- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
yaksi
aktív tag
válasz
ketele69 #30713 üzenetére
Nem kelk se Wifi, se mobilhálózat. Csak akkor kell fizetni, ha üzenetet küldesz a telefonodra. Le tudod zárni távolból a telefont, és a kijelzőre üzenni a delikvensnek, aki elcsórta, hogy hova hozza vissza de sürgősen.
Ennek a szolgáltatásnak egyetlen nagy hátulütője van: Ahogy a tolvaj kiveszi a sim-kártyát a telefonból, cseszhetem a nyomkövetést, nem fogja megtalálni... Ennyi.
-
SANKADI
aktív tag
válasz
ketele69 #27768 üzenetére
Nekem is jobban merült a 8.1-nél, de mostanra ugyanúgy 2 napot bír mint a 8.0, egy picivel lehet jobban merül még most is, de nem számottevő. Én lekorlátoztam szinte az összes háttérben futó alkalmazást, ami maradt: -Akkumulátor,-Naptár,-Takarékos üzemmód,-HERE Drive+,-OneDrive,-SuperTimerFree. Zenét sem hallgatok telefonon, persze aki szokott azt is érdemes bekapcsolni. A Wifi-t csak akkor kapcsolom be amikor használom. Tegnap reggel vettem le a töltőről, most 55 %-on van (fél kilenckor), még 1 nap használatot „jósol”. Szerintem nincs ezzel baj, csak nagyobb odafigyelés kell, alapból kevésbé „takarékoskodik” . Nekem most második a telefon, első a Facebook Béta,Harmadik az Internet Explorer.
-
kutga
félisten
válasz
ketele69 #27768 üzenetére
Gyerekek. Tudom hogy facebook, meg internet, meg toronyóra lánccal de ez akkor is alapvetően egy TELEFON. Ha telefonálsz rajta, akkor az zabálja az akksit. Hiába méred a máséhoz, azon más programok futnak, másképpen merül.
Az meg hogy gyorsabban merül nem valami objektív mérce. Majd ha mutatsz nekem egy tesztet egymás mellé rakva a 8.0-8.1-et akkor elhiszem. Egyébként is, ha nyomkodod merül, ha sokat nyomkodod tölteni kell. Ne várjon senki csodát az akkutól.
-
patex1983
őstag
válasz
ketele69 #24647 üzenetére
A gyári csak egyet tud, a Chronos calendar nevű app tud többet.
-
Balion
senior tag
válasz
ketele69 #22318 üzenetére
Sony MH1C esetleg? Merthogy éppen van egy eladó
Van rajta minden. Mic, hangerő, számléptetés, és ma jöttem rá, hogy Cortana-t is előhívja az egyik gomb, ami nem is rossz, mert csak bemondom, hogy play (előadó, album, vagy dalcím, és már játssza is).
Ok, ennyi volt a reklám -
válasz
ketele69 #19341 üzenetére
Szia. Bármelyik bluetooth os ótórádió. Jobb mint egy külön modult berakatni... Nekem egy smailo fejegységem van és minden hibátlanul megy. Egyedül annyi hogy akkor játsza le usbn a zenét a telóról ha azok a tel belső memóriájában vamnak, nem az sdn. Jah és tök jól tölti a fejegység a telefont. Leteszteltem csak elfelejtettem megírni...
-
Tim82
félisten
válasz
ketele69 #6633 üzenetére
Korábbi hsz-ekben olvastam, hogy a HERE Drive+ (global licence) kb. 4.750 Ft-ért megvásárolható az Áruházban.
Továbbra is: a telefonon, az app-on belül van lehetőség a sima Drive-ról Drive+ licenszre váltani, az még mindig kb. 4750 Ft.
Gondolom, az általad látott ár arra vonatkozik, hogy a nem Lumia-telefonokra (tehát azokra, amelyeken a sima Drive sincsen fent) ennyiért vehető meg a Here Drive+.
-
Tim82
félisten
válasz
ketele69 #4754 üzenetére
Beállítások -> email+fiókok -> [már beállított Google-fiók neve] -> E-mailek letöltése -> időkorlát nélkül
desolator: elvileg ha egy új telefonon aktiválod a Vibert, a régin automatikusan deaktiválódik, nekem legalábbis így ment. Itt meg tudod kérdezni, Vibermedia néven valaki szokott válaszolni a Viber ügyfélszolgálatáról.
-
DS39
nagyúr
válasz
ketele69 #4749 üzenetére
javaslom ennek az átolvasását: [link]
5. igen, ha van ms fiókod vagy hotmail/outlook email címed, ahhoz tudod szinkronizálni a névjegyeket, és valóban a legegyszerűbb, ha az outlook.com-ra felmész, és ott a Személyek/Kapcsolatok menüben szerkeszted kényelmesen a névjegyeidet.
-
Tim82
félisten
válasz
ketele69 #4749 üzenetére
1. Ahogy a topik tetején lévő összefoglalóban is olvasható, ez így működik, nem tudsz rajta változtatni. Az összes WP8-as telefon ilyen.
2. Beállítások -> mobil adatátvitel -> Adatkapcsolat (itt kapcsold ki)
3. Beállítások -> email+fiókok -> fiók hozzáadása -> Google (innentől részletezd, hogy mi nem egyértelmű...)
4. MS-fiók szerintem ahhoz kell, hogy tudj alkalmazást telepíteni az Áruházból. A telefon szoftverének frisstéséhez nem hiszem, hogy szükség lenne rá. A navigációt a HERE Drive-on belül tudod frissíteni (megvenni a globális licenszet), térképeket pedig a HERE Maps-on belül tudsz letölteni. Mindkét alkalmazás gyárilag rajta kell, hogy legyen a telefonodon.
(Az ötöst passzolom, nem használom egyiket sem.)
A zárójeles kérdésedre megint csak az összefoglalót tudom javasolni, ahol link is van a Windows Phone 8 Desktop letöltéséhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Opel topik
- Spórolós topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Milyen digitális videókamerát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest