- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fenton #28893 üzenetére
Szerintem én is feldobom hamar a TP-t, ha megjelenik
Arra is kíváncsi vagyok, hogy lesz-e valami komolyabb dolog a telefon és az asztali gép között azon kívül, hogy megjelenik, mint külső meghajtó, meg lehet hang nélkül USB-n képet kivetíteni. Az OS X egész jó dolgokat tud, villantson hát az MS is
Én a telefonvásárlást vagy addig hanyagolom, míg ki nem hal az 520, vagy amíg meg nem jelenik olyan W10-es telefon, ami hasonlóan jó árban lesz, és mindenben pont dupla annyit tud, mint az 520Amúgy megnéztem, megvan a takarékos módnál a fényerő visszavétele (Megjelenés menüpont), és be is van kapcsolva, mégsem veszi vissza. Most állítgattam párszor, majd kiderül, hogy most akarja-e. Cyan óta ilyen, PfD-n még jó volt.
A hátralévő üzemidőhöz (töltés után 20 órát ír) köze van annak is, hogy mobilnetről böngésztem egy darabig, és messze az IE merítette legjobban a telefont. Gondolom kell egy kis idő, hogy újraszámolja (1 órát hagytam neki). Ha készenlétben hagynám 1 napig, akkor töltés után biztosan ilyen 2 napot írna. -
confuser
senior tag
válasz
Fenton #24927 üzenetére
Ez a július első 2 hete Indiára vonatkozik, nem Magyarországra. Franciaországból elvileg az SFR nevű szolgáltató ennél is pontosabbat nyilatkozott: ők július 8-án "adják ki" az OTA frissítést.
Szóval a hír igaz is meg nem is. Elkezdenek szállingózni júliusban a frissítések, de magyar szolgáltatónál szerintem legkorábban július vége, de inkább augusztus a reális, hogy megjelenlen a 8.1-es frissítés.
Az általad linkelt cikkben egyébként elég felületesen fogalmaz, így több dolog nem jól, vagy nem egyértelműen jön le az olvasónak. Pl.:
- A MS féle mappázás nem most fog jönni, hanem a GDR1-ben (már ha ez lesz a neve, de esélyes)
- A Word Flow magyar billentyűzettel még nem érhető el (angollal és némettel igen, meg még talán pár nyelven) -
Namelesske
addikt
válasz
Fenton #23879 üzenetére
Én Galaxy Nexus tulajdonos voltam, amikor még a készülék támogatott volt a Google Részéről is. Szándékosan döntöttem egy ennyire zárt ökoszisztéma mellett, mert egyszerűen nem bírtam magammal, meg a bennem lévő geek-el és mindig romokat meg scripteket készítettem magamnak, meg szénné hackeltem az egészet, meg mindenféle saját ütemezőkkel, szabályrendszerekkel, stb. Amikor jöttek az első általam megoldhatatlan hardveres problémák és még csak egy linket sem találtam a Google oldalán, hogy kihez fordulhatok panasszal, és még garanciában sem javították 1 hónap után a telefont, elegem lett, hogy már a második androidos telefonom is ugyan azt csinálja mint az első amit pont ilyen instabilitás miatt cseréltem le, ráfogva a korára.
Imádom a Windows Phone-t ahogy van. Lehetne egy kicsit összeszedettebb, de szerintem a 8.1-ben örömömet fogom lelni. Szándékosan nem telepítettem, pont arra hivatkozva amit írtál
-
consono
nagyúr
Fogdosd meg előtte azért, nekem az vette el a kedvemet az 520-tól, pedig nagyon rá voltam indulva
Egyszerűen nem volt kényelmes sehogyan sem. Sem a forma, sem a képernyő. Bajban is vagyok most, mert nem igen maradt alternatívám más mint a HTC 8S meg a Lumia 620 az ár miatt... A 620 már kicsi a mostani 4.3" után, a HTC meg csak 4GB, de minden másban ez lenne a tökéletes nekem...
Bocs az offért, el vagyok kicsit keseredve...
-
albiosz
őstag
Mindenképp ebben a színben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest