- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Még egy ideig elég lesz az 520, és nem tudjuk, hogy a Denim és az esetleg azután jövő frissítés mit javít a használhatóságon, hiszen elég sok 512 megás telefon van kint, nem sz@rhatják le az egészet. Most, hogy nem főverziót növelünk, így lehet optimalizálni.
evo87: Én személy szerint nem váltanék 630-ra. Memória ugyanannyi, a kijelző felbontása is csak minimálisan nagyobb, a ppi értéke kisebb, vagyis pixelesebb, villanó nincs, igaz, a proci jóval erősebb, de ez a "betöltés..." képernyőkön nem sokat javít. Grafikus chip megint ugyanaz. Szerintem várj, amíg elérhető árúak lesznek a legalább 720p-s kijelzőjű telefonok, bár szerintem a közeljövőben az olcsóbb Lumiák is megkapják majd a fullHD-s kijelzőket, gyönyörű, éles képpel. Addig meg az 520 bőven támogatott marad. De ahogy érzed
-
törölt tag
Csak olyan telefont nem 40 ezer környékén kapsz függetlenül
Ha ilyen igényeid vannak, akkor jobban jártál volna egy Droidos telefonnal, vagy ha WP, akkor 820-920 környékén kellene szétnézni, azok megfelelnek Neked. Az áruk viszont borsosabb. Ha combosabb WP-s telefon kell, akkor mélyen a zsebedbe kell nyúlnod. Android fronton meg a legújabb verzióhoz tudomásom szerint elkél a 2GB memória is, hogy szépen fusson.
-
tothjozsi96
addikt
Én is szórakoztam vele sokáig, de a Recovery Tool teljesen más szerintem!
Nekem sokáig volt probléma hogy nem tudtam feloldani a telefont mert nem érzékelte az ujjam és ezt le futtattam és mindjárt jó lett minden.
Azóta semmi féle bajom nincsen.
Jó, a zene lejátszóba a berecsegés. -
tothjozsi96
addikt
-
Namelesske
addikt
Nem a skype.com alatt tudod csatolgatni mindenféle ms fiókhoz! Nekem is egy régihez volt csatolva, majd átvittem az új alias alá és mintha semmi se változott volna.
Nem tudom, lehet nem ártana egy Hard Reset a telefonnak, nem szabadna kifagyni neki deep sleep-ben. Heti egyszer javasolt újraindítani, és havonta legalább egyszer ki kell venni az akkumulátort, és pihentetni pár percet a telefont, ez sokat segít az érintőképernyőnek a hibamentes működésben, meg a telefonnak se árt.
A kézikönyre és a tapasztalatra alapozva mondom mindezt.
-
kutga
félisten
Nem feltétlen. A Skype engem is megszivatott, én véletlenül nemet kattintottam amikor rákérdezett hogy kapcsolja-e össze a kettőt. Innentől akármit csináltam, nem ajánlotta fel újra a lehetőséget.
Próbáld meg a következőt: a skype.com oldalon lépj be a live azonosítóddal. A fiókbeállításokban töröld a kapcsolt live fiókot. Hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged