- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Visszatér a Pebble
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blamazs
senior tag
Egy motorola assist apk-t nem tudna vki linkelni nekem?
megneznem azert, bar a reggel ajanlott agent sem rossz. -
Kroni1
veterán
Of course! Az se segített.. Egy ideje van már androidos tapasztalatom, a defy-t mindig is CM-el használtam, ott megszoktam hogy kell időnként wipe cache, vagy FR, de pont azért vettem G-t mert sokan irták, hogy ez gyári rommal is tökéletesen használható. El is hiszem, mert amugy tökéletes lenne nekem a moto g, de valamiért nálam mindig előjönnek ezek a kis hívással kapcsolatos hibák, mintha csak az én jelenlétem okozná. Nem nagy dolgok, de akkor is zavaróak..
Szerk: És ahogy látod nem feltétlenül csak nálam, más is irta, hogy mióta rakott fóliát a telóra (bár sztem nem biztos hogy van összefüggés) azóta 10ből egy hivásnál neki is teljesen sötét a képernyő és csak 2x power gomb segít rajta. Szerintem ez inkább az idő függvénye, pár hétig nekem sem volt, de pár napja nekem is van, nagyjából nálam is sacc 10ből 1x, tiszta kijelzőn és fóliamentesen is..
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
persze, vadi uj angol tesco-s készülék, 4.3-al jött és én telepitettem fel a 4.4.2-t, de semmi mást nem raktam fel rá, csak a gyári dolgait használom, sőt.. Azok közül is csak keveset, az ilyen assist meg egyéb számomra tök haszontalan dolgokat egyáltalán nem, memóriában kb. 400MB szabad szokott lenni.
-
-
diegho
nagyúr
Ezt a hibát sose tapasztaltam még droidon pedig volt sok. Winphone-on viszont már többször jártam úgy, hogy nem tudtam felvenni a hívást. Most a G-vel 715 óra uptime-nál járok, semmi lassulás nincs, akksi is a szokásos 3-4 nap után szokott 30% környékére csökkenni és akkor töltöm.
[ Szerkesztve ]
-
Essien
aktív tag
Hát nem tudom de elég sűrűn cserélgetem a telefonokat kiváncsiságból de még ilyen elhúzós hibát én még soha semelyiknél nem tapasztaltam. A sötét képernyő volt már de az sem a moto g-n. Nekem egyik sincs meg ezen a készüléken. Előtte nexus 4 volt , azzal meg a moto-val voltam-vagyok teljes mértékben megelégedve. Ezt csak tapasztalatként írtam és nem azért hogy meggyőzellek hogy benned van a hiba valószinűleg rossz darabokat fogsz ki vagy nem tudom.
-
Kroni1
veterán
válasz pete_21 #8185 üzenetére
Igen, én is rájöttem hogy 2x power gombbal visszajön, de akkor is idegesítő..
Az elhúzással meg biztos nem az a baj, hogy rosszul csinálom, hidd el csináltam már mindenhogyan. Sőt, az XC2-n be lehet állítani azt, hogy a Home gomb (direkt azért is vettem mert azon fizikai) megnyomására is felveszi, és ugy sem vette fel, tehát biztosra mondom, hogy nem én simogatom rosszul, hanem ez egy android bug..
És megértem, hogy az iphone más kategória árban is, el is nézem ezeket a hibákat a moto g-nek, de azért elszomorít hogy a mai kütyükön a sok applikáció meg játék meg egyéb dolog mellett a telefonálás már csak egy plusz opció, ami ráadásul már nem is működik feltétlenül olyan megbizhatóan mint azt a multban megszokhattam az első Nokia 6110-esemtől kezdve, az összes "buta" telefonom alatt..
-
pete_21
addikt
válasz kelly416 #8163 üzenetére
Akkor nem tudom, mi lehet a baj.
Én nem használok fényképeket kontaktokhoz, így nincs semmilyen tapasztalatom ilyen téren.
Csak olvastam, hogy ha telefonon állítasz be képet, és azt szinkronizálod, akkor lerontja jelentősen. De ha weben, akkor nem rontja le annyira. De úgy látszik így sem lesz az igazi.(#8176) Kroni1: Írtam Neked múltkor: [link]. Próbáld meg lassabban húzni, akkor is előfordul ez a hiba? Nekem tényleg nincs ilyen, én csak valami ilyesmit tudok elképzelni, hogy túl hirtelen húzod, és véletlen kimegy az ujjad a képernyő szélére, ahol már nem érzékel.
Egyébként nekem a legtöbbször ez a Defy+ gyári romja alatt fordult elő, lock screen feloldásakor. Utána odafigyeltem rá, és már nem volt ilyen gondom később.(#8174) Kroni1: Az fura, ha úgy megy el a kép, hogy nincs rajta fólia... Nekem nagyon ritkán (kb. 10-ből 1x, vagy még ritkábban) fordul elő, de csak azóta, hogy fóliát tettem rá. Ha megnyomod a power gombot 2x, akkor visszajön a kép. Én túl nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki.
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz ghiottone #8177 üzenetére
nem, belebujtatós tokban van, teljesen tiszta az egész érzékelőm és nincs is rajta fólia.. igy azt hiszem az érzékelős gond sem azért lesz mert koszos a fényérzékelő.. Már kezdem azt hinni, h ezt én hozom elő a telókbol mert az xcover2 is produkálta nálam a kettőből az egyiket..
De ez viszont akkor is fura, mert haver mocskos-saras fóliás iphone-ját használtam egy darabig, annál nem is csodálkoztam volna ha ilyet tapasztalok, de érdekes modon az sokkal megbizhatóbbnak tűnt még a moto g-hez képest is.
-
S-eye
senior tag
válasz fatorzs #8181 üzenetére
+ _ghiottone
Furcsa lenne azért, hogy az USA verzióra lesz 4.4.3, erre meg rögtön 4.4.4(.4 ). De végül is mindegy, csak érkezzen meg és javítson dolgokat.A GPS nálam is túl sokat fogyaszt, és facebook meg bármi használni akarja. Van egy még egy olyan bug is nálam, hogy nem lehet eltüntetni a felmount-olt pendrive értesítést, még leválasztás után sem.
-
felhasználóx
tag
válasz Fradipuma #8179 üzenetére
Hivatalosan nincs, egyèb megoldàsokért javaslom olvass vissza. Elég alaposan körbe van jàrva a tèma. Röviden rootolni kell ezáltal bukod a garit. Bàr ha nem èrtesz hozzá nem javaslom. Termèszetesen az app- at - amennyiben van magyar tàmogatása- tudod magyarul használni.
-
Fradipuma
tag
Sziasztok! Faterom szeretbe beszerezni egy ilyen telefont itthoni gsm üzletből, de talált egy fórumban olyan hozzászólásokat, hogy nincs benne magyar nyelv. Ez igaz? Vagy esetleg azóta frissítéssel érkezett rá?
-
Kroni1
veterán
Hát nem tudom, vagy 88-szor próbálom amig le nem teszi a hivó, de mégis mindig visszaugrik. Máskor meg elsőre sikerül ugyanazzal a huzással, és azt hiszem nem egy olyan bonyolult mozdulat, hogy velem legyen a baj.. Gondoltam már sokmindenre, de tuti nem program, mert semmit nem tettem fel!!! Még egy árva filmlejátszó sincs rajta, direkt ezért nem is raktam fel egyenlőre semmit, hogy ne lehessen erre fogni! Mert androidnál mindig ez van: "tuti valami szar progit tettél fel és az okozza!" Hát most nálam tuti nem!
[ Szerkesztve ]
-
rasky
senior tag
A kis kör visszaugrik, ez tuti valami egyéni "bug", vagy nem húzod ki szélre teljesen a kört, vagy valamilyen program okozza, mert nekem eddig egyik telefonomnál se volt ilyen, itt sem.
Az elsötétül a kijelző, az nálam is előfordul, általában a szenzor a hibás, meg kell törölni és rendben lesz.
-
Kroni1
veterán
na nekem is elojott mar parszor az a hiba, hogy bejovo hivast felveszem, egybol elsotetul a kepernyo, meg mielott a fulemhez tennem es nem is jon vissza.. persze a masik bug (ami a, elozo teloimon is megvolt persze) itt is megvan, hogy felvenném, de mikor elhuzom jobbra az ujjammal mindig visszaugrik a kis kor kozepre es az istennek sem veszi fel a hivast..
azt hiszem akarmilyen fasza ez a telcsi, de en ezt a fantasztikus androidot lassan le fogom cserelni valami telefonalasra alkalmasabb os-t futtato telefonra!
-
kelly416
veterán
Kedves itt lakók és kedves ide betekintők! Annak idején volt egy 16-os phones4u forrásból érkező G-m. Amikor megjött rá a frissítés, akkor a tárcsázó megváltozott. Először nem tetszett, utána nagyon megszerettem. Tudjátok-e, hogy ez google féle, Motorola féle, és esetlegesen valahonnan letölthető-e alternatív tárcsázóként?
-
Blamazs
senior tag
Assist helyett tudtok ajánlani más alkalmazást?
-
heidricha
őstag
Bizony ez így van. pontosabban akkor kérdezi, ha a hálózat alapú helymeghatározás ki volt kapcsolva, és egyszercsak visszakapcsolom.
Ennek egy esete, amikor komplett ki/bekapcsolom, egy másik, mikor "csak a készülék" re kapcsolok, majd vissza takarékosra, illetve nagyon pontos-ra. Amit én nem teszek, de ha tennék, akkor így lenne.
Viszont a Quick Settings-el kapcsolgatva nem dobja fel a popupot... Viszont ilyen mintha nem lenne gyári állapotban.
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
ha bekapcsolom a GPS-t akkor nálam mindig megkérdezi h engedem-e az anonym adatgyüjtést, és mindig ki kell választani h igen vagy nem. EZ nálatok is igy van? Elég zavaró, jobb lenne ha be lehetne ezt egyszer állitani és kész..
-
Blamazs
senior tag
Ma maegérkezett az Moto G Play Edition keszulekem. Elso blikkre nagyon bejon a telo.
Alapbol benne volt a magyar nyelv, nem kellett trukkozni semmit sem. Most lakom be, ha valakinek kerdese lenne , ahogy idom engedi szivesen valaszolok.
A motorola assist progit a play nem engedi felrakni, azt irja nincs kompatibilis keszulekem... -
kelly416
veterán
válasz pete_21 #8161 üzenetére
Egy jó fél éve, ha nem háromnegyed, beállítottam a közvetlen kollégákat (52) mindenestől, telefonszám, fénykép stb. gmail felületen. Lehet, hogy azóta javítottak, de nekem eléggé pixelesek a képek. Mindegy is, így is felismerhető mindenki, nem szépségversenyre neveznek.
-
pete_21
addikt
válasz kelly416 #8160 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogyha webes felületen állítod be a képeket, akkor nem fogja (annyira) lerontani, amikor az eszközre töltöd le. És Gmailben szerintem az eredeti marad meg, azon talán nem fog rontani.
De hogyha Te is weben állítottad be, és mégis lerontja, akkor nem szóltam. Én nem szoktam hívóképeket beállítani, így nem tapasztalatból írom ezeket.(#8159) Essien: Nekem sincs vele gondom, de tudomásom szerint benne lesz egy opció, hogy a szolgáltató nevét ki lehessen venni a notibarból. Én ezt a funkciót várom, számomra túl sok helyet elvesz a szolgáltató neve.
-
kelly416
veterán
válasz Sanyi.mTs #8151 üzenetére
Ha egy 1280*720-as képet állítasz be és leszinkronizálod a gamil fiókoddal, amikor onnan visszanyered az adatot, úgyis minden kép ugyanaz a nagyjából 400*300-as méretű lesz. Én egy ideig újra és újra beállítottam, de meguntam.
Tehát első beállításnál minden ok, de egy HR vagy készülékcsere után minden pixeles.Amúgy, ha tippelni kell, én egy jó 600*400 körüli képre tippelnék, de lehet, hogy van itt olyan, aki biztosat tud mondani.
Szerk.:
Emlékeim szerint legalábbis.[ Szerkesztve ]
-
Essien
aktív tag
Nexusokra már kijött a 4.4.4 kiváncsi lennék mi a gond a 4.4.3-al. Vki esetleg nem tudja ?
-
marositech
senior tag
Közbe megkaptam én is az infót, dualsimeseknek később lesz 4.4.3.
Forrás: [link]Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
marositech
senior tag
Sziasztok!
Egy Asia 2 SIM-es Moto G-m van és dsr által magyarosítva van. Rootolt.
4.4.2-nél azt írja, hogy nincs újabb verzió. Erre nem fog jönni a 4.4.3?Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
memoril
aktív tag
sziasztok ! Ha felrakom a magyarosítást és elötte rootoltam akkor is megjön majd az új frissítés ? Gondolom a magyar nyelv az el is tünik ?
-
Sanyi.mTs
addikt
hívásnál, ha van fotó a kontakthoz, akkor mekkora képet tud megjeleníteni a teló? mert akkora képet állítanék be a névjegyhez.
-
contaxg
veterán
-
R19
senior tag
válasz contaxg #8145 üzenetére
Próbáld ki a Wakelock Detector-t.
Az megmutatja, hogy mi ébresztgeti, tartja ébren a telefont. -
-
D4ni
őstag
válasz catroot #8135 üzenetére
Valami alkalmazás zavarhat be. Nekem is ilyen gondom volt. Letöröltem róla a facebooktól kezdve mindent. Megjegyzem nem csináltam hard resetet. Nemrég visszaraktam pár dolgot ,de még nyomát sem láttam.
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
contaxg
veterán
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Egy újabb érthetetlen akksis élményem volt, szerintem ennek valami bug-nak kell lennie, mást nem tudok elképzelni. Eleinte semmi gond, 4 nap 5 óráig használtam töltés nélkül a telót 3 óra feletti kijelzőidővel, ez nekem már nagyon is jó. Ezután rátettem töltőre, majd 100%-ot elérve még újra is indítottam, hogy frissüljön kicsit, és csak ezután húztam le. Erre fogadott egy ilyen képernyő egy fél nap után:
Lényegében nem is használtam a telefont, mégis szinte zuhan az akksi, tök mindegy, hogy alszik vagy mit csinál. Még a GPS sem volt használva, így a GPS bug is kb. kizárt, ami egyszer már okozott problémát.
Van erre bárkinek valamilyen magyarázata?
-
Gyula88
tag
válasz magickonfig #8140 üzenetére
Van vmi funkcio az ablaknak ? vagy csak tok veletlenul ott az ora ?
A SEMMIRŐL INDULTAM! Nagy része még most is megvan...
-
catroot
veterán
Meg a gyari visszaallitasra sem reagal. Azert ez mar teljesitmeny. Amugy az fb messenger sem jelez. Ujratettem, az sem nyilik mar meg. Valami itt nagyon el lett szarva.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
catroot
veterán
Kezd kicsit elegem lenni. Az elobb tobb percig nem reagalt a bekapcs gombra a telefon, utana rendbe jott, viszont a task valtobol eltuntek az appok, gyanitom megint ujraindult.
Most meg a swift key nem mukodik, meg a torles is lefagy a playen keresztul...
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
kelly416
veterán
válasz heidricha #8130 üzenetére
Ezért szoktam betenni a műszerfalra a fordulatszám mérő elé. Elfér, ki nem nagyon esik, útban nincs, szem elött van, oda fér a kábel is, nem süti a nap, nem marad a kar az ablakban a tolvajokat sarkallni, nem kell eltenni a tartót semmi extra helyre... Ha meg csúszkálni akarna, akkor egy gumis borítást oda lehet tenni, vagy egy szilikon tokot a telefonra erre az időre. Ja? Meg ingyen van. Persze van autó, ahová nem lehet oda tenni a kialakítás miatt, meg van ahol takarja a kilométer órát is kicsit, de ahol lehet alkalmazni, ott szerintem az egyik legjobb módszer.
-
Sanyi.mTs
addikt
tokokról: én anno rendeltem egy fekete nillkin tokot a telóhoz. képernyővédő fóliával érkezett. minőségi darab volt a tok, és úgy cuppant a telóra, mintha ráöntötték volna, viszont 1-2 hét használat után inkább levettem. számomra kicsit érezhetően nehezebb lett a telefon, pedig külön nem volt nehéz a tok, és habár recés volt a tok háta, nekem tapintásra a gyári hátlap jobban tetszett.
-
heidricha
őstag
válasz kakukkmarci #8121 üzenetére
Valóban, ez probléma nyáron. Az ablakban rettentő meleg van, tartós használatra nem alkalmas. A korong vagy marad, vagy nem, de a készülék szinte olvad, főleg, hogy jellemzően töltés is van ilyenkor. És az ablakra fújó klíma sem old meg mindent - főleg, ahol nincs is klíma, mint nálam
Ha nincs "nyele" akkor túl messze lesz, ha van, akkor leszedve sok helyet foglal el. Nekem ablakos van, szeretem, de ezek a hátrányok valósak.
-
Gyula88
tag
válasz magickonfig #8126 üzenetére
egy linket tudnal dobni
A SEMMIRŐL INDULTAM! Nagy része még most is megvan...
-
Gyula88
tag
Azt meg tudna nekem mondani valaki, hogy a dual sim es az 1 kartyas kozott mi a kulonbseg
Mert jobb aron talaltam dual simes 16g mint az egy kartyast...A SEMMIRŐL INDULTAM! Nagy része még most is megvan...
-
kakukkmarci
senior tag
-
felhasználóx
tag
Én ezt használom a navihoz 2-3 hónapja napi rendszeressèggel min.3 órát. Rôvid a nyaka így nincs nagy kilengése kátyus rossz minôsègû úton, illetve a lègkondi is folyamatosan hûti. Nem egy ôrôkèletû darab, de a tapadôkorongosnál szerintem jobb ami a hômérsèklet ingadozásra érzèkeny ès a meleg hatására nem tapad majd kis idô mûltán a rázkôdás kôvetkeztèben a tapadókorongnál eltôrik.
http://www.ebay.com/itm/281220097065?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
-
veterán
Tartok tőle, hogy sérül a szellőzőrostély, meg ritkán is kell a navi, ezért keresek első sorban tapadókorongosat. Volt régen egy Mio PDA-m, ahhoz egy jól használhatót mellékeltek gyárilag, nagyon fixen állt, alig rezgett, valami ilyent keresek most is.
@felhasználóx: szívesen!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szia!
Igen, láttam már ilyesmit ma ahogy keresgéltem, egy aggodalmam van vele: ha tölteni is akarom navi közben, akkor stabilan tartja-e?@Benoe77: Tetszik és univerzális is! Vajon belefér a G?
Köszönöm Mindkettőtöknek és örömmel fogadok további javaslatokat!
Jó lenne Európából, mert 3-4 hét múlva nyaralni indulunk és akkor kelleni fog. -
heidricha
őstag
-
heidricha
őstag
válasz Gyula88 #8112 üzenetére
Tok helyett GripShell, fóliának, ha mindenképp szeretnél, elég jó a Membrane, én itt vettem: http://www.ebay.com/itm/310918015449?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
Ujjlenyomat jobban megmarad rajta, mint a Gorillán, de elég könnyű feltenni, nem buborékos, és nemigen karcolódik.
És max. kettőt szívesen átadok besz. áron, ha gondolod.
-
heidricha
őstag
Autóban (na jó, valójában Suzuki, de autót mégsem mellékelnek a telefonhoz nincs olyan gondotok, hogy ha a képernyő forgatás engedve van, akkor a bukkanóknál össze-vissza kezdi forgatni a képet? Pedig nem csavarodott egy fokot sem a cucc, csak le-fel rezeg.
Általában amúgy sem engedem a forgást, de néha kell, aztán elfelejtem, és ilyenkor jön a felismerés.
-
Gyula88
tag
Valaki tudna ajánlani Moto G-hez vmi tokot ha lehet nillkint meg vmi fóliát?
Esetleg ezt a tempered glasst használja vki?
Előre is köszönöm!A SEMMIRŐL INDULTAM! Nagy része még most is megvan...
-
veterán
Kissé zavaró, hogy a kézifék alatt tartom a telefonomat az autóban akkor is amikor navigálásra kell. Milyen tartót ajánlatok ami jó ÉS költséghatékony? Gondolkodom szélvédőre tapaszthatóban (pl: [link]), olyant korábban használtam, de már kuka, illetve láttam ilyen csúszásmentes lapot amit a műszerfal tetejére kell tenni és kb. merőlegesen is megtartja a telót, fektetett helyzetben. Nem baj, ha univerzális, csak jó legyen és ne túl drága. Köszönöm!
@D4ni: az expansys nem magyar webshop, UK-ből, ill. Franciaországból szállít. Lehet, én értettem félre persze.
[ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
válasz heidricha #8101 üzenetére
Köszönöm szépen Lehet tudni, hogy itt Magyarországon hol lehet hozzá kapni AZONNAL otterboxos tokot, vagy valami jobb szilikon tokot? Lehetőleg boltban, nem rendeléssel.
Az expansys-t láttam.[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
heidricha
őstag
Giroszkópot kevés játék használja, talán mert elég sok készülékben nincs (szerintem, aki alig játszom...) A photosphere-t én is szerettem, de megvagyok nélküle.
A 4G-ben van Gyro??? Itt nem emltik: http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g_4g-6355.php
Nem a g-sensor (accelerometer) okozza megint a keveredést? Mert az ebben is van. -
(jan)
őstag
valaki tudna adni linket gpe romhoz? gb verzios 8gb os modellre raknam fel.
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
Mt5
tag
Köszönöm, akkor szerintem a sima 16-os lesz.
[ Szerkesztve ]
A világ nem jó fele halad, vagy csak én nem értem???
-
Mt5
tag
Üdv,
Moto G vásárlásán gomdolkozom, de nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e most megvenni egy 16 Gb-os Moto G-t vagy inkább jobb lenne várni a 4G-s változatra. A 4G-t nem nagyon használnám benne viszont azt nem tudom,hogy a 4G-ben lévő giroszkóp mennyit számít (fotóknál, játékoknál). Szóval, hogyan lenne érdemes?
A választ előre is köszönöm
Mt5
[ Szerkesztve ]
A világ nem jó fele halad, vagy csak én nem értem???
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Parfüm topik
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Microsoft Excel topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest