- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
almoska84
tag
Sziasztok. Arch Enemy - War Eternal (2014) [Digital Booklet] [iTunes AAC] - ilyesmit tehetek memkártyára? Le fogja játszani a teló? 14 darab m4a fájl van a könyvtárban.
-
almoska84
tag
Hello. Valakinek tapasztalata no-name töltőkkel kapcsolatban? Tegnap melóban kénytelen voltam egy kínai töltőre dugni a telót, és : elkezdett összevissza rezegni, nem tudtam se feloldani, se kikapcsolni, se semmit.. Levettem róla, kikapcs, vissza, rendbe jött. Visszadugtam, elkezdte ugyanezt megint, még képernyőmentéseket is csinált magától... Aztán nem kínoztam többet, este megkapta a saját töltőjét. Mi lehetett a gond? Vajon lett baja a telónak? Most jól megy.
-
almoska84
tag
-
almoska84
tag
"nincs kedvem olvasni"
Atyaisten...
-
almoska84
tag
Tudom, hogy béna kérdés, meg csak vissza kellene olvasnom 20000 hosszászólást, de : ugye nem megoldható, hogy telefonszámokat sim-re tegyem. A kérdésem az lenne, hogy csinál-e a telefon névjegyekről mentést, ha igen, hova, hol kapom azokat meg, vagy ezt én hogy tudom megoldani manuálisan?
-
almoska84
tag
válasz
egerke 3510 #21820 üzenetére
Nem az appok mennyisége számít...
Inkább legyen kevesebb, de jobb.
-
almoska84
tag
válasz
egerke 3510 #21788 üzenetére
Fuss végig x1port hozzászólásain!
-
almoska84
tag
válasz
Namelesske #21442 üzenetére
Én épp ezért várok vele még. Tudom, hogy a végén ugyanaz lesz mindenkinek, de a véglegesig hagyom, hogy mások tesztelgessék...
Addig tökéletesen megfelel a Black is.
-
almoska84
tag
Tibi csoki , napfénytető van..meg merülés is
Mindjárt elszabadúl a pokol ...
-
almoska84
tag
válasz
westcoastog #20825 üzenetére
Big like! Pontosan ilyen van nekem is, nagyon meg vagyok elégedve vele. Azért érdekes, nekem jól mükszik a kamera-gomb is ezzel..
-
almoska84
tag
válasz
x1port #20164 üzenetére
" Vonalasról vagyok . '
Amúgy nem értem , miért ez a veszekedés . Mondjuk tény , hogy 2014-ben dolgokat jobban is meg lehetne oldani , de : manapság az ember mielött vesz valamit , szerintem utánanéz . És telókból is , platformokból is van választék bőven . Úgyhogy , ha valakinek nem tetszik , lehet váltani . Én személy szerint maximálisan elégedett vagyok , mind kinézetileg , mind felhasználhatóság szempontjából a Lumia 520-al .
-
almoska84
tag
Annyi össze-vissza dolog kering a neten , rengeteg igen , meg nem , talán , stb .. Most akkor mi a helyzet a wp8.1-el ? Elérhető lesz kedvenc telónkra ?
-
almoska84
tag
Sziasztok . Ha dupla koppos ébresztés van neki , akkor black van rajta ??? Mert sehol nem írja .. Amúgy wifi-n frissült , repcsi üzemmódban .
-
almoska84
tag
válasz
cattus #19201 üzenetére
Köszi . De ezektől a dolgoktól függetlenűl nekem bejött , nagyon . Gyors , nem fagyott még , külsőre is tetszetős . Nem hajtom agyon , telefonálás , pár sms , stb mellett első , és másodok töltéssel is 7 nap valamennyi órákat ment .. !! Éjjelre van repcsi módba téve csak .
-
almoska84
tag
Sziasztok . Lehet h én vagyok gyagya , de : hogy lehet sim-re menteni egy névjegyet ? Telefonról másolni sim-re ? És - lehet h már volt ilyen kérdés , de 19000 bejegyzést végigolvasni ... - hogy lehetne barátkoztatni a drágát xp-vel ??
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest