICQ klienssel használta, illetve még az IM+-szal. Az is ment rendben. (üzenetekre használom a gtalkot.)
WP8 Black óta én nem tapasztaltam értesítési gondokat.
Amúgy meg ha nem találsz akciósan 520-at, akkor a 630 jobb ajánlat. Tapicskoltam már és (sajnos) az 520 fasorban sincs hozzá képest (najó..erős túlzás, de nyilvánvaló különbség van a 630 javára). Mindkettőn WP8.1 Cyan volt. -
Lacus_84
senior tag
válasz
Palibá #28299 üzenetére
Én csak hívásra használom a Skype-ot, arra tökéletes szerintem. Viszont nálam az értesítésekkel szokott gond lenni, nem mindig jelzi a bejövő hívást, és a nem fogadott hívásokat sem mindig jelzi csempén. Gtalk-ról nem tudok nyilatkozni, de szerintem nincs egy normális app rá.
-
miqlas
őstag
válasz
Palibá #28291 üzenetére
Látom, a késõbbi hsz-aidban beakadt a lemez ... elképzeltem, hogy ezt megpróbálod egy levegővel elmondani
Nem értem, mit rugózol a Gtalk/Skype témán? A szkájpi egyébként nekem mûködik rendesen, de egy ideje hanyagolom. Gtalk szerintem wp-ra nincs. Az 512 MB ram elég ennek az op.rendszernek. Androidon az 1 GB is kevés néha ... DE te vegyél azt! Jó szórakozást hozzá!!! -
-
cattus
addikt
válasz
Palibá #28266 üzenetére
1. Nincs LED, a képernyőn jelzi az értesítést.
2. IM+ van rá, natív kliens nincs (Google b*szik WP-re fejleszteni).
3. Passz.
4. Van FM rádió.
5. Erre a felhasználásra szerintem elég.
620 kijelzőjéről bem tudok nyilatkozni, de FM rádió nincs benne úgy tudom. Szuperérzékeny módot tudja mindkettő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest