- One mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
válasz
SteveL #29650 üzenetére
A barátnőm "butatelefonról" váltott 520-ra és teljesen elégedett vele. Sőt szereti. :-) Nem nagy, jó a fogása, könnyű kezelni, strapabíró, nem laggol, közepes-jó üzemidő és olcsó. Számítógéphez kapcsolva könnyen másolgathatsz oda-vissza külön program nélkül, wi-fi, mobilnet jól működik. Email, Facebook, Messenger stb. megfelően működnek.
Nincs rajta LED de ettől még lehet vele világítani, előlapi kamera sincs de gondolom anyukád nem szelfizik bár tükörből megoldható. Alkalmazások vannak bőven igaz némelyik fapadosabb, mint Androidon vagy iPhone-on, illetve van ami még nincs pl. Candy Crush játék. De nem mondanám, hogy rosszabb, mint az Android vagy az iPhone, mindegyiknek van előnye és hátránya. Tökéletes telefon/rendszer nincs. -
törölt tag
válasz
SteveL #29650 üzenetére
Ne menjen el a kedved, bőven 40 fölött is vannak hibák
Tény, hogy nem tökéletes a WP, de szerintem messze a leghasználhatóbb rendszer. Szerintem. Az egyetlen bajom vele ez a hanghiba beletekerésnél, de gyanítom, nem marad benne örökké. Ezt leszámítva elégedett vagyok vele minden téren.
Meg a takarékos mód fényereje...
-
confuser
senior tag
válasz
SteveL #29510 üzenetére
A forma és a design szubjektív kérdés, úgyhogy ezeket inkább rád hagyom. Ahogy írták fentebb, a közelségérzékelő hiánya pótolva van szoftveresen, egyedül a duplakoppintós ébresztés az, amiről le kell mondani miatta. A fentebb említett indokok miatt viszont én ezek ellenére is a 630-at választanám az 520 ellenében. Lényegében egyedül 3 ponton "gyengébb" a 630: 2 szenzor (közelségérzékelő és fényérzékelő), illetve 1 gomb (kamera) hiányzik belőle az 520-hoz képest, minden másban előrelépés. És az a minden bőven pótolja ezt a 3 "feature"-t, főleg hogy ezeket nem mindenki használja. Én pl. nem szoktam automatán hagyni a fényerőt (így nem kell fényérzékelőszenzor), és fényképezni is nagyon ritkán szoktam (arra a néhány alkalomra pedig elég a szoftveres gomb). A közelségérzékelő telefonáláskori funkciója meg ugye megoldott.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Mesterséges intelligencia topik
- Politika
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest