Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• confuser

senior tag

válasz johnyboy25 #28390 üzenetére

Nekem a power gomb adta meg magát kb. 1 hónapja*. Bevittem a Nokia Care-be, és fél napon belül megcsinálták (ha már nekiestek, a többi gombnál is erősítettek a forraszanyagon :), úgyhogy respect a Nokia Care-nek). Beszéltem a szervizessel, és ő is mondta, hogy ez egy gyakori hiba, nem érti miért spórolt a Nokia ennyire a forraszanyaggal.

Tehát a srác a videóban nem lőtt nagyon mellé (azt mondta, hogy valószínűleg rossz forraszanyagot használtak). A Home-made megoldás sem rossz, de ha már ilyen gyorsan és jól működő support-tal rendelkező telefont vettem, csak használom alkalomadtán :)

*Annyit még hozzátennék, hogy az én power gombom úgy adta meg magát, hogy szinte alig használtam. Ébresztéshez 90-95%-ban duplakoppos ébresztést használok, lezáráshoz pedig hasonló %-ban egy kitűzött lezáró csempét. 2-3 hetente egyszeri újraindításhoz (amikor eszembe jutott), meg havi 1 képernyőmentéshez volt használva, és mégis megadta magát... Érdekes, hogy a hangerőgombok, amiket jóval többet használok, élnek és virulnak.

Új hozzászólás Aktív témák