- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ear001
addikt
válasz
athlasz #10324 üzenetére
Hát én ezt nem tapasztalom. Sokat van zsebben, de külsérelmi nyom nem látszódik rajta. A Grip Shell korrekten védi. Igaz, hogy a széle mellett a kijelzőn van egy porcsík, de azt egy normál képernyő takarítással simán le lehet törölni. Ja, és én fóliát sem tettem a kijelzőre, egyszerűen nem szeretem, de nem is érzem szükségét.
Kodiak 88 a grip Shell és a szilikon tok nem biztos, hogy ugyan azt jelenti ám....
-
heidricha
őstag
-
Nalszi
csendes tag
válasz
athlasz #9913 üzenetére
Szia
Nekem ugyanez történt az első telefonommal én visszavittem és simán kicserélték. Ez egy viszonylag ritka de ismert típushibája a készüléknek és egyértelműen a hardver a ludas. Szóval cseréltesd ki mindenképpen mert szépen lassan a probléma rosszabbodni is fog!
Két fórum ahol erről a problémáról van szó: -
Lacics25
aktív tag
válasz
athlasz #9318 üzenetére
Szia! Ki kell javítsam az előtted szólót, szó sincs arról, hogy cserélgetni kellene a kártyákat. Mindkét sim alkalmas beszéd és adatkapcsolatra egyaránt. Sim kártya beállítása menüpontban tudod engedélyezni vagy tiltani az adatforgalmat (pipa), felirat érintéssel pedig kiválasztani melyik kártya működjön adatforgalomra.
De ha már itt vagyok, segítsetek nekem legyetek szívesek!
ETA STO? -
kakukkmarci
senior tag
válasz
athlasz #9316 üzenetére
Data és voice. A SIM1 a data, a SIM2 a voice. Az egyik SIm kártyámon van net hozzáférés, és azt a voice, azaz SIM2 helyre raktam. Talán döcögött így is a net, de csak 2G sebességgel. Átcseréltem és egyből aktív volt a 3G.
Ha jól értelmezem a kérdésedet, akkor cserélgetned kell a kártyákat, ha külföldre mész. -
fatorzs
tag
válasz
athlasz #8407 üzenetére
Nos, én úgy tudom, az androidos telefonokban alapból van magyar nyelv, ezért inkább meg kell fordítani a kérdést, hogy a motorola miért vette ki?
Itt egy link, hogy melyik országból milyen telefont tudsz venni a playen. -
heidricha
őstag
válasz
athlasz #8407 üzenetére
Mert a Mi kis hazánkra még nem terjesztették ki a szélesebb termékskálát.
Este feltettem a GPE-t. Azonnal frissített. Jelenleg még root-olatlan. Semmi extra, bár egyelőre nincs GPS fogyasztási hiba. Ilyet láttam már egy-egy napra korábban is, majd nyugtával dícsérem, vagy szidom a napot.
Vannak appok, ahol nem működik a hangerő állítás. Ilyet láttam már, akkor sem értettem. Pl. Ingress ilyen. Néha ugyanitt a 'vissza' gomb se működik.
Valakinek erre 5let? -
fatorzs
tag
válasz
athlasz #8397 üzenetére
Szia!
A dual simes verziók típusa XT1033, erre figyelj, ha ilyet szeretnél. Ezek többnyire ázsiai (indiai) vagy dél-amerikai (brazil) piacra szánt telefonok. Van 8 és 16gb-os is belőle. Magyar nyelv alapból csak a GPE (igen, ez a google play edition) telefonokban van.(#8398) dsr
NIncs hivatalos infó, de biztos (na jó, 99%) hogy megkapja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Óra topik
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest