-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsr
senior tag
Valaki tud valamit arról , hogy jönni fog-e G-re az Android L ?
-
athlasz
csendes tag
válasz choler. #8392 üzenetére
Köszi!
Én e-mailben érdeklődtem, pár kérdést írtam a telóról (16gb dual sim), egyedül a garanciás kérdésre nem válaszoltak. Tudtommal Romániai székhelyű a bolt, szóval azt kérdeztem hogy ha pl. fél év múlva lesz vmi garanciális problémám, pontosan mit kell tennem, hova kell eljuttatnom a telót. Akkor ezek szerint ki kell postázni Romániába? Lehet felhívom őket én is holnap...
Amúgy most akkor hány féle moto g létezik? Egyszer már elkapkodtam a vásárlást, most nem akarom. Egyik haverommal beszélgettünk, mondtam neki h kellene egy dual simes teló amiben min. 1 giga ram van, és nem 150 ezer az ára. Erre ő mondta a moto g-t, én sose hallottam. Másnap Grazban voltam a Conradban, láttam h 200 euró, 16 gigás, meg se nagyon néztem mert már zártak pont, mondom akkor gyorsan veszek kettőt, egyet bnőmnek egyet magamnak. Csak itthon szembesültem vele hogy nem dual simes, azt hittem az összes moto g az. Enyémet visszavittem, bnőmnek nem létszükség h dualos legyen...
Aztán azóta olvasgatom ezt a fórumot, de most akkor dual simesből is több féle van? Mindenképp 16 gigás kell nekem is, ez biztos. De ha jól értelmezem van US, UK, GPE romos? És a GPE-ben van magyar nyelv? Amúgy a GPE az google play edition? És azt csak Usaban lehet venni? Vagy ezeket honnan lehet tudni,a dobozán rajt van?
Sok amatőr kérdés de valaki tisztába rakná nekem a fogalmakat?
Köszönöm -
APippo
tag
-
Kroni1
veterán
Valaki kérdezte itt korábban, Én ITT vettem a Grip Shell-t, igaz kicsit drágább mint a kinai eladóké, de ez tuti eredeti, (a képeken az M logo ki van takarva a kinaiaknál, így nem biztam bennük) gyári motorola dobozában jött és nem is vártam sokat, mert pár nap alatt itt volt!
[ Szerkesztve ]
-
C$abi
aktív tag
Sziasztok!
Tervezem, hogy veszek egy Moto G-t, de nem tudom hogy mennyibe kerülne a szállítás. Amazonról rendelném.
Vámot kell fizetni?
Valamint van valaki akinek már elromlott? Ha visszaküldöm, az mennyibe fájna? És ha visszaküldeném, akkor meg is javítják? A javításért is fizetni kell?[ Szerkesztve ]
-
Wieder12
tag
mfastboot flash system system.img_sparsechunk1
mfastboot flash system system.img_sparsechunk2
mfastboot flash system system.img_sparsechunk3Itt akad meg a dolog eddig simán eljutok, de utána nem hajlandó semmit csinálni!
-
Wieder12
tag
válasz -Faceless- #8387 üzenetére
Kicsit kinyírtam a telót! csak fastboot mode-ba lép be semmi más, hogy tudok rárántani egy romot egyből!
Fejlesztői mód bekapcsolása – Settings -> About Phone. Egymás után 7xer megnyomod a 'Build Number' –t
2.: USB Debugging bekapcsolása - Settings -> Developer options -> USB Debugging -> pipaEzt a két lépést nem tudom így megcsinálni! Válaszokat előre is köszi!
-
-Faceless-
őstag
Na akkor itt is találkozunk.
A telefonnak komoly hibája nincsen, fehér képes pixelhiba vadászat ajánlott. Illetve a legelső szériás amazonosok közül sokan panaszkodtak a többi készülékhez képest rosszabb kijelzőre, és recsegő hangszóróra. Többről nem tudok, de a hibáknak külön topicja van xda-n, ott nézz szét.
Az expansys-os, mm-os, és közvetlen motorolás moto g-kel semmi gond nincs valamiért ez az amazonnál volt divat...[ Szerkesztve ]
-
Jannn
aktív tag
-
mrbig25
őstag
BL ellenőrzése: telefont kikapcsolod -> hangerő LE + bekapcs gomb nyomva tartása ~5másodpercig -> bejön a Fastboot menü -> itt kell lenni egy ilyen sornak: Device is LOCKED. Status Code: 0
Ha ezt látod, akkor 100%, hogy zárt a BL.A fórumot nem követem napról napra, de szerintem nincs vészesen sűrűn előforduló típushiba.
...
-
cSuwwi
senior tag
Az lehet, csak hamarabb agyonvágod vele az akksit. Elvileg ugye nem cserélhető, gyakorlatilag persze igen, de lassabb töltéssel nem károsítod annyira.
2070mAh-s li-ion akkisja van, egy 2A-es töltővel kb. 1 óra
de li-ion akksiknál a maximálisan leadható áram max. 50%-val töltünk, ami itt 1A-t jelent, szóval ennél nagyobb áramúval nem feltétlenül érdemes (csak ha mindenképp kell, de nem rendszeresen)
én egy régi zte-blade töltővel tolom (700mA-rel tolja), ~2100/700 = ~3 óragépről usb-n is lehet tölteni, de még lassabb. kétlem hogy 500mA-nél többet adna le, inkább kevesebb
[ Szerkesztve ]
-
Gyula88
tag
Kinel mennyi ido alatt toltodik fel a moto G? mert nekem kicsit sok idonek tunik mar betettem vagy 3 oraja es meg 73%
A SEMMIRŐL INDULTAM! Nagy része még most is megvan...
-
Wieder12
tag
Sziasztok, valaki tudna nekem abban segíteni, hogy új kamera kellene nekem a moto G-be mert maga a fókusz van meghalva!
A kamerának ez a cikk száma: 3CMD9D0EJA, válaszokat előre is köszönöm!
-
w333
félisten
Üdv. mindenkinek, lehet vennék egy ilyen telefont használtan ... mire érdemes odafigyelni, illetve honnan tudom hogy már esetleg nyitva volt a bootloader ? köszi
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
addikt
sziasztok!
ma voltam egy mediamarktban, gondoltam meglepem az asszonyomat egy ilyen telefonnal. na meglepetésemre már nem volt. aztán persze érdeklődtem, hogy mikor lesz legközelebb és azt a választ kaptam, hogy már nem lesz. majd jön valami utódja..
szerintetek milyen telefont érdemes venni, ami hasonló tudású ehhez és árban is ugyanez a kategória?
illetve, mi volt ez a szöveg, hogy a következő modell. mondott csak valamit az ember vagy tényleg jön valami moto g folytatás?:)
-
Gyula88
tag
Hatlapot rendelt mar valaki ? egy ebayes linket tudnatok dobni valami jobb minosegrol jo aron ?
A SEMMIRŐL INDULTAM! Nagy része még most is megvan...
-
S-eye
senior tag
válasz balazs.b9311 #8366 üzenetére
4.3-on működött és a legújabb 4.4.2-vel is. Nincs gond ezzel
-
balazs.b9311
tag
Az OTG-re mia megoldás, hogy működjön?
"LG G2 White & Moto G Black"
-
athlasz
csendes tag
válasz Horovic #8354 üzenetére
"A Motorola XT1033 Moto G típusú készülékeinkben nem tudjuk garantálni a magyar nyelvű menüt, van olyan készülék amelyben megtalálható, azonban a legtöbbjében nem. Mi pedig nem bonthatjuk ki a csomagot mielőtt elküldjük ügyfeleinknek, így ezt nem ellenőrizhetjük le."
Nekem ezt válaszolta az Emag a kérdésre.
-
rasky
senior tag
Gondoltam én is berendelek egy grip shellt, de utánaolvastam és sokan panaszkodnak külföldi fórumokon, hogy az oldalgumi a kereten meglazul egy idő után...végül is tartja a hátlapot, úgyhogy igaz lehet..
[ Szerkesztve ]
-
rothadt
aktív tag
üdv!
most alaposan szemügyre vettem ezeket az eredeti védőtokokat, persze csak neten, nagyításban.
arra jutottam, hogy irodai és egyéb alkalmazottaknak lehet megfelelő a flip shell, de sajnos nekem a grip shell jó csak, viszont így még a kijelző nincs védve és én a fóliáknak nem vagyok a híve. tetszene nagyon a flip, de ott a sarkai kint vannak a telefonnak, illetve bármilyen szennyeződés a zsebben az előlap elé csúszhat, aztán már kenődhet is (fizikai dolgozó vagyok!).
kérdésem lenne, ez az első ips kijelzős telefonom, a kijelző ezért olyan pirosas-bordós árnyalatú (kikapcsolva, erős fényben látszik)? plusz akkor még az előző témában várnék használati/tapasztalati véleményeket (tokok)
különben nekem is a hátlapon már szürkével festett mö betű figyel.
kösziszerk.: jut eszembe, eddig minden tapogatóson ilyet használtam, de már unom, bár eddig semelyiknek nem lett baja!!!
[ Szerkesztve ]
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
Blamazs
senior tag
Modositanam a régebbi észrevételem, miszerint gyari gpe telefon csak 3g-t jelez ki. Már H-t is jelez, lehet a frissítés miatt, vagy csak más a lefedettség a jelenlegi helyen.
-
mobilizmo
addikt
válasz Horovic #8354 üzenetére
Nem. Gondolj csak bele, te is olvastál a magyarítás menetéről, eMag megcsinálja ezt szerinted. Kereskedelmi forgalomba dobná valaki garancia nélkül csak mert magyar nyelvű a menüje? Vagyis nem, mert ha jól tudom valamennyi garanciát kell adni (Magyarországon), vagyis úgy ad garanciát, hogy nincs rá gyári garancia. Egyedül a GPE változat tartalmazza alapból a magyar nyelvet is, azt viszont csak a Play áruházban lehet kapni, ami itthonról (még) nem elérhető.
Nem kell az angoltól annyira félni. Miután beállítottad a telefont úgysem nagyon bóklászol a menüben. Az hogy az általad telepített (magyarul tudó) appok magyarul is kommunikáljanak, aránylag egyszerűen megoldható.[ Szerkesztve ]
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen készülék vásárlásán. Az EMAG-nál a dual sim-es 16 Gb-os verzió 60k körül alakul az ára. Kérdésem az lenne, hogy tudja-e vki hogy ezt a verziót az üzlet magyarítva áruja-e? Olvastam az összefoglalóba a magyarítás lehetőségeit de én ehhez nagyon láma vagyok tehát bele se kezdenék, mert attól tartok hogy pill. alatt egy levélnehezékké változtatnám ezt a remek darabot. Tehát én már magyar menüvel szeretném venni a készüléket. Vkinek ötlete? Köszönöm! -
Blamazs
senior tag
Kész is van. Új lett a tárcától így elsőre ez a legszembetunobb.
-
Blamazs
senior tag
Ma reggelre megjött a 4.4.4 a telefonomra ☺már csak az aksit kell feltölteni a telepiteshez.
[ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
válasz Hurokgorbe #8348 üzenetére
www.expansys.hu
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
Hurokgorbe
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék, hol érdemes most venni Moto G-t. Ajánljatok kérlek egy megbízható helyet.
Köszönöm
Nem minden hurok görbe.
-
r.endruu
tag
válasz Cruzolka #8337 üzenetére
Szia, nem tudom a prediktív bevitelre gondolsz-e, annak a kikapcsolásához a billentyűzet beállításainál a Show correction suggestions-t Always hide-ra rakd, a Next word suggestions-t pedig kapcsold ki. Ha nem erre gondoltál akkor is valahol ott a Language & input részben keresgélj a beállítások között.
-
pete_21
addikt
válasz heidricha #8339 üzenetére
Ha már szóbajött:
gyári romnál a hálózatválasztásnál a 2G tiszta sor, csak 2G kapcsolat.
De a 3G az mit takar? Csak 3G (2G nélkül), vagy 2G+3G (vagyis 3G preferált)?
Defy főzött romaiban azt hiszem 3 féle volt: csak 2G, csak 3G, 2G+3G: 3G preferált.Ilyesmik vannak Moto G-n is főzött romokban?
A fehér térerőikon azt jelenti, hogy minden kapcsolat létrejött.
A narancs tudtommal azt jelzi, hogy netelérés van, de a Google szervereivel nincs rendes kapcsolat, vagyis nincs szinkronizáció sem.
Ez 1 simes telefonoknál csak a quick settingsben van külön színnel jelezve, kicsit furcsállom, hogy dual simnél a notibaron rajta van. (de persze ezt nem most olvasom először)[ Szerkesztve ]
-
heidricha
őstag
válasz architect26 #8328 üzenetére
Külföldiában még nem voltam a telefonnal, a Tweaky az Factory rendszer, csak root + xposed van rajta. Elvileg... mondjuk innen Szerbia 8 km, majd egyszer áttekerek, mint a Bochkorék.
A CM és az összes főzött nekem nem használható, az elcseszett GPS miatt.
Érdekes amúgy, hogy a gyárin csak 2G/3G van a mobil adatnál, a legtöbb főzöttnél van vagy 8-10 féle választás, talán olyanok is, amit nem is tud a telefon. pl. az Omni esetében meg a kettő közt - ez már értelmesebbnek tűnt. Utóbbit teleptettem egyszer, de nem hagytam fenn addig, hogy a GPS-t kipróbálhattam volna.
-
szpi
csendes tag
Üdvözlet!
Egy kérdés: a kétsimes moto g (KitKat) státuszsorán, az óra mellett a két térerő jelző piktogram egyike-másika, olykor mindkettő narancs színű, máskor fehérek. Nem jöttem rá, hogy mi a bánatot jelent. Valakinek van ötlete?[ Szerkesztve ]
-
Cruzolka
aktív tag
Üdv
Abban kérném a segítségeteket, hogy a "kisegítő szótárat" (nem t'om a pontos megnevezését) hogyan tudnám eltüntetni a keyboard-ról? El lehet egyáltalán???
Zolka
-
rothadt
aktív tag
válasz ghiottone #8335 üzenetére
most nekem is az a bajom, hogy írtad ezt a tartót, hogy jó, de látom nem csak én vagyok finnyás, viszont nem veszek meg semmit inkább, csak majd ha személyesen megnézem... nem tudom, hogy a nyitogatós kedvemre való lenne-e, vagy maradok továbbra is a "bugyis" stílusnál.. na majd kiderül...
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
HUNgaroczel
tag
Melyik verzió (cm11) ?
-
mrbig25
őstag
Hülye kérdés no.1: roaming be volt kapcsolva a szolgáltatódnál?
...
-
architect26
aktív tag
válasz heidricha #8291 üzenetére
1 hónapja voltam Rómában és pont akkor csücsült a tweaky one rom a moto g-n, és meglepett mikor Rómába érve nem talál szolgáltatót... egész végig csak emergency call only-t jelzett ki a mobilom. :/ maga a rom nagyon jó stabil gyors, de ez a dolog meglepett. Most cm11 van rajta.
Per aspera ad astra
-
ghiottone
nagyúr
NEM-NEM ki van csukva, még az Atrix 2-t sem cserélném le rá, abba jobb a kamera, van HDMI és SD kártya is - azért is szereztem újra ilyet, mert korábban a G előtt használtam több mint egy évig és nagyon jó kis teló. Most is 2 rendszer van rajta a BMM miatt - gyári JB + a legújabb 4.4.4-es alapú CM, amiben csak 2 bug van.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
R19
senior tag
-
R19
senior tag
Az alap fekete hátlap számomra elég csúszós.
A többi színből melyik tapad ettől jobban? -
Cruzolka
aktív tag
Thx mindenki
Esetleg valami infótok arról, hogy várható-e a 4.4.3- vagy 4.4.4 a készülékre.
Zolka
-
Phoenixy
senior tag
"The Official german Motorola Facebook page announced that the New Android "L" 5.0 will be released in autumn for the Motorola Moto G. "
Tehát ősszel jön az Android 5.0 a Moto G-re.Motorola 4EVER
-
athlasz
csendes tag
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem... Vettem bnőmnek egy moto g-t, nagyon tetszik nekem is, de az övé nem dual sim-es, nekem pedig mindenképp arra lenne szükségem. Az övét a grazi Conradban vásároltam, de bárhol kérdezem nem találok dualos verziót. Tudja vki hogy lehet-e valahol 16 gigás dual simest venni Magyarország, Ausztria, vagy esetleg Németország területén áruházban? Csak a gari miatt gondoltam hogy nem rendelek Londonból vagy nem tudom honnan... Itt 2 év garit adtak rá, az se hátrány...
A másik meg hogy az övén nincs magyar menü, csak többek közt német és angol. Létezik olyan ami gyárilag tartalmazza a magyar nyelvet? Ha már nincs magyar, fontos lenne hogy legyen benn német. Egy helyen találtam neten dual simest, az ujgsm.hu-n de ott is csak 8 gigást és felhívtam őket azt mondták nincs bent német nyelv csak angol. Létezik akkor vhol egyáltalán 16 gigás dual simes amin van német, netán magyar nyelv is?
Köszönöm előre is! -
rothadt
aktív tag
válasz felhasználóx #8308 üzenetére
én is úgy döntöttem, inkább nem várok a 4g-re, mert kidobta a mannheim-i saturn, hogy érkezett nekik 16gigás, sztem elég lesz, meg olvastam itt ezt a dolgot, hogy azzal még baj van a gpe felrakással. de akkor legyetek szívesek tisztába tenni, hogy akkor a gpe- erre feltehető gari vesztése nélkül? elkélne a magyar telefon... köszönet
-
Cruzolka
aktív tag
Üdv
Boldog tulajdonosa lettem a mai nappal egy 8Gb Moto G-nek.
Naggggyon csecse ![ Szerkesztve ]
Zolka
-
D4ni
őstag
A moto 360 at mindenki megkapta, plusz választhattak a samu vagy lg óra között. Én legalábbis így értettem.
"Az viszont biztos, hogy ugyanez az egymillió ember minden bizonnyal némi irigységgel vette azt is tudomásul, hogy a jelenlévők mindegyikének a Google kioszt egy Moto360-at, illetve szabadon választhatóan egy LG, vagy Samsung okosórát is."
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- MIUI / HyperOS topik
- World of Tanks - MMO
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Klasszikus, átlátható HardverApró listanézet (2025-01)
- AliExpress tapasztalatok
- Diablo IV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával