-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
válasz
marositech #16153 üzenetére
Akkor marad az összefoglalóban a részleges magyarítás lehetősége.
-
sipi25
tag
válasz
marositech #16148 üzenetére
Tegyél fel egy CM13-at, abban van magyar nyelv is. Nekem is xt1033-on megy. Igaz a BL-t nyitni kell! Gondolom már úgysem garanciális. A CM oldalán le van írva a felrakása. Arra figyelj, ha a Gapps is kell, akkor azt közvetlenül a cm flashelése után kell feltenni, még az első boot előtt!
-
Fred86
csendes tag
válasz
Helló!
Sajnos nem találtam megoldást. Lehet egyszerűbb feltenni egy korábbi gyári romot, amit lehet magyarítani a fenti leírás alapján. Vagy várni egy hivatalos vagy nem hivatalos kiadásra, ami tartalmazza a magyar nyelvet.
Addig egy próbát megérhet ez a program is:
[link]Be tudod állítani vele, hogy Magyarország a pozíciód. Ha nem is lesz magyar nyelvű a rendszered, de legalább az általad telepített alkalmazások azok lesznek.
Fred
-
mobilizmo
addikt
válasz
Igen. Az összefoglalóban le is vannak írva a lehetőségek.
-
milanscs
aktív tag
válasz
marositech #9266 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
válasz
marositech #9251 üzenetére
Ha küldene valaki eredeti appokat belőle - akkor megoldható az is egy fél órát rászánok.
Most úgy látom mindenki beindult- Moto G angol 4.4.4 (pipa), Moto X dev. edition 4.4.3 (ma), Moto G dual sim (nem tudom?)
-
ghiottone
nagyúr
válasz
marositech #9226 üzenetére
odaírtam anno, hogy csak a jelzett verziójú romra. Most kellene ha meglennének a 4.4.4-es Dual simből a fájlok - hátha valaki beküldi és azzal megtudod oldani.
-
APippo
tag
válasz
marositech #9226 üzenetére
Ha bejön a gyári recovery úgy jársz a legjobban, ha felteszel egy TWRP-t vagy CWM-et és akkor már tudsz másolni egyszerűen a telóra a gépről!
-
ghiottone
nagyúr
válasz
marositech #9222 üzenetére
Magyarítást rá ne rakd! - az a korábbi romhoz szültett!! csak morelocale jelenleg - kellenének a fájlok és este összedobom.
tényleg már van működő root is a 4.4.4-hez?
-
Lovi24
senior tag
válasz
marositech #9222 üzenetére
Rootolni hogyan sikerült a 4.4.4-et?
-
marositech
senior tag
válasz
marositech #9221 üzenetére
Nah jelentem sikerült a dualsimes XT1033 Moto G-t frissíteni 4.4.4-re. (171.44.31.falcon_umtsds.AsiaRetail.en.03 helyett 210.12.40.falcon_umtsds.AsiaRetail.en.03 lett)
Viszont megjelent a fos warning unlocked felirat bootolásnál...hújekoxog moto.
Most próbálkozom a magyarítással...
-
ghiottone
nagyúr
válasz
marositech #9217 üzenetére
Akkor végső megoldás = ráflashelni az eredeti gyári romot. (verzióugrásnál, én mindig így indítok)
-
w333
félisten
válasz
marositech #9217 üzenetére
És parancssorból egyenként nem tudod flashelni a 4.4.4. -t ?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
marositech #9205 üzenetére
De ugye visszaraktad az eredeti fájlokat? A magyarított alkalmazásokat nem tudja beazonosítani az update script és nem megy végig a patch/update.
-
válasz
marositech #9205 üzenetére
Üdv,
Olvasom, hogy magyarítottad a telefont, ezt hogyan sikerült megoldani?
Kell hozzá rootolás? -
ghiottone
nagyúr
válasz
marositech #6455 üzenetére
Tudsz csinálni belőle, de akkor nem megy a 2. SIM
Jó lenne, ha kiadnának egy Dual-SIM-es GPE telót, de szerintem abból nem lesz semmi.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
marositech #6452 üzenetére
Akkor ha elolvasod az összefoglalót, ott legalul találsz valamit, ami segít rajtad - mert elkészítettem a Multilang csomagot a Dualos telcsikre is
-
madgie
titán
válasz
marositech #6450 üzenetére
Nincs ezzel gond, sőt, csak így érdemes nyitni, de jó, ha tisztában van az ember a művelet előtt: ezzel is oda lesz a garija.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest