- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasterware
aktív tag
válasz
Namelesske #33819 üzenetére
Ez sajnálatos dolog, úgy látszik csak garanciaidőig tervezik a mai mobilokat.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Namelesske #33787 üzenetére
Kiprobaltam en is hatha de hiba volt
-
bigdady
nagyúr
válasz
Namelesske #33783 üzenetére
Az hogy tudta 1eve most meg nem es frissitve sem lett semmi szerintem igen.
Bar olyan reg volt megszepultek az emlekek es sose tudta de hogy egy ev alatt semmi sem frissult sem telon sem viberben tobb mint gáz. -
válasz
Namelesske #33772 üzenetére
Szia!
Koszi, kiprobalom ezt a beallitast, uj kora ota a magas-beallitason volt, en nem nyultam hozza.
A telot ujonnan, bontatlanul vettem kartyafuggetlenul.
-
ghost364
senior tag
válasz
Namelesske #33727 üzenetére
na az mondjuk nem rossz ötlet
-
sfefe
addikt
válasz
Namelesske #33724 üzenetére
Szia!
Koszi sikerult, hard reset utan mukodik a telefon. Ugye biztonsagi mentesbol visszaallitotta a dolgokat.
De ez eleg hianyosnak tunik. Pl. az meg nem szamit, hogy a jatekok allasa eltunt de, hogy a naptar bejegyzeseket csak ket hetre visszamenoleg allitja be... Ezt lehet valahogy orvosolni? Vagy ez ilyen aztan ennyi.koszi
sfefe
-
ghost364
senior tag
válasz
Namelesske #33723 üzenetére
én egy sárgát szereztem
az enyém májusban lesz két éves mondjuk most árulom, de nem kell senkinek
ma 10 helyett raktam rá 8.0-t, hát ég és föld
-
starr
őstag
válasz
Namelesske #33688 üzenetére
Nah, ezt én is tapasztaltam. Pont ilyen tetülassú 520-ason, és bármelyik pillanatban csonttáfagy. Akksi ki-be.
Ezért nehezen hiszem el, hogy jobb telefonokon is használató lesz. Bár állítják, hogy 640-en még gyorsabb, mint a 8.1. -
geprombolo
őstag
válasz
Namelesske #33683 üzenetére
Köszi a válaszodat. A teljes terhelést mivel tudom kiváltani? Mondjuk videónézéssel jutyubról HD-ben?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Namelesske #33634 üzenetére
Nem eBayes rendelgetésre meg otthoni kókányolgatásra gondoltam.
-
kiszeb
csendes tag
válasz
Namelesske #33628 üzenetére
Köszi a választ megpróbálom.
-
kiszeb
csendes tag
válasz
Namelesske #33625 üzenetére
Igen most egésznap azt próbálgatom. Ha kiszedem pár percre az aksit és külön van utána már szinte egyből be tudom kapcsolni. Az elmúlt pár percben ki és bekapcsoltam eddig működik folyamatosan.
-
netpeti98
addikt
válasz
Namelesske #33567 üzenetére
Más videókat is láttam, ott egy tiszta telepítésű rendszer nézhettek, mert azokon jobbnak nézett ki. Bár sajnos még mindig elég kétséges, hogy 520-on kényelmesen használható rendszer lesz.
Tudom, próbáljam ki, de nem akarok egy napot rászánni a telepítésre, és visszaállításra, ha nem jönne be.
-
SANKADI
aktív tag
válasz
Namelesske #33521 üzenetére
OK, ezt megértem, de akkor fel kellene kínálja a telefonfrissítést. De hiába kerestem frissítést, azt írta ki a legfrisebb verzió fut rajta.
Ráadásul a csengőhangokat sem tudom beállítani csak a gyári csengőhangokat, a hangerő pedig csak 1-10 között állítható
, nincs külön média hangerő. Szóval kiírja 8.1, de lebutult 8.0-ra, vagy valami ilyesmi. Most fogom újratelepíteni az ajánlott programmal. (WDR Tool 3.1.2) Remélem megoldódik a problémám.
-
SANKADI
aktív tag
válasz
Namelesske #33514 üzenetére
Köszi, várok kicsit, hátha nem kell újrahúzni. De igazából ezt nem értem, egy gyári visszaállítás miért tünteti el a gyárilag telepített appokat? Androidnál ilyet nem tapasztaltam. ami rendaszer programnak van beállítva, az marad. Tudom, ez egy teljesen más világ.
-
törölt tag
válasz
Hát remélem, hogy tényleg csak ez van, mert szerintem tökéletes a Drive+. Mondjuk ilyen már volt valamikor a nyár elején is, hogy eltűnt a Store-ból.
zsiz: Mostanában egyre több a kamu app, ami csak úgy néz ki, mint a Maps vagy a Drive. Természetesen töltögetik is szépen lefelé azokat, aztán 1-2 csillagra értékelik, hogy mennyire szar lett.
-
zsiz
őstag
válasz
nekem is eltűnt mikor újrahúztam a telót. nem találtam az áruházban, de aztán valahonnan csak felraktam, már nem emlékszem hogyan.. de kár volna érte ha eltűnne, ritkán van rá szükségem, de akkor jó szolgálatot tesz a Drive+.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #33496 üzenetére
Megbánnád
Jó lesz a 10
-
törölt tag
válasz
Namelesske #33494 üzenetére
Menj már át végre Kukarobira
-
mokus1
addikt
válasz
Namelesske #33487 üzenetére
Ma fog megjelenni? Szerk.: Mármint az óra
Értem én
Most egy olyan problémám is van hogy a fogaskerekek 1 órája elakadtak körülbelül az 1/4edénél a sávnak. -
Richter36
őstag
válasz
Namelesske #33471 üzenetére
Megcsináltam a nem működő power gombbal és most működik
Köszi -
törölt tag
válasz
Namelesske #33458 üzenetére
Már az van, a régiekhez maradt a Nokiás. Amúgy mikor átnevezgették, még nem volt minden tiszta a termékek jövőjéről. Most már remélhetőleg így marad.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #33456 üzenetére
Pedig nem nehéz: a Zune megszűnt, a Nokia már nem gyárt/felügyel egyetlenegy telefont sem, a W10Mobile pedig már nem Windows Phone néven fut (a HTC One meg nem Lumia).
-
asr27
tag
válasz
Namelesske #33441 üzenetére
Gyári töltővel töltöm, de teljesen mindegy, mert a pin kódnál mutatja az akkut és félig van. De nem kikapcsol, hanem újraindul, tehát szinte csak 1 mp-re feketedik el a kijelző, aztán már ismét megjelenik a Nokia felirat. és akkor is ezt csinálja, ha nincs töltőn, csak simán be szeretném kapcsolni.
Holnap megpróbálom szervizbe vinni, Kiderül mit mondanak ott. Gari már nincs rajta, sajnos. -
törölt tag
válasz
Namelesske #33441 üzenetére
Pont ezért nem indulhat el a rendszer akkor, ha totál lemerült az aksi (gagyival vagy gyárival töltve sem).
-
törölt tag
válasz
Namelesske #33425 üzenetére
Akkor lehet, hogy alaplapot cserélnek.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #33423 üzenetére
Mondanám, hogy nevezd át az INFCACHE.1 fájlt és társait, de ha több gépen sem működik, akkor nem az lesz a gond.
HR is volt? Fel lehetne rá dobni a 10 Preview-t, de akkor a garancia ugrik (vagy nem, nem tudom), ha meg nem lehet visszatenni a 8-at, akkor az gáz. Szerviz első ránézésre mondott valamit? -
Ubul86
őstag
válasz
Namelesske #33416 üzenetére
nálam semmi gond, 10esről downgrade-eltem le 8.1-re, majd mikor jött a frissítés pluszba, azt még feltettem, és azóta is jó.
reinstall pc recovery-vel se segített?
-
Jarlaxle89
csendes tag
válasz
Namelesske #33416 üzenetére
No akkor amíg megy megy, aztán váltok újabbra 😃
-
miqlas
őstag
válasz
Namelesske #33391 üzenetére
Szerintem a Nokia intézi a javítást az általa gyártott telefonokra, nem hinném, hogy a M$ lenne a jogutód a garra is ...
-
Ubul86
őstag
válasz
Namelesske #33389 üzenetére
ezt átnézted?
ha gond lenne az usb-vel, tölteni se töltene szvsz
bár úgy írtad, hogy minden gépnél ugyanaz, akkor viszont tényleg érdekes :/
-
törölt tag
válasz
Namelesske #33391 üzenetére
A Microsoft szerint itt tudod megnézni.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #33389 üzenetére
Gondolom HR volt már, szoftveres hiba kizárva, érintkezők tiszták, kábel is jó.
Szerintem már az átvevőpontok javarészt beolvadtak különféle vállalkozásokba (vagy csak megszűntek).
-
Papix
tag
válasz
Namelesske #33358 üzenetére
Köszi a segítséget!
-
zsiz
őstag
válasz
Namelesske #33351 üzenetére
hát akkor max együtt élek vele 1-2 évig. aztán majd le lesz cserélve a telefon. úgyis már ma is elavultnak számít, de azért teszi a dolgát. az a baj, hogy azt se tudom mióta van ez a hiba, mivel olyan ritkán videózok vele. mindegy, azért köszönöm a segítséget
-
zsiz
őstag
válasz
Namelesske #33344 üzenetére
oké köszi, majd meglesem. esetleg van más is? én nem igazán találtam videófelvevőt az áruházban, fényképező alkalmazásokat meg nem töltöttem le hogy van-e benne vagy nincs videórögzítés
-
zsiz
őstag
válasz
Namelesske #33342 üzenetére
alapból ami fent van. csak annyi a neve hogy "Kamera"
de ha van más videórögzítő, akkor majd kipróbálom
-
zsiz
őstag
válasz
Namelesske #33340 üzenetére
kártya nincs benne. a belsőt nem tudom.. lehet valamivel ellenőrizni? csak lassabb memóriakártyáim vannak itthon. telepítgettem párszor.. gondoltam emiatt akadhat a videó, ezért visszaállítottam a gyári állapotot, de így is akad. csak ritkább. de szerintem annyit nem telepítettem/töröltem, hogy tönkrevágja a belső memóriát
-
ritkaság
aktív tag
válasz
Namelesske #33335 üzenetére
Kösz!
Megpróbálom.
-
zsiz
őstag
válasz
Namelesske #33326 üzenetére
én nem írnám le amíg nem lesz egy kész, kiadható verzió belőle.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #33328 üzenetére
Azt a tempót valószínűleg hozni fogja a 10 (de persze semmi sem tuti). A legújabb, 536-os builden sokat javult az Edge, egyelőre minden oldalt szépen, gyorsan behozott. Megnéztem az Index fórumát (itt többször is szó volt róla), az az egy oldal fagyasztja le (de az asztalit is). Többet nem tesztelem azt, az az oldal szimplán szarul van megírva.
A rendszer maga amúgy többször is elgondolkodik 1-2 másodpercre, főleg multitasking alatt, viszont az animációk folyamatosak, a görgetés is, és egyetlen idegesítő bugot sem találtam eddig (szóval sokat fejlődött az előző óta). A legtöbb dologban hozza a 8.1 sebességét, de van olyan, amiben jelenleg lassabb.
miqlas42: Hálózat+ > Hívásvárakoztatás, vagy a szolgáltatónál tudod letiltani. Elvileg ez lesz az.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #33326 üzenetére
Neked már a Cyan óta minden szenvedés. Próbáltam 512-es builden, és a bugok ellenére már gyorsabb volt mint az IE.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #33319 üzenetére
Azok is Lumia telefonok, csak egyéb, nem WP8 vagy újabb rendszert futtató készülékek. Szerintem egyértelmű az eredeti szöveg is, mert azon van a hangsúly, hogy milyen rendszert futtat az adott telefon.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #33315 üzenetére
"A Windows Phone 8 vagy újabb rendszerű HTC One és Lumia telefonok esetén a Windows Phone Recovery Tool szoftvert használja. Az összes egyéb Nokia telefon esetén a Lumia Software Recovery Tool szoftvert használja."
Egyéb = WP7. Tudod, egy jó ideje nem a Lumia-t kell használni újratelepítéshez.
-
Edween
őstag
válasz
Namelesske #33275 üzenetére
Egyetértek, valójában én már meg is untam, vissza váltottam Androidra, a WPhone pedig 5.es kis csajszié lett, Ő küzd most vele egészen ügyesen, de mindig bele futunk ilyen bosszantó apró nüanszokba.
-
Edween
őstag
válasz
Namelesske #33273 üzenetére
Androidon is ingyenest használok, és mégis lejátssza a kiválasztott számot.
Azért köszi. -
Jarlaxle89
csendes tag
válasz
Namelesske #33268 üzenetére
Jelenleg gépre van dugva, de se a Windows Phone alkalmazásban, se sajátgépben nem látom az egyéb fájlokat :/ Akkor marad a formázás...
-
törölt tag
válasz
Namelesske #33262 üzenetére
& (#33261) zsiz:
köszönöm
kb 2 éves a telefon, de nem sokat foglalkoztam a beállításokkal, csak használtam. -
zsiz
őstag
válasz
Namelesske #33247 üzenetére
a neve rémlik, mert tesóm használta, ő szerette. nekem csak kipróbálásig volt fent, aztán rátaláltam a swype-ra, amit meg is vettem egyből. remélem beválik majd a w10 az 520-on és nem kell új telót szerezni
-
cattus
addikt
válasz
Namelesske #33038 üzenetére
Na látod erre nem gondoltam, hogy throttling lehet telefonokon is. Bár az igaz, hogy tud melegedni a kicsike.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
Namelesske #33010 üzenetére
frissítés után csonttá fagyott a telefon, olyan szinten mint még soha
gratulálok hozzá -
nemkufar
tag
válasz
Ma, 13 órakor megjött az enyémre is ez a frissítés!
Mintha fürgébb lenne most újra, kb. mint pl. a kezdeti korában volt gyorsabb. (?) ;-) -
sentinel
aktív tag
válasz
Namelesske #33011 üzenetére
Nekem is befrissült (Vodás).
Sokkal gyorsabb lett a görgetés, meg úgy a kezelése is. -
eddie17
addikt
válasz
Namelesske #33011 üzenetére
Nálam is jelezte, töltöm is. Bár az enyém nem indult újra csak szimplán kikapcsolt ha gondolt egyet.
-
mdraco
őstag
válasz
Vajon én miért nem kaptam meg a frissítést...
-
Namelesske
addikt
válasz
Hát nem az, de már megvolt az első random reboot, jól megjavította
Eddig nem volt baja csak fagyogatott néha. A görgetés sokat gyorsult egyébként.
-
mdraco
őstag
válasz
Namelesske #32984 üzenetére
Na ki lesz, aki felrakja az 520-ra?
Nekem se ártana új soft, utóbbi időben egyre többször elfelejt elaludni a kijelző. Lehet ezúttal próbát teszek a Preview-al. -
törölt tag
válasz
Namelesske #32924 üzenetére
A belső tárhelyes gond az könnyen lehet, mert már nem egyszer írtak ide olyannal, hogy jött a
és a telefon nem indult. Mondjuk nekem szerencsére akkor nem használódik nagyon, meg az oldalsó gombok is jók *koppkopp
De ezt is csak akkor tudnánk biztosabban, ha mindenki elmondaná, hogy a hiba előtt mennyire és mire használta a telefont. Szóval nem fogjuk tudni. Lehet random is, vagy szériahiba, mint a pixelhiba meg a sárga bevilágítás.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Namelesske #32926 üzenetére
Húú ne is említsd...Androidnál volt olyan, hogy hívtak, a csengőhang szólt már vagy fél perce, mire megjelent a kezelőfelület. Azt hittem idegbajt kapok tőle.
-
cattus
addikt
válasz
Namelesske #32924 üzenetére
A flash tárolóban lehet valami, nemegyszer találkoztam a problémávan a neten - meg velem is előfordult -, hogy lehalt és nem tudott bootolni sem a rendszer.
-
törölt tag
válasz
Namelesske #32920 üzenetére
Nem akarlak amatőrként beállítani, meg azt is elhiszem, hogy kevés a fél giga. De a fekete kép például egyáltalán nem általános dolog. A WinCentral kommentjei között sem sűrűn látok panaszt, pedig az ottani szokás miatt látni, hogy hányan használnak ilyen telefont (ugye a "+520" mint egyetértés, ilyesmi). Tudvalevő dolog, hogy a FB Messenger például okozhat lassan töltődő csempéket, mert zabálja a telefont, de mindent nem lehet a rendszerre fogni. Ott a hulladék 9gag app (egy a sok ilyen közül), ami csak képeket jelenít meg, aztán állandóan crashelt, mert gondolom semmit sem ürít a memóriából (sokszor egy pár megás gif nem tudott betöltődni, viszont a telefon néha használhatatlanná vált miatta egy restartig), ellenben egy Six Guns gond nélkül megy, ami azért picit összetettebb app, szóval ezen is múlik.
Gépelési hangot nem használok, de most bekapcsoltam és nem tapasztaltam késést, pedig nyomkodtam, de ettől függetlenül elhiszem. Nálam üres csempék sincsenek, pedig HR utoljára akkor volt, mikor kijött a Cyan.
Én is csak használom a telefont. Szóval oké, hogy nálad valamiért nem annyira jó, de azért ne általánosságban írj mindenről. Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy sokan írták, hogy nem változott sem a sebesség, sem az üzemidő (én még a Subway Surfers-t is teszteltem emiatt), max. annyi, hogy előjött ez a "HR után várj 2-3 napot hogy összerázódjon a rendszer" dolog. -
cattus
addikt
válasz
Namelesske #32920 üzenetére
Nálam csak Update 1 óta esett vissza a teljesítmény, de akkor elég látványosan. De ezt az időt már kibírom, ha megjelenik az új, Win 10-es széria, úgyis váltani fogok, az 520 meg megy tartaléknak / fejlesztői telefonnak.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Namelesske #32915 üzenetére
Nem tudom, nekem még mindig olyan gyors, mint amikor megvettem. Lehet, hogy én fogtam ki egy tökéletes darabot?
-
törölt tag
válasz
Namelesske #32909 üzenetére
Olyan kellene, ami 1 GB RAM-os, mert az 512-nagyon kevésnek bizonyult, csomószor kidobál programokból..
Az igazi "szerelem" az a 730 és 735, de sokallom rá a 60-65.000-et..
-
George85
tag
válasz
Namelesske #32874 üzenetére
Csak egy kicsit drága.
-
MineFox54
őstag
válasz
Namelesske #32874 üzenetére
Kínában a népsűrűség is kurva nagy (legalábbis kis helyre sok csájniz befér), akkor az energhiasűrűség miért ne lehetne nagy
-
SaGa59
őstag
válasz
Namelesske #32835 üzenetére
-
MineFox54
őstag
válasz
Namelesske #32866 üzenetére
Szia!
Dobsz (akár prvátba) egy gyári akksi csájnizből linket?
-
mdraco
őstag
válasz
Namelesske #32864 üzenetére
Minden éjjel töltőn van, van mikor napi kétszer töltöm. Majd veszek egy új akksit.
-
SaGa59
őstag
válasz
Namelesske #32859 üzenetére
Van rá WP app, vagy a telefon saját naptárjára rá lehet szinkronizálni a google fiók naptárát? Mondom, sose volt windowsos telefonom eddig, ráadásul úgy egy éve volt valami összecsapás a MS-Google fronton és bizonyos szinkronizálási lehetőségeket a Google lelőtt, talán az ActiveSync lehetőséget a google szolgáltatások felé...
-
MineFox54
őstag
válasz
Namelesske #32844 üzenetére
Nem úgy gondoltam. Igazából mobilról írtam, és nem is nagyon gondolkodtam a fogalmazáson.
Tehát:
kapacitív gombok tönkrementek, akkor előlapot, meg digitizert kell vennem?
-
SaGa59
őstag
válasz
Namelesske #32833 üzenetére
Ide, vagy a 435/532 topikba? Pár napig úgyis én idomítom, míg kitanuljuk a WP 8.1 dolgait...
-
SaGa59
őstag
válasz
Namelesske #32831 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, a 435-ös kétkártyásat rendeltem meg, 25700-ért házhoz szállítva, háztól-házig garanciával (azaz ha bedöglik, érte jön a futár, elviszi, javítás vagy csere után visszahozza). Elég lesz a két magos CPU és a 2Mpx-s kamera is. A Glance Screen pont mellékes. Ha nekem kellene, érdekes lenne pl a naptár miatt, de a nejemnek semmi ilyen igénye nincs. Megbízható, stabil telefon kell neki...
Fotózásra jó tíz éve egy 3Mpx Canon-t használunk és tökéletesen megfelel... Igaz, bármelyik kamerás mobil lencséjéhez képest minimum 5x akkora a lencsék átmérője, de inkább nagyobb és elsősorban ez számít...
Az 5800-asnak jó volt a kamerája, de azzal is csak végszükség esetén csináltam képeket... -
Over567
aktív tag
válasz
Namelesske #32822 üzenetére
Akkor tovább keresgélek köszi még egyszer a segítséget.
-
Over567
aktív tag
válasz
Namelesske #32820 üzenetére
Akkor mit ajánlanál helyette ha úgy alakulna. Max 20 körülért mit lehetne szerezni ami elfogadható? 520 főképp azért tetszett mert nem tetszenek a nagyon íves szélű telefonok. Köszi a segítséget.
-
ghost364
senior tag
válasz
Namelesske #32781 üzenetére
Azt tudom, plusz itt is ellenőriztem, és érvényes.
Csak az idegesít, hogy nem nagyon van másik telefonom. Kivéve persze ezt a csodát, remélem még működik, meg megtalálom.
-
WD9
csendes tag
válasz
Namelesske #32752 üzenetére
Köszönöm az ajánlást neked és karak_22-nek is!
-
netpeti98
addikt
válasz
Namelesske #32742 üzenetére
A Quiet hours tudja az időzítést, de Cortana kell hozzá. Illetve nem kapcsolódik le a hálózatról, ez valakinek hátrány, valakinek előny.
-
szucstom
őstag
válasz
Namelesske #32742 üzenetére
Na igen, pont ez az egyik bajom. Ébresztő pont jó lett volna, de sikerült elkésnem melóból, mert kikapcsolva nem ébresztett........ én meg nem akarom minden éjszaka töltőn tartani, mert akkor nincs a közelemben.
-
Zsoty
csendes tag
válasz
Namelesske #32734 üzenetére
Most kikapcsoltam. Figyelem sűrűn. Hátha észreveszek valamit.
-
Zsoty
csendes tag
válasz
Namelesske #32732 üzenetére
Telenor. Lehet frissítéskor kapcsol be talán?
-
Zsoty
csendes tag
válasz
Namelesske #32730 üzenetére
Pedig valahogyan beindult. Egy darabig nem is volt csak Wifi. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy sétálgatok és egyszeriben csak poénból megnéztem van e net, és lám lett.
-
válasz
Namelesske #32691 üzenetére
Értem, akkor felesleges a mérgelődésem.
-
ghost364
senior tag
válasz
Namelesske #32680 üzenetére
Múltkor még októbert mondtak, az előtt még nyár volt, szóval én ebben nem bíznék.
Megint túlvállalták magukat...
-
Matykoh
tag
válasz
Namelesske #32639 üzenetére
Nem ezen az oldalon, hanem minden oldalon nagyjából. hvg, stb...
-
temagad.aho
tag
válasz
Namelesske #32627 üzenetére
Ma adják ki újra 😊 frissítették az SRT-t és most elvileg nem lesz tégla a telódból
-
aram01
nagyúr
válasz
Namelesske #32627 üzenetére
értem, annyira nem erőltetem megvárom amíg jön frissítésbe
-
zozzoo
csendes tag
válasz
Namelesske #32613 üzenetére
Úgy tudom, hogy eredeti. ebayről vettem, de bontatlan, hivatalos(nak tűnő?) csomagolása volt. A kijelzőt letisztítottam, de az alsó három gomb ugyanúgy nem reagál. Szétszedtem, beraktam száraz helyre és majd holnap megnézem, hátha ez így segít. Megbontani nem akarom, mert nem biztos hogy úgy össze tudnám rakni ahogy nekem tetszik, úgyhogy ezután szervíz lesz.
Köszönöm a segítséget! -
Richter36
őstag
válasz
Namelesske #32607 üzenetére
Na igen… ilyen akkumlátor kapacitás mellett nem utolsó szempont ez sem ;-)
-
Richter36
őstag
válasz
Namelesske #32605 üzenetére
Nem is tűnt olyan borzasztónak. Rosszabbra számítottam.
-
Forestjo
senior tag
válasz
Namelesske #32580 üzenetére
Most még a 635 lehet még jó az olcsóbb Lumiák közül? Ezen erősen gondolkozom, mert 30-ért a Telekomnál van dominóban és ugyanennyiért listaáron is.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Namelesske #32528 üzenetére
Köszönöm, erre jutottam én is. Alternatív böngésző, asztali weboldal: Out of memory stb... hibák.
Tehát nincs megoldás, majd laptopon meg lehet nézni. -
bodnar10261
aktív tag
válasz
Namelesske #32516 üzenetére
Ez tetszett :
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
Namelesske #32458 üzenetére
a Perfect Music-ot használom sőt Böngésző között az Opera Mini-t próbálgatom
-
vigyori78
őstag
válasz
Namelesske #32456 üzenetére
Siker.
Telefonban gyári beállítások visszaállítása ,és ez után a Lumia Software Recovery Tool rendbe rakta.
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
Namelesske #32435 üzenetére
Az frankó. Hát ez akkor nem hiszem hogy összejön. Fiuk valaki valami ötlet?
-
Imi1981
veterán
válasz
Namelesske #32402 üzenetére
Hogy lehet csak letölteni?
-
Imi1981
veterán
válasz
Namelesske #32383 üzenetére
Uc fent van de az meg kilépked(kivéve ha speed módra van kapcsolva de ugy meg idétlenül jeleníti meg az oldalakat).opera mini is fent van de lassú és az is idétlenül jeleníti meg az oldalakat.A harmadikat amit írtál Surfy azt kipróbálom!
duo amit írtál azt is kipróbálom mert tényleg az ie lenne a legjobb ha nem fagyogatna!Friss rendszernél egy darabig tök jó azt pár nap múlva elkezdi sajnos a fagyogatást.
-
duo
addikt
válasz
Namelesske #32383 üzenetére
UC menti cserébe kilépeget az is.
IE esetén kellene egy előzmények meg keresési előzmények törlése, egy ideiglenes file törlés és egy reboot. hátha.
gáz, gáz az IE de nincs jobb jelenleg.az opera mini frissítésére kiváncsi leszek amúgy.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Namelesske #32335 üzenetére
Ez biztos?Nagyon hihetetlennek hangzik, a lime hátlaposoknál a szoftverben engedélyezve lenne a témaszín, a többi telefonnál meg kiütnék belőle? A 735/730 jött hivatalosan Denimmel, ott a promó képeken megjelent ez a zöld téma, nagyon bejött, mint a legújabb iOSnél. Valami témaszínező alkalmazás létezik, ha igen, érdemes-e vele szöszölni?
@kalozhun100:gondolom T-s, ha már kaptál töltőt is mellé, de milyen tarifa mellé jár ilyen jó áron?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
- Eladó iPhone 8 64GB Fekete Jó állapotban
- Eladó Apple iPhone 15 Pro MagSafe fekete szilikon tok - több darab. (MT1A3ZM/A)
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest