- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
válasz
StarKiller89 #33028 üzenetére
Az első boot után nekem is a beállításokba. Azóta jó. XD Nem is tudtam elküldeni a kommentet... xD
-
törölt tag
válasz
StarKiller89 #32977 üzenetére
Általában az zavar be, igen. Olcsóbb levenni a fóliát, mint szervizbe vinni a telefont.
starr: Nyugodtan használhatja egy kártyával is.
-
törölt tag
válasz
StarKiller89 #32974 üzenetére
Van fólia a kijelzőn?
A duplakopp sem működik, ha azt érzékeli a telefon, hogy takarásban van (hogy ne lehessen zsebben feloldani).
-
cattus
addikt
válasz
StarKiller89 #32632 üzenetére
Nem tudni. De lehet, hogy 520-ra nem is jelenik majd meg, hanem rögtön a 10-et kapja meg.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
StarKiller89 #32625 üzenetére
?
-
yaksi
aktív tag
válasz
StarKiller89 #29315 üzenetére
Nekem Ugyanígy viselkedik a Viber. Ha csak mobilnet van, akkor nem jön meg a push (!) értesítés. Ha valami miatt belépek a Viberbe, ott az üzenet, csak értesítés nem jön róla.
Aztán amint csatlakozik a teló wifire, azonnal megjön az összes értesítés egyszerre. -
m1lan
őstag
válasz
Valószínűleg beállítottál egy limitet a Data Sense-ben, és mivel azt túllépted/le lettél korlátozva, a program nem engedi frissíteni az értesítéseket. Állítsd át korlátlanra az adatforgalmat, és helyrejön
-
kutga
félisten
válasz
Nekem akkor csinált ilyet, ha párhuzamosan pc-n is be voltam jelentkezve, ugyanabba fiókba. A másik ami rettentően zavart, hogy ha nagy nehezen megjött az értesítés és elolvastam mondjuk pc-n, böngészőből, a teló ugyanúgy újként jelezte, amíg meg nem nyitottam.
Szvsz nem tudsz vele mit kezdeni, a FB app és a Messenger is hulladék WP-n.
MOD
Kempeti
Küldj már egy screenshotot a hangerő beállításokról a főképernyőn. -
ghost364
senior tag
válasz
StarKiller89 #29097 üzenetére
B
-
Воланд
titán
válasz
StarKiller89 #28189 üzenetére
inditsd ujra a telefont.
-
confuser
senior tag
válasz
StarKiller89 #27749 üzenetére
A többcsempés nézet, a cortana csempeés a háttér mind erőforrásigényes. Ha azonos számú csempe mellett ezek valamelyikét is használod, lehet hogy az teszi darabosabbá az animációt.
-
Humbucker
senior tag
válasz
StarKiller89 #27744 üzenetére
Szólj egy burkolónak, javítson a csempéken
-
D4v3
őstag
válasz
StarKiller89 #27744 üzenetére
Esélyes, hogy túl sok csempét használsz
-
Namelesske
addikt
válasz
StarKiller89 #27313 üzenetére
Ezzel mutogatják az innovatív automatikus visszakapcsolás fícsört, nehogymá paraszt ne vedd észre, hogy lehet ilyet is... Felfoghatjuk kényelmi funkciónak is. Fura az biztos. Dobhatna egy felbukkanó ablakot is helyette...
-
cattus
addikt
válasz
StarKiller89 #27257 üzenetére
Gondolom így nem kell annyit várni a betöltéssel, ha visszalépsz az appba.
-
cattus
addikt
válasz
StarKiller89 #27255 üzenetére
Nem hiba, így van megírva az app.
-
xxSanchez
őstag
válasz
StarKiller89 #27251 üzenetére
Nekem is ott marad, valamiért nem záródik be.
-
Namelesske
addikt
válasz
StarKiller89 #27248 üzenetére
A takarékos üzemmód alatt beállíthatod, hogy ne fusson a háttérben. A WP 8.1 alatt már a vissza gomb sem zárja be az alkalmazásokat. Én leteszteltem, de nekem mindig úgy töltődik be mint 8.0 alatt nem folytat semmit ha a kezdőképernyőről nyitom meg miután háttérbe küldtem. Az alkalmazás váltóról folytatja, ha ott meg lefelé suhintó mozdulattal bezárod, akkor ugye elölről fog betöltődni amikor megnyitod a kezdőképernyőről. Szóval ennyit tehetsz hogy a csempére szoktatod magad, vagy mindig kiszeded az előzményekből az alkalmazás váltóban. Vagy megnyitás után rázol egyet a telefonon és frissül az éppen mutatott tartalom.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
StarKiller89 #27164 üzenetére
Jobb is, egy hatalmas baromság volt, amikor vettem a telefont jól megszopatott, mire rájöttem erre a hülyeségre, h alapból lezárásnál kinyomja a wifit. Én meg vártam az értesítéseket...
-
hroberto
veterán
válasz
StarKiller89 #27164 üzenetére
Nem.
-
Lacus_84
senior tag
válasz
StarKiller89 #27157 üzenetére
8.1 van a telefonon? Mert akkor nem tudom ott hogy működik, még nem frissítettem.
-
Lacus_84
senior tag
válasz
StarKiller89 #27154 üzenetére
Csak a bekapcsolás után készült képeket tölti fel automatikusan.
Fényképek --> kijelölöd a feltölteni kívánt képet --> 3 pötty --> mentés Skydrive-ra -
cattus
addikt
válasz
StarKiller89 #27141 üzenetére
Áruház --> beállítások --> frissítések keresése.
-
miqlas
őstag
válasz
StarKiller89 #27013 üzenetére
... ne aggódj, szeptember közepéig biztosan kijön!
-
KunEmber
senior tag
válasz
StarKiller89 #27013 üzenetére
El.
-
Den96
csendes tag
válasz
StarKiller89 #26202 üzenetére
-
old rocker
veterán
válasz
StarKiller89 #25598 üzenetére
nekem nem...
-
Kryczek
aktív tag
válasz
StarKiller89 #25601 üzenetére
csatlakozok, próbáltam, rakás sz@r...
-
Drachoo
senior tag
válasz
StarKiller89 #25598 üzenetére
Akkor ott valami gond lesz nálad. Nekem frissül a csempe.
Bár az is egy nem elhanyagolható lehetőség, hogy valami ismeretlen időjárási jelenség tanúja vagy.
-
cattus
addikt
válasz
StarKiller89 #24244 üzenetére
A nyáron. De a készüléktől is függ, a felsőkategóriások valószínűleg előbb kapják meg, mint az alsóbb szegmens.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
StarKiller89 #20473 üzenetére
?
-
gahor72
aktív tag
válasz
StarKiller89 #20050 üzenetére
Hello!
Nemrég én is így jártam.
A régi telóm megvágott csengőhangját (mp3 zene)másoltam át,hogy 520-on is használjam.
De nem találtam a telóban,viszont a pc-re dugva ott volt a csengőhangok mappában.
Kiderítettem,hogy DRM védelem volt a zenéken,azért nem mutatta a teló.
Leszedtem a DRM-et onnan látta,és tudom használni.
üdv -
StarKiller89
senior tag
válasz
StarKiller89 #20045 üzenetére
Átnéztem mindent és egyszerűen sehol nincs, gondolom beb*szta az egyéb mappába azzal meg sokra megyek, eddig nem volt bajom a wp-vel de ez nagyon felbosszantott.
-
karika85
tag
válasz
StarKiller89 #20036 üzenetére
Mivel hangot küldtek át Neked, így logikus,hogy a zenék+videóknál kell keresni!
-
Den96
csendes tag
válasz
StarKiller89 #19284 üzenetére
Az az esemény időtartama, nem lehet eltüntetni.
-
Den96
csendes tag
válasz
StarKiller89 #19280 üzenetére
Innen letöltöd a névnap.ics fájlt:
http://logout.hu/bejegyzes/petipetya/google_naptar_eltuntek_a_magyar_nevnapok_van_megol.html
A microsoft-os naptárban az importálásnál megnyitod,majd mented a naptárat pl névnap néven.
A telefonon az e-mail fiókoknál szinkronizálod a microsoft fiókod, majd a naptárban engedélyezed a névnap naptárat. -
StarKiller89
senior tag
válasz
StarKiller89 #19280 üzenetére
na találtam egy másik linket ami él, beimportálom az .ics fájlt a live naptárba, de a telefonon sehol nem látom a névnapokat hiába állítom be a zárolási képernyőre a naptárat
-
StarKiller89
senior tag
válasz
StarKiller89 #19275 üzenetére
nem is él már ez a link
-
confuser
senior tag
válasz
StarKiller89 #16733 üzenetére
Egész nap ez a névnap van
Egyébként ezen én is gondolkoztam, és szerintem az ott időjárás előrejelzés lenne, csak nincs beállítva (pl. Napsütés egész nap). Talán azt is valami kicsavart módon kell beállítani, mint a névnapokat, vagy mint ahogy a fentebb írt Rádió is a Zene menüpont alá került be. Ülj le MS fiam, logikából egyes!
-
patex1983
őstag
válasz
StarKiller89 #16730 üzenetére
Lejárt a szerk.:
-
patex1983
őstag
válasz
StarKiller89 #16730 üzenetére
Itt a megoldás, csak pár hsz-el előtted tárgyaltuk épp...
-
Chesterfield
őstag
válasz
StarKiller89 #16711 üzenetére
Van névnapok app, az frissíti mindig a lapkát.
-
Ubul86
őstag
válasz
StarKiller89 #16620 üzenetére
biztos akkor? nem fél12kor?
-
Ubul86
őstag
válasz
StarKiller89 #16553 üzenetére
nem tudom, de a lényeg az, hogy azzal, hogy most itt türelmetlenkedünk, nem fog hamarabb jönni
-
AMD Power
titán
válasz
StarKiller89 #16404 üzenetére
Az nevetségesen sok. Inkább akkor nem kell a játék....
-
Blyan
félisten
válasz
StarKiller89 #16194 üzenetére
Már egy ideje van
-
westcoastog
veterán
válasz
StarKiller89 #15555 üzenetére
Bog(arat) ültetett itt a fülembe a fentebbi hozzászólásával.
-
Tin
veterán
válasz
StarKiller89 #15463 üzenetére
mint írta Devas, meg is vettem.
arra, amire nekem kell, arra pont jó. mint írtam, van egy szép nap csúnya bevilágítás alul, meg pár pixelhiba a kijelzőn. gyanítom, a cseredarabok is ilyenek.
viszont 25e-ért pont megérte, ennyiért full alap android vagy nyomógombos teló kapható csak. a megévő gombos alap samsung telóm is drágább, mint ez, na azon viszont csak telózni lehet. szóval...
persze ilyen 40-50e-ért biztosan mást vettem volna.
-
Devas
őstag
válasz
StarKiller89 #15463 üzenetére
Már megvette
-
Tim82
félisten
válasz
StarKiller89 #14542 üzenetére
Méretileg is kisebb a többi Lumiához képest, kivéve 620. Szóval még jogos is így emlegetni szerintem...
-
mdraco
őstag
válasz
StarKiller89 #14493 üzenetére
Hardweres korlát miatt.
-
patex1983
őstag
válasz
StarKiller89 #13644 üzenetére
Mennyi időt vársz lezárás után? Pár másodpercig/percig még nálam is aktív marad a wifi, de után bontja a kapcsolatot.
-
fntastic
aktív tag
válasz
StarKiller89 #13158 üzenetére
Én sem hinném, hogy az is 28k lesz kártyásan.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
StarKiller89 #11328 üzenetére
ja hogy nem működik minden régióban, kössz... akkor marad a shazam
-
yaksi
aktív tag
válasz
StarKiller89 #11281 üzenetére
Én is rendeltem, nekem sem T-s számom van. Van egy olyan lehetőség, hogy azzal az email címmel is be tudsz lépni, amit a rendeleskor megadtál, és arra elméletileg egy visszaigazolást is kaptál.
Kér jelszót is, azt én nem tudtam, így rákattintottam az Elfelejtettem a jelszavamat-ra, és az email címet megadva, küldött rá egy ideiglenes jelszót, amivel 10 percig be lehet lépni, és új jelszót beállítani.
Belépve látható, hogy milyen státuszban van a rendelésed. Az enyém feldolgozásra vár. Holnap munkaidőben hívnak, és holnaputánra küldik futárral...Mondjuk, most nézem, hogy Te hátlapot rendeltél... Én meg telefont.
-
vrsptr
aktív tag
válasz
StarKiller89 #11281 üzenetére
Nekem T-s telefonszámom volt, úgy rendeltem. Nálam is nehézkes volt a rendelés, de más miatt, 4-5x-re sikerült végigmennem az egészen, mert valami baja volt állandóan, nem engedett tovább, de nem írta ki miért nem. Mikor végre sikerült kaptam e-mail-t és smst is, hogy átvehető. Különben kérdeztem T-Pontban átvételnél (ide rendeltem), hogy helyben is ugyanannyi-e az ára (1490 Ft) és ugyanannyi, volt is ott egy rakat sárga és piros hátlap. Szóval menj be T-Pont és vegyél
. Más viszont azt írta, hogy T-Mobile-ba 2990Ft-ba kerül :/ [link], szóval nem értem.
-
btudos
nagyúr
válasz
StarKiller89 #11211 üzenetére
Figyeli az aktuális híreket
-
bcbrown93
csendes tag
válasz
StarKiller89 #10960 üzenetére
MoliPlayer, de fizetős
-
RMZ250
senior tag
válasz
StarKiller89 #10960 üzenetére
Szerintem nem viszi, de amikor fel akarod másolni rá a videót felkínálja a lehetőséget az átkonvertálásra. Elfogadod és onnantól kezdve lejátsza.
-
Spancho
senior tag
válasz
StarKiller89 #10899 üzenetére
Hopp ,közben már le is írtad a megfejtést
-
duo
addikt
válasz
StarKiller89 #10707 üzenetére
mentés a felhőbe lehet az alkalmazáslistádról , de az sms-eidról is. a naptárad és a telefonkönyved meg a hotmailes fiók eleve szinkronizálja. fényképeidet is érdemes, de azt pl én az sd kártyán tartom, így azt nem mentettem külön.
-
drkbl
őstag
válasz
StarKiller89 #10678 üzenetére
SD kártyán Documents mappa?
-
Blyan
félisten
válasz
StarKiller89 #10678 üzenetére
Levélcsatolmány és vagy Skydrive. Lehet SD kártyán is megtalálja.
-
válasz
StarKiller89 #10666 üzenetére
Én mindig használom, és netezek rajta, emailt olvasok és 2 napot kibírja. Ha kikapcsolod, meg a wifit is, akkor szerintem a 4 nap is meglehet a telefonnak.
(#10669) gabor.vig
Persze, ha az ékezet nélküli változatát hosszan "nyomod".
Amúgy nem tud ilyet a telefon és szerintem nem is fog tudni. -
Blyan
félisten
válasz
StarKiller89 #10666 üzenetére
Én mindig kikapcsolva hagyom, ritkán használok helyzetfüggő alkalmazást, ha mégis egy mozdulat az egész.
Amúgy nem vészes a fogasztása alaphelyzetben, legalább is úgy vettem észre. Természtesen aktiv használattal ez azért jelentősen változik.
-
nicu71
addikt
válasz
StarKiller89 #10628 üzenetére
szia,pc-n használd az mp3 tag nevű ingyenes magyar nyelvű progit.Csinálsz egy "vegyes" mappát majd előveszed az egyébként a menűbe beépülő mp3taget és pillanatok alatt kitöltöd minden számhoz,hogy vegyes ,vegyes vegyes.... és ennyi,ráhúzod a telóra.
-
cattus
addikt
válasz
StarKiller89 #10468 üzenetére
Töröld a böngészési előzményeket.
-
cattus
addikt
válasz
StarKiller89 #10431 üzenetére
Nem az alkalmazásokat menti el, csak az applistát és a telefon beállításait - illetve ha akarod akkor az SMS-eket, az üzeneteket, képeket és videókat is.
-
old rocker
veterán
válasz
StarKiller89 #10412 üzenetére
Én az ilyen malőrökért szüntettem meg a fészbükkös fiók kapcsolódását. A naptáram teleszórta az ismerősök szülinapjával stb.
-
nicu71
addikt
válasz
StarKiller89 #10410 üzenetére
szerintem nincs,csak ha fiókot leválasztod.De miért zavar ez annyira?Ne nézz oda,vagy mittudomén.
-
nicu71
addikt
válasz
StarKiller89 #10408 üzenetére
azok a képek a fényképalbumban csak online érhetők el,felesleges emiatt aggódni.Amúgy is általában csak a filmtekercs vagy a dátum az érdekes/esetleg a mentett képek,vagy a kedvencek....
-
oldbone'76
tag
válasz
StarKiller89 #10258 üzenetére
Esetleg nincs egy playlist file az mp3-aid mellett az albumban?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
StarKiller89 #10293 üzenetére
a GDR3 fejlesztői előzetest már most is felrakhatod, az nem béta, hanem végleges szoftver.
a nokiás Lumia Black update-et viszont a szolgáltatóknak is jóvá kell hagynia, ami lassú folyamat lehet, én a helyedben csak jövőre számítanék rá.
-
old rocker
veterán
válasz
StarKiller89 #10256 üzenetére
-
StarKiller89
senior tag
válasz
StarKiller89 #10257 üzenetére
Egyszerűen nem értem, akármit másolok fel, duplán másolja a telefonra, mi az Isten ez?
-
nbukta77
addikt
válasz
StarKiller89 #10214 üzenetére
Hat ugy nem is jegyzi meg. Minek kijelentkezni?
-
nbukta77
addikt
válasz
StarKiller89 #10212 üzenetére
Kijelentkezgetsz a kliensbol?
-
nbukta77
addikt
válasz
StarKiller89 #10206 üzenetére
Nekem megjegyezte. Meg a jelszavam is.
-
nbukta77
addikt
válasz
StarKiller89 #10196 üzenetére
Nem a kliensben kell bekapcsolni. Hanem az uzenetbeallitasokban van egy facebook alapu cseveges bekapcsolasa azt kell es utana az uzenetekben onlinere kell magad rakni.
-
T_Stark
őstag
válasz
StarKiller89 #10057 üzenetére
Összekapcsolod a Facebook fiókoddal, és ugyanúgy jelzi a Facebook üziket is mintha sms-t kapnál.
Én mindig így chatelek, nem a Facebook appban.(#10060) m1lan
Ebben a percben próbáltam ki GDR3-mal, és nálam már nem világít a kijelző lezárás után. -
btudos
nagyúr
válasz
-
cattus
addikt
válasz
Mi a kérdés? Ha az Üzenetek app-ban beállítottad a Facebook-alapú csevegést, működik.
Előző kérdésedre a válasz pedig nem, csak a belső memóriára enged telepíteni.
-
Joker88
őstag
válasz
StarKiller89 #10047 üzenetére
ha a telefon elején lévő nokia felirat mellett látod,az a távolság érzékelő és a környezeti-fény érzékelő .
nálam,spec ha sötétben lezárom a képernyőt,majd hirtelen megnyomom a kioldó gombot, egy századmásodpercre az egyik (gondolom a fényérzékelő) vörösen felcsillan .
-
cattus
addikt
válasz
StarKiller89 #10047 üzenetére
A közelség- és fényérzékelő.
-
westcoastog
veterán
válasz
StarKiller89 #10043 üzenetére
De, pedig ekkora a távolság.
-
El Gringo
senior tag
válasz
StarKiller89 #10040 üzenetére
ez eddig is ilyen volt
-
cattus
addikt
válasz
StarKiller89 #10040 üzenetére
Nem lehet, ez ilyen.
-
old rocker
veterán
válasz
StarKiller89 #9982 üzenetére
Az Áruházhoz hozzárendelsz egy PIN kódot, akkor azt minden vásárlásnál kéri.
-
cattus
addikt
válasz
StarKiller89 #9939 üzenetére
Addig nyomogatod a vissza gombot, amig kidob a Kezdőképernyőre vagy egy másik app-ba. GDR3-tól meg már az alkalmazásváltóban lesz egy X, amivel azonnal lehet bezárni.
(#9944) old rocker: ha jól emlékszem, a Connectivity Tiles-ra panaszkodtak többen is.
-
Tim82
félisten
válasz
StarKiller89 #9877 üzenetére
Semmi baj nincsen a YouTube-bal a telefonon, csak felejtsd el a "hivatalos", MS-féle YouTube alkalmazást, ami - köszönhetően annak, hogy a Google beintett az MS-nek - kényszerből egy visszanyírt funkcionalitású app. Van helyette MetroTube, Youtube HD, meg még pár más, teljesen jól használható alkalmazás.
Facebook-nál az értesítések késve érkezése szokott gond lenni, de változó, hogy mennyit késik, illetve messze nem mindenkinél késik.
-
confuser
senior tag
válasz
StarKiller89 #9877 üzenetére
Minden második oldalon előjön a kérdés a kezdetek óta. Használd a keresőt, vagy olvass vissza, nem kell még +20 hsz csak emiatt. És egyébként az összes többi kérdésedre is van válasz a topicban. Először olvasni, aztán kérdezni. Ez fórum, nem helpdesk/support.
/Bocs a kifakadásért, te vagy a szerencsétlen 100-adik vásárló/ -
Devas
őstag
válasz
StarKiller89 #9875 üzenetére
Olvasd el ezt a hozzászólásomat, ebben leírtam pár dolgot: (#9634)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Videós, mozgóképes topik
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged