- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
dorika87 #8472 üzenetére
Hát a root jog az mindegy, de bootloader nyitott kell legyen. Szerintem ezzel kapcsolatban van némi zavar az erőben.
Egy komplett rendszer csere esetén mindegy, hogy volt root, vagy nem, azon a szinten (recovery/fastboot) az Android rendszer (alatti Linux) jogosultság rendszere még nem játszik.
-
Upo
addikt
-
ghiottone
nagyúr
válasz
dorika87 #7742 üzenetére
Röviden: Igen
Hosszabban az alábbiak a rendszerprogramok, amelyek magyarítva lettek (ezekben nincsenek magyar nyelvi fájlok eredetileg):
system/app: Bluetooth.apk - Calculator.apk- CellBroadcastReceiver.apk - DownloadProviderUi.apk - TelephonyProvider.apk
system/priv-app: Contacts.apk - ContactsProvider.apk - Dialer.apk - DownloadProvider.apk - Launcher2.apk -
Mms.apk - Settings.apk - SettingsProvider.apk - SystemUI.apk - TeleService.apk - Keyguard.apksystem/framework: framework-res.apk
Azokban az alkalmazásokban megy root nélkül a magyar nyelv, amelyek eredetileg is tartalmazzák a magyar nyelvi fájlokat (gmail, és minden más).
-
Lacics25
aktív tag
válasz
dorika87 #7684 üzenetére
Szia!
Én tegnap vettem dual sim 8g változatot. Te döntöd el, hogy azonnal akarod kézbe venni, megrendeled neten és majd hozzák, esetleg pár ezrest spórolsz egy pár napos, esetleg hetes készülékért cserébe. Röviden szólva nincs megfelelő válasz a kérdésedre. Hardveraprón találsz a hirdetésekben üzletet is, ahol 0 perces bontatlan dobozt kapsz, ráadásul használt készüléket is beszámolnak. Árukeresőn is találsz ajánlatokat.Egy biztos, hozza azt amire számítottam. Csinos, gyors, nagytudású készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest