- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
extraktor
tag
Sziasztok!
Miért áll vissza ART-ról Dalvikra a futtatási környezet 4.4.4 alatt?
-
extraktor
tag
válasz jeanvaljean #6376 üzenetére
Szia!
Az akksi idő kb 2 nap, ma reggel vettem le a töltőről 7 órakor, most 76% 12 óra után, Greenpower használok, amikor a nincs taperolva a kijelző leállítok minden adatforgalmat, egyébként gmail, facebook szinkron van, folyamatos 3g, vagy ha van wifi. Az előbbi értékhez adalék, hogy kb óránkét 2%-t esik az akksi normál használat mellett. Én általában éjjel töltöm, reggel leveszem, majd a következő napon este felrakom tölteni olyan 20% mellett. Ezelőtt egy Lenovo P770-m volt az jobban bírta , ezért vettem egy Qi wireless töltő padot, meg egy univerzális akksi fölé helyezendő adapter, és azóta öröm és boldogság.
-
extraktor
tag
Sziasztok, van egy dual Moto g-m és felraktam rá a Revolution romot, a problémám, hogy Windows 8.1 alatt az MPT másolás mindig befagy néhány file után. Mi lehet a baj?
-
extraktor
tag
Sziasztok, van egy Moto G Dual-m, a fórumban linkelt rom oldalakon nincs fenn a rajta lévő jelenlegi 4.4.2 rom, így nem merek se rootolni, se mókolni a telefonnal, nem tudna adni valaki egy olyan címet ahol ezé is fenn van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Posta, csomagküldés
- Opel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...