- One mobilszolgáltatások
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
válasz
vadasz1974 #33668 üzenetére
Szinkronizáld fel outlook vagy gmail fiókba ...
-
miqlas
őstag
Ezért javasoltam a sim-próbát!
Elvileg a firmware számsorának egy része is utal rá, hogy melyik szolgáltatóhoz tartozik a telefon vagy független-e ...
Jól emlékeztem:
Country variant Denim 8.10.14219.341 3058.50000.1425.0003 RM-914_eu_hungary_422
T-Mobile Denim 8.10.14219.341 3058.50000.1425.0005 RM-914_eu_hungary_429
Telenor Denim 8.10.14219.341 3058.50000.1425.0004 RM-914_eu_hungary_440
Vodafone Denim 8.10.14219.341 3058.50000.1425.0006 RM-914_eu_hungary_273... a tiéd is 440-es, azaz Telenor-os ...
-
miqlas
őstag
válasz
Kócoska #33638 üzenetére
Mint az elõttem szólók, én is 640-re váltottam, de ez érezhetõen nagyobb telefon, minden hátrányával és elõnyével egyetemben ...
Tény, hogy a plusz proci magok és a ram sokkal pörgõsebbé teszik a wp-t, de azt vettem észre egy 630 (ami egy kollégámé) alatt, hogy inkább a 4 mag lendít a dolgokon (mármint ha a napi használatra gondolok) -
miqlas
őstag
... sz@r és fizetős ...
-
miqlas
őstag
válasz
Namelesske #33391 üzenetére
Szerintem a Nokia intézi a javítást az általa gyártott telefonokra, nem hinném, hogy a M$ lenne a jogutód a garra is ...
-
miqlas
őstag
Van arra valami beállítási lehetõség, hogy ha éppen telefonálok valakinek, közben rámcsörög egy harmadik fél, az foglalt jelzést kapjon?
-
miqlas
őstag
válasz
FireKeeper #32799 üzenetére
... úgyis lemerül 1x, aztán meg nem vesz fel töltést, tehát alaplapcsere lesz a vége
-
miqlas
őstag
... jó eséllyel meg is döglött a teló, ergo komplett alaplap csere lesz ... szerintem.
-
miqlas
őstag
válasz
Namelesske #31639 üzenetére
Attól függ, hogy honnan ... telefon belsõ memóriából a WP zártsága miatt lehetséges, hogy macerás, de az sd kártya más világ!
-
miqlas
őstag
... az EU tiltja, a nagy cégek meg meghajlanak az akarata elõtt. Európában az iPhone-okon is csak jailbreak után lehet beszélgetést felvenni, az usában nem tiltják, ergo nem kell mókolni hozzá. Androidot meg nem ismerem ebbõl a szempontból.
-
miqlas
őstag
válasz
Namelesske #31533 üzenetére
... nem ismerem ezt a problémát - szerencsére!
-
miqlas
őstag
válasz
tothjozsi96 #31169 üzenetére
Most ilyenkor mit csináljak?
Vegyél egy iPhone-t!Az mostanában úgy is divat lett itt!
Február 21-én érkezik az új office windows phone-ra. Win10-el együtt fogjuk sztem megkapni
Bodnár Dávid
... te kis vicces gyerek!
... vagy ezt te komolyan gondoltad
-
miqlas
őstag
B.U.É.K.
-
miqlas
őstag
válasz
tothjozsi96 #31112 üzenetére
... most hogy így felvetetted a kérdést, jobban megnéztem, és valóban bizonyos alkalmazásoknál néha elõfordul, hogy a kilépésnél beszaggat a fõképernyõ animációja, de nem mindig. Az is érdekes, hogy nyitottam 5 taszkot (névjegyzék, weather app, gmail, áruház, naptár) ide-oda lapozgattam, kiléptem fõképernyõre, de meg sem reccent - ki érti ezt
-
miqlas
őstag
válasz
tothjozsi96 #31093 üzenetére
... egyszer a PH TV akartam nézni élõben a telefonon, hát nem jött össze ... ugye a LIVE
-
miqlas
őstag
válasz
tothjozsi96 #31088 üzenetére
... a 8.1 óta nem használok külsõ YouTube alkalmazást!
Eddig nem találtam olyan videót, ami megrogyasztotta volna az IE-t ...
-
miqlas
őstag
válasz
touchscreen #31070 üzenetére
Karak_22, Touchscreen! Köszi a tippet! Így sikerült
-
miqlas
őstag
válasz
#58000384 #31037 üzenetére
... nekem is van biztonsági mentésem, amit valószínűleg automatikusan csinált, de folyamatosan rinyál, hogy már túl régi (3 hónapos) - megnéztem a OneDrive-on és 11.08-ai, tehát semmi képpen sem 3 hónapos! Ja, és novemberben pofátlanul mobil neten csinálta meg, fel is zabált 378 MB-ot az 500-as keretembõl! :S
-
-
miqlas
őstag
válasz
bodnar10261 #30989 üzenetére
Neked valami baj van az agyaddal?
Westcoastog V.A.S.T.A.G.O.N. kiemelte, hogy már nem lehet jelentkezni a ZÁRT bétára!!!
Tudod mit? Rendes leszek veled!
Nesze! Egy link, itt jelentkezhetsz, hátha megszán téged Thomas Nigro (õt b@sztasd)!!!
-
miqlas
őstag
válasz
bodnar10261 #30929 üzenetére
Már haragudj, de ezek a dolgok rajtad kívül kinek újdonságok?
-
miqlas
őstag
A Telenoros Denim is elérhetõvé vált!
-
miqlas
őstag
válasz
tothjozsi96 #30860 üzenetére
... valóban volt egy fake frissítés szeptember/október környékén, ami megtévesztette az embereket, mert az extrák/info alatt Denim-et írt ki, de maradt minden feature Cyan ... DE! Most, ha tetszik neked, ha nem ez bizony már Denim frissítés a független telókon!
-
miqlas
őstag
válasz
bodnar10261 #30841 üzenetére
... röhög a vakbelem
nekem már majd egy hónapja Lumia Camera (4.9.2.1-es verzió, ahogy Namelesske is írta utóbb, a PW-s telókra szánt funkciók nélkül) van a telón, úgy, hogy a Denimet még nem kaptam meg - Telenoros nincs kint! Dec. 21. nem a hónap vége
már elnézést! A M$ frissítésekkel foglalkozó oldalán link bizony a country variant (ez ugye a függetlent jelenti) bizony Denim a legfrissebb, úgyhogy ha legközelebb okoskodni lenne kedved, elõször olvass, és ne hülyeségeket hordj itt össze!
-
miqlas
őstag
válasz
Namelesske #30760 üzenetére
Küldtem egy PÜ-t!
-
miqlas
őstag
Valakinek van ötlete arra, hogy miért nem fejezi be a biztonsági mentést a telefon?
-
miqlas
őstag
... látom még mindig téma a kattogás zene hallgatás közben
Azt tudtátok, hogy BT fülessel nincs ez a hiba?
A Gestures Beta meg egy remek kiegészítés a telóhoz! Teszi a dolgát f@szán!
-
miqlas
őstag
... WPC-n is volt szó róla pár nappal ezelõtt. A M$ frissítette az Extrák + infót, azzal került be a bug ...
-
miqlas
őstag
... őő ... izé ... tudja valaki, hogy kell "+" karaktert írni? Végig nyomkodtam az összes karaktert hosszan angol- és magyar nyelven is, de +-t nem találtam ...
-
miqlas
őstag
válasz
AllTheBest #29167 üzenetére
Itt régebben valaki nekiállt eltüntetni az alsó bevilágítást. Valami csavarokat szorított meg jobban a kijelzőn. A bevilágítás szinte eltűnt, de előjött valami komolyabb probléma, ezért visszacsinálta ...
-
miqlas
őstag
válasz
AllTheBest #29164 üzenetére
Nem javítják.
-
miqlas
őstag
válasz
Kaktusz92 #29127 üzenetére
Kipróbáltam az IE-t és az UC Browsert is ezzel a weblappal. Az IE elsõre megfeküdt tõle, az UC kicsit áttördelte, de nem lett baj. Az hogy az IE-t vagy az UC-t kifagyasztotta ez a „csoda” nem a telefon, hanem a weblap készítõinek a hibája. Mostanában elég gyakori, hogy az oldalakat nem optimalizálják, csak odasz@rják a tárhelyre
A corvinmozi.hu-n a képek sem optimalizáltak, de az igazi problémát az a lebegõ reklámspot okozza, az zabálja fel a maradék MB-kat a ramból ...
-
miqlas
őstag
válasz
westcoastog #28905 üzenetére
... ez a véleményem - semmi több. Persze egyszerû logikával is kisakkozható. Az összes 8.1-re érkezõ telefon rendre 4 magos. Tudom a 2 magosokon is fut, de itt is többen felvetették, hogy ez a kis L520-on már nem fluid ...
-
miqlas
őstag
... esélytelen a "WP10" a L520-on. Ha még az 512 MB elég is lesz, mert miért is ne?! A 2 magos proci nem.
Más! Nekem folyamatos használat mellett, úgy, hogy be van kapcsolva a GPS és a wifi is, 2 nap után kér enni a teló. 8.1 van rajta ...
-
miqlas
őstag
Nem tudom miért, de kiesett a "K" betû a hátlapból ma. Vehetek egy másikat, az igaz, hogy nem drága, de azért 9 havonta nem szeretnék hátlapot venni ... GRRRRRRRRRRRRRRR
-
miqlas
őstag
Hajnalban megjelent és ingyenes az Asphalt Overdrive - 512 MB ramon is fut.
-
miqlas
őstag
válasz
Namelesske #28668 üzenetére
... mi a 3.14csa 20 MB ezen?
-
miqlas
őstag
„nem használt készülékről van szó. arukereso.hu-n nézelődtem, ott írják 20 800 Ft-tól. árukeresőn úgy tudom semmilyen használt cucc nincs fent.”
... ahogy te azt hiszed! Az egyik haverom mikor megjelent a Samu S3 vett egyet barterban egy cégnél, aminek szállított számítógép-alkatrészeket. Ezt kérte fizetség gyanánt. A cég be is szerezte a telót. Egy év múlva valami meghibásodott a samuban, a srác gondolta, hogy nem molyol, hanem érvényesíti a garit. A készüléket el is küldték a megfelelõ szakszervizbe, ahonnét 3 hét múlva vissza küldték a telefont, „javítva” felfrissítve a legfrissebb rávaló rommal. Ez a rom egy német t-mobile rom volt, ugyanis a nagyker, aki beszerezte a pécsi cégnek a telefont, simán vett egy használt telót, amit ügyesen függetlenítettek és magyar romot tettek rá. Gondolom a szerviz az imei alapján be tudta azonosítani, honnan is származik eredetileg a samu ...
-
miqlas
őstag
válasz
bodza21 #28576 üzenetére
... gondolkodtam egy kicsit, és szerintem az lesz a gond, hogy te egy appot telepítesz a gmail-hez, mi meg a beállítások/e-mail+fiókok alatt egyszerûen hozzáadtuk a gmail fiókunkat, így létrejött egy app-nak látszó fiók ... az meg lehetõvé teszi a csatolásokat!
Közben megnéztem a gmail appot, abban is lehet csatolni levélhez.
-
miqlas
őstag
A kisebbik fiam pont egy Hongmi 1s-t fog kapni hamarosan! A távol keleti gyártók közül a Xiaomi az egyik aki tényleg rendszeresen frissen tartja az op.rendszert még a középkategóriában is!!! Sajnos ezt több nevesebb cégrõl, köztük a Samsungról nem mondhatjuk el ...
S3 jó eséllyel maximum a 4.4.4-es droidot fogja megkapni, aztán BB ...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest