- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
heidricha
őstag
válasz
ghiottone #7710 üzenetére
Kellene, de nem.
Ugyanis nem marad bekapcsolva a GPS (legalábbis az Android szerint), ilyenkor le is lehet tiltani nyugodtan, az sem használ semmit. Nem használja senki, és semmi, csak épp a fogyasztáson látszik, hogy veszettül eszi az elemet.Tartózkodási hellyel játszottam eleinte sokat, de nem hozott reprodukálható eredményt - összességében mindegy volt, hogy engedem, vagy nem, a fogyasztás megnő az első hosszabb (?) GPS használat után, az esetek 90%-ában.
Most a Keresést vettem ki a rendszerből, és egyelőre sokkal jobban néz ki a fogyasztás, de még kevés idő telt el, hogy komolyan bizakodhatnék.
-
Takuun
aktív tag
válasz
ghiottone #7702 üzenetére
Na akkor csak jól tudtam, hogy nincsen automata érzékelés, vagyis nem állítja magától a fényt az S3 Mini.
Ha nincsen giroszkóp a Moto G-ben, akkor a youtube, hogy lehet tele olyan játékokkal amit a mozgást érzékelik? Pl az autós játékok! Vagy a giroszkópnak más a funkciója?
Amúgy ha automatikus fényerőállítás van beállítva egy telefonon az jobban szívja az akkut?
-
pete_21
addikt
válasz
ghiottone #7416 üzenetére
(#7416) _ghiottone és (#7415) nbukta77: Köszi a választ nektek!
_ghiottone: Ezek szerint TC-vel is mennie kell. Másik gépen is megnéztem, másik telefonnal, és ott is ugyanaz a hiba van, és ugyanaz a 8.01 x64-es TC. Vagy 8.01-es hiba, vagy az x64-nek van valami korlátozása. Frissítem majd, és meglátjuk.(#7426) focvis: Ingyenes az is, csak ne Play-ről töltsd, hanem a linkelt xda oldalról. A második hsz-ben van csatolva az apk.
-
mhmpista
aktív tag
válasz
ghiottone #7382 üzenetére
Igen? Értem.
Akkor lehet ez lesz.
Amúgy független.
Legalábbis telenorral megy.(#7383) focvis Már próbáltam és nem akar frissülni...
http://sbf.droid-developers.org/phone.php?device=14Nem értem miért már mindenhogy próbáltam. Klasszikus módon is és a Motorola device Managerren keresztül is.
Mindehol azt írja nincs frissebb....Sőt simán wifin azt írja hogy Oops! csatlakozzak wifihez mert nem érzékeli a hálózatot. stbstb...
Pedig wifin vagyok és minden más megy.... -
Lovi24
senior tag
válasz
ghiottone #7286 üzenetére
Lesz belőle egy Moto G+ verzió,emelt órajellel ,javított kamerával
Anno ,amikor a Defy-t is megvettem,a szolgáltatóknál érdeklődve azt a választ kaptam,hogy "mi nem is árulunk Motorolát,biztos nem lesz nálunk". Annyira nem volt még elterjedve,azt sem tudták mi az a defy! Aztán pár hónapra rá már árulták ,a ráncfelvarrt defy+-t is.....
Igaz ,most nem lévén képviselet,nem nagyon fogják.
De azért reménykedjünk! -
S-eye
senior tag
válasz
ghiottone #7237 üzenetére
Moto E is bejelentve. 90 Font körül
-
choler.
tag
válasz
ghiottone #7212 üzenetére
Összefoglalót átfutottam, pont azért kérdeztem, mert a root-nál csak a 4.3-as droidra tér ki.
GPE romnál úgy olvastam a dual sim-est nem szereti, de akkor egyéb megkötések nincsenek.
Frissítésnél nem annyira az on the air-re gondoltam hanem hogy várhatóan meddig kap friss gyári rom verziót a telefon, ha GPE romot teszek rá.
Thx! -
TurpiUrfi2
tag
válasz
ghiottone #7007 üzenetére
Szevasztok ghiottone, diegho!
Köszönöm szépen a válaszatitokat!!!
Félreértések elkerülése végett valóban cégként vennénk a telefont, ezért vetődött fel kérdésként az ÁFÁ-s számla! Angol nyelvű számla nem gond!
Nagyon tetszik ez a készülék, de személy szerint bármennyire is vezet tudásilag az LG F6 előtt én több sebből vérzőnek érzem jelenleg az ő vásárlását. Az előzőekhez kapcsolódva szeretném akkor még kérdezni (
-Utánanéztem. Tehát OTG akkor gyakorlatilag egy kábel, amely micro USB kapcsolatot kapcsol USB kapcsolathoz, tehát micro SD kártyát egy USB átalakítóval tudom rátenni, ugye? Legtöbb más okosteló 32 gigás közvetlen micro SD bővítéssel rendelkezik ugye? Azért 16 Giga sem rossz tárhely, kérdés hol jelenthet problémát az hogy nem közvetlen telefonban hordom a plussz kártyát?
- Akksi idő 3 nappal félelmetesen jónak tűnik, de mivan akkor pl. ha akkumulátor romlik el és pl. garancián túl vagyunk? Akksi csere mennyire megoldható otthoni keretek között?
- Diktafon funkcióról van valakinek tapasztalata? Külső mikrofont lehet esetleg rátenni?
- Ez a "ROm főzés" amúgy legális, és ha igen tudtok ajánlani helyet?
- ghiottone!! Te használt telódről számlát tudsz esetleg adni?
Köszönöm előre is!
-
catroot
veterán
válasz
ghiottone #7031 üzenetére
Igen, pont ma sikerult egyet beszerezni. Hr volt mar es nem segitett.
Bar fizikalisan csak jo a mikrofon, ha video felvetel kozben mukodik.
Masik fura dolog, hogy hivas eseten a mikrofon piktogramja alabol at van huzva, mintha nemitva lenne. Ha rabokok, nem csinal semmit.
-
heidricha
őstag
válasz
ghiottone #6877 üzenetére
Korábban jó sok és hosszú vita volt arról, hogy lemondathat-e a cég a garanciáról, és hogy ennek milyen globális jogszabály lehet, vagy nem lehet az akadálya.
Az ügyfél/vásárló lemondás általában mentesíti a gyártót, de csak általában. Vannak olyan jogok, amikről nem lehet lemondani, bármilyen fura is. Hiába írom alá, hogy rabszolga leszek, európai államokban ez a szerződés nem lesz érvényes, mert alapvető emberi jogot sért. Hiába írok alá olyan munkaszerződést, mely a jogszabállyal (munka törvénykönyve) ellentétes, nem lesz érvényes, még saját akaratommal megegyezőként sem.
Hogy ebben az esetben van-e olyan általános jogszabály, amivel ez a lemondás ellentétes, azt nem tudom. Esélyes, hogy nincs, de sose lehet tudni, nagy cégek is szeretnek ijesztgetni.Ezzel a készülékkel kapcsolatban amúgy az a legérdekesebb, hogy a GPE nyitott bootloaderrel is garis, így elég könnyen támadható lenne az a tétel, hogy a rendszer olyan elemeihez férek hozzám ami miatt nem vállalnak felelősséget ... blablabla.
Persze a fene sem akar ilyesmiért pereskedni, főleg egy Motorolával, inkább szurkolok mindenkinek, főleg magamnak, hogy ne legyen ilyesmire szükség.
-
Essien
aktív tag
válasz
ghiottone #6677 üzenetére
vmi ötlet még? xda-n tööbb embernek is volt ilyen de nem tudtam megfejteni a megoldást .. angolt nem értem a fordító meg.....
image is too large moto g ezt beírod akkor kijön ha van egy kis időd megköszönném.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2542219&page=43 426os hozzászólás -
Upo
addikt
válasz
ghiottone #6352 üzenetére
Más az anyaga mint a miénk. Unokatesóm eladta az 1 simest, vett helyette dualost. Neki is festett M logós lett, azt mondta hogy valami gumírozott az anyaga és neki nem tetszik, a másik jobb volt. Azt mondta olyan mint ami le szokott hámlani pár hónap alatt, marad alatta a fényes folt, az meg gusztustalan. Azt hiszem végül elcserélték az előző teló új tulajával a hátlapot.
-
madgie
titán
-
S-eye
senior tag
válasz
ghiottone #5854 üzenetére
MotoCare, vagyis most a frissebb nevén Moto Help, tippeket ad, és rögtön lehet chatelni vele a Motorolával.
Nekem az lenne a gondom,hogy a Motorola oldalán nem mutatja a térképen a telefonomat,hogy hol van. Megtudom csörgetni, de a térképen nem jelzi ki SEMMIT. Nálatok megy? A My Stuff ponton belül a Lost Phone -ra kell menni.(#5847) vodkagin Pedig ha leszeded a hátlapod, akkor megoldódik a problémád. 15s az egész.
-
architect26
aktív tag
válasz
ghiottone #5682 üzenetére
jaj, nem is írtam oda, hogy mi micsoda naa
hello sms app + fleksy keyboard csak hogy ti sem maradjatok ki a jóból
volt már nektek eltűnt amazontól rendelt, sima royal airmailel kézbesített csomagotok? mert nekem 2 napja késik és nem tudom, hogy MPL-nél levették, vagy szimplán ennyit késik
zsirfecske
egyik legszebb -
mrbig25
őstag
válasz
ghiottone #5626 üzenetére
XDA-n már van egy script, ami menti a PDS partíciót. Moto G-n úgy néz ki itt van tárolva az IMEI és az egyéb azonosítók.
Hogy a visszaállítás működik-e hiba esetén az kérdéses...de egy mentés biztos nem árt.
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
ghiottone #5576 üzenetére
köszi megnézem...
így nézett ki a mai napom. a hálózat egész nap 2G volt, APN csak addig ment amíg konrétan neteztem, ma még nem hívott senki, wifi is csak itthon ment 15 percet. böngésztem kb 1,5 órát több blokkban meg kb 30 fotó.
tegnap durvább volt az arány, a 70% screen alatt 5%-tól indult a második "helyezett"
-
mrbig25
őstag
válasz
ghiottone #5550 üzenetére
Ha egyetlen Motorola-s programot sem használ az ember, akkor nyugodtan tiltható/törölhető a Motorola Framework is, nem befolyásolja a működést.
szerk:
Modaco-n találtam egy zip-et, ami közel AOSP tisztaságú romot csinál a gyáriból a felesleges programok eltávolításával és néhány másik cseréjével. Ennek az updater-script-jéből kiszedtem a törölhető programok listáját. Mindjárt feltöltöm valahová, ha igény van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest