Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • confuser

    senior tag

    válasz m1lan #18960 üzenetére

    a többi meg valószínűleg a telefon gyengesége miatt jön elő. Pl. csak a nagy méretű képeknél lesz darabos az animáció a további beállításokra nyomva, míg egy kisebbnél nem
    Képeknél nekem egyáltalán nem darabos az animáció, hanem duplikálódik, viszont mindkettő folyamatos :D. És ezt ugyanúgy megcsinálja egy 120x120-as képnél, mint egy 5MP-esnél. IE-nél lehetséges, hogy tényleg attól függ, hogy a betöltött oldal mennyi erőforrást foglal le, de képeknél kizárt.

    A beállítások menü nekem eddig csak egyetlen egyszer csinálta ezt, amit írtál, de szerintem az még Black előtt volt... bár lehet hogy már GDR3-mal - ami ugye jelen esetben a fontosabb - de már nem emlékszem. Mivel nekem csak egyszer jött elő, nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget.

    (#18954) cattus
    Köszönöm a válaszod. Az oldalbetöltődéses hiba egyébként eddig nekem is csak a WPCentralon jött elő, de ott minden lapon (főoldalon és a cikkeknél is), gondolom van valami a headerben vagy a footerben, amit nem tud lekezelni az IE10. Esetleg megnéznéd, hogy neked betölti-e teljesen ezt az oldalt?

Új hozzászólás Aktív témák